Mellkasi implantátumok Törökországban

ár mellimplantátum Törökország olcsó 1
Írta Laurence

A férfiaknak szánt mellimplantátumokkal kapcsolatos kozmetikai eljárások Törökországban ideálisak azon betegek számára, akik formát és méretet szeretnének adni a melleiknek.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellimplantátumokról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerülnek a mellimplantátumok Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a mellimplantátumok átlagos költsége 1500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 300 € és 1 700 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mellimplantátumok1500 €

Mik azok a mellimplantátumok?

A férfiaknak szánt mellimplantátumokkal kapcsolatos kozmetikai eljárások Törökországban ideálisak azon betegek számára, akik formát és méretet szeretnének adni a mellkasuknak, ha a testmozgás, a súlyemelés vagy a fogyókúra egyéb módszerei nem hozták meg a kívánt eredményt.

A veleszületett hibákkal vagy balesetet vagy sérülést követő izomvesztéssel rendelkező betegek esetében a mellimplantátum-eljárás gyakran képes reprodukálni a természetes, szimmetrikus mellkasi területet.

A tényleges törökországi szépészeti beavatkozás előtt a sebész megmutathatja Önnek a rendelkezésre álló különböző formájú és méretű implantátumokat. Együtt kiválasztják azt, amelyik természetes módon illeszkedik az Ön meglévő izmainak ívéhez és alakjához.

Mennyi ideig tart a műtét?

A törökországi mellimplantátum-műtét általában egy-két órát vesz igénybe, és általános érzéstelenítésben történik.

Fáj a műtét?

A Törökországban mellimplantátum-műtéten átesett páciensek általában enyhe vagy közepes fájdalmat éreznek a műtétet követő napokban.

A fájdalom és a véraláfutás gyakori, és körülbelül egy héten belül elmúlik. Az orvosok szájon át szedhető gyógyszereket írhatnak fel a fájdalom csökkentésére.

Mennyi ideig tartanak a műtétek?

A legtöbb ember elégedett a törökországi mellimplantátumok eredményével. Magukat az implantátumokat úgy tervezték, hogy egy életen át tartsanak. Nagyobb szövődményektől eltekintve ritkán van szükség másodlagos műtétre. A törökországi mellimplantátum-műtét eredményei egyénenként eltérőek.

Ne feledje, hogy az Ön testalkatától és méretétől függően nem feltétlenül a legnagyobb implantátum a legkívánatosabb megoldás. Mindig beszélje meg orvosával a kívánt változásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok ésszerűek és megvalósíthatóak.

Sok páciens aggódik a férfi és női mellimplantátumok közötti hasonlóságok miatt. Meg kell jegyezni, hogy a mellimplantátumok nem ugyanabból a szilikon anyagból készülnek, mint a női implantátumok.

A férfiak esetében valójában egy erős, de rugalmas anyagról van szó (hasonlóan a sportszájvédőkben gyakran használt anyaghoz), amely nem szivároghat vagy törhet el.

A női implantátumokkal ellentétben a férfi mellimplantátum növelésnél szilárd elasztomer implantátumot használnak, amely különböző formákban és méretekben kapható, az egyéni preferenciáktól függően. A mellkasi terület fölé emelkedik, hogy hasonlítson a páciens saját izmaira.

A legtöbb páciensnek rugalmas mellényt vagy kötést kell viselnie a mellkasi műtét után a duzzanat csökkentése érdekében. A betegek azonban legalább egy hétig mérsékelt fájdalmat érezhetnek, amíg a fájdalom elmúlik.

Fontos, hogy sokat pihenjen, jól hidratáljon, és ne emeljen fel semmit, illetve ne terhelje meg magát túlzottan. Legalább hat hétig nem végezhet testmozgást.

Lehet, hogy fájdalomcsillapítót írnak fel Önnek, de nem szabad aszpirint szednie, mivel az vérrögöket okozhat. A műtétet követő második héten már jobban fogja érezni magát, és visszatérhet a munkájához és számos más szokásos tevékenységéhez.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️