BBL brazil arcfelvarrás Törökországban

fenékfelvarrás Törökország 1 1
Írta Laurence

Minden, amit tudni kell a törökországi breszti bbl faceliftről! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi BBL-hez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi BBL-ről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél foglalhat időpontot. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a BBL Törökországban?

Törökországban a BBL átlagos ára 3 200 euró. Ez az ár a zsírleszívandó és újra befecskendezendő területek számától függően változik. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós fűzőt. A brazil arcfelvarrást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás 7 nap, 1 éjszakás kórházi tartózkodással. Eredmény 6 hónap múlva.

Brazil fenékfelvarrás (BBL)3200 €
Fenék implantátummal történő megnagyobbítás3600 €
Augmentáció lipofillálással3400 €
Fenékfelvarrás3700 €

Törökország a világ egyik legnépszerűbb célpontja az orvosi turizmusban. Az ellátás minősége és az orvosok szakértelme nagyon vonzó célponttá teszi. A BBL az Isztambulban végzett TOP eljárások közé tartozik.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Nőies alak, gyönyörű ívű fenékkel

Minden évben sok turista áramlik Isztambulba, hogy ilyen típusú műtétet végeztessen el, és kielégítő esztétikai eredményeket érjen el. De mi is az a BBL? Miért érdemes Törökországot választani erre az eljárásra, és hogyan kell eljárni? Meghívjuk Önt, hogy itt megtudjon mindent, amit a törökországi BBL-ről tudni kell.

Mi az a brazil fenékfelvarrás?

A BBL egy rövidítés, amely a“Brazilian Butt Lift” rövidítése. Ez egy kozmetikai sebészeti műtét, amely a fenék térfogatának növeléséből áll lipofillinggel, azaz a test egy területéről történő zsírkivonással. Ezt a zsírt ezután a fenékbe fecskendezik, harmonikusabb formát hozva létre.

A zsírt a test egy vagy több olyan területéről távolítják el, ahol az feleslegben van. Ez különösen a has vagy a csípő, de más területek is érintettek lehetnek. Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

A fenék fontos része a női testnek, és sok nő fontolgatja, hogy a jobb alak elérése érdekében aláveti magát egy ilyen típusú beavatkozásnak.

Fotók előtte és utána

A BBL előnyei

A fenék térfogatának növelésére többféle esztétikai műtét létezik. A BBL-t gyakran több okból is előnyben részesítik a többivel szemben.

Először is, ennek a brazil arcfelvarrásnak az eredményeit a természetességük miatt értékelik. A BBL vizuális eredménye ugyanis nem kelti a mesterkéltség benyomását, amit az ilyen típusú sebészeti eljárásoknál oly gyakran kritizálnak. A fenék formája természetesen teltebbnek és kerekebbnek tűnik.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
A BBL-vel végzett fenéknagyobbítás ábrája

A BBL további előnyei a következők:

  • Nem hagy látható heget
  • Hosszú távú eredményt biztosít
  • Minimálisan invazív, általában kis bemetszésekkel jár.
  • Megszabadít a nem kívánt zsírpárnáktól, amelytől nehezen tud megszabadulni.

Milyen az ideális páciensprofil?

Mint minden más típusú műtétnek, a brazil fenékfelvarrásnak is van ideális páciensprofilja. Ha Ön rendelkezik e profil minden jellemzőjével, akkor a BBL Önnek való.

A zsírfelesleggel rendelkező páciensek zsírleszívásra alkalmasak. Ráadásul, ha ezt a felesleges zsírt a fenék formálására szeretné felhasználni, a műtét kétszeresen is előnyös lesz.

Egy másik jellemző, amely alapján felállítható az ideális páciens profilja, a páciens testsúlya. A stabil testsúlyú emberek nagyobb valószínűséggel érik el a zsírleszívás előnyeit, és hosszú távon élvezhetik azokat. A zsír stabilitása fontos tényező ebben a brazil műtétben.

Femme complexée par ses fesses
Nő, akinek komplexusa van a feneke miatt

Hogyan végzik a BBL-t Törökországban?

Aműtéti beavatkozás szigorú eljárást követ. Mindenekelőtt egy első beszélgetést tartanak a BBL-t végző orvossal, hogy ellenőrizzék, nincs-e ellenjavallat az Ön esetében.

Ezután meg kell nézni, hogy lehetséges-e a műtét, mert ne feledjük, hogy azok a nők, akiknek nincs felesleges zsír a testük bizonyos területein, nem lesznek képesek zsírleszívásra.

A sportolónők és a drasztikus diétákhoz szokott nők tehát jó eséllyel elutasításra, vagy alternatívaként más típusú műtétre fogják átirányítani őket.

Beau galbe
Gyönyörű görbék

A BBL elvégzése

A brazil fenékfelvarrás a sebész döntése szerint általános vagy helyi érzéstelenítésben végezhető. Általában a műtétet általános érzéstelenítésben végzik.

A műtét kiterjedésétől és a páciens profiljától függően a BBL 2 és 3 óra között lehet. A sebész először mindkét fenékre vonalakat rajzol, amelyek a zsír fenékbe történő befecskendezésének irányául szolgálnak.

Ezután kis bemetszéseket ejt a kiválasztott területen (comb, has, csípő vagy egyéb) a zsírleszíváshoz. Ezeket a területeket (több is lehet) a sebész és a páciens közös megegyezésével választja ki előzetesen.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
A fenék javítása brazil arcfelvarrással

Mielőtt a zsírt átültetnék, a zsírsejteket először centrifugálással tisztítják meg, az úgynevezett Coleman-módszerrel. Ezt követően injektálják be őket az egyes fenéktájakba.

Az injekciót ismét a fenéken lévő kis bemetszéseken keresztül végzik, amelyeket aztán összevarrnak. Ha ez az utolsó művelet is megtörtént, az eljárás befejeződött. Megjegyzendő, hogy a BBL-műtétet 2 ülésben is el lehet végezni. Ez különösen akkor lehetséges, ha a kívánt térfogatot még nem sikerült elérni, vagy ha a két fenék között aszimmetria van.

A műtétet követően

A brazil fenékemelés elvégzése után azonnal megfigyelheti az eredményt a tükör előtt. Egy fontos dolgot azonban ne feledjen: a műtétet követő 3 hónapban körülbelül 30%-os zsírvesztéssel kell számolnia. A BBL valódi eredményei tehát csak 3 hónap elteltével lesznek láthatóak.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
A fenék javítása brazil fenékfelvarrással

Hacsak a súlya nem változik jelentősen utána, az eredmény tartós marad e 3 hónap után is. Szervezete reakciójától függően a sebész injekciós véralvadásgátlót írhat fel, amelyet a nővér fog beadni.

Végül 7 és 15 nap közötti időszakra fel kell függesztenie az aktivitását, és 6 hétig kompressziós ruhát kell viselnie.

Panty Short de contention
Nadrág Kompressziós rövidnadrág

A BBL után betartandó óvintézkedések

A brazil fenékemelő műtét után óvintézkedéseket kell tennie a jó felépülés érdekében. A fűző viselésén és a munka abbahagyásán kívül más intézkedéseket is meg kell tennie, többek között a következőket:

  • A zsírleszívás után 3 napig ne zuhanyozzon.
  • A műtétet követő 3 naptól próbáljon meg aktívan tevékenykedni. Menjen sétálni, még akkor is, ha azok rövidek. Legalább néhány lépést tegyen a ház körül.
  • Szedhet fájdalomcsillapítót, ha a műtét után egy ideig fájdalmat érez.
  • Figyeljen a feneke helyzetére, amikor leülni készül.
  • Ne gyakoroljon semmiféle nyomást a fenekére.
  • Feküdjön hasra. Nehéz lesz, de próbálja megszokni. Ha tényleg nem boldogul vele, akkor feküdjön a hátára.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
A BBL-rel történő fenéknövelés szimulációja

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A brazil fenékfelvarrás műtét során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Tromboembóliás balesetek ;
  • A fenék érzékenységének megváltozása;
  • Dudorok a bőr alatt a beszívott vagy beadott területeken;
  • Túlzott vérzés ;
  • Fertőzés és zsírembólia;
  • Hematómák megjelenése.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk Önnek kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mi több, ezt a műtétet az iszlám is jóváhagyja. Ez halal műtét, nem haram, mert orvosi hasznot nyújt és javítja a beteg életminőségét.

A fogyatékkal élők számára kerekesszék kölcsönzési szolgáltatást kínálunk, hogy megkönnyítsük a közlekedést. A klinika könnyű hozzáférést biztosít a mozgáskorlátozottak számára.

Miért érdemes Törökországot választani a BBL elvégzésére?

A fenékfelvarrás az egyik legszélesebb körben végzett sebészeti beavatkozás Törökországban. Az isztambuli és más városok klinikáin dolgozó, BBL elvégzésére alkalmas sebészek a világ legkompetensebb és legtapasztaltabbjai közé tartoznak.

Van HIV-fertőzése? A BBL elvégzésére egy speciális klinikát különítettek el, ahol Ön és a személyzet teljes biztonságban van.

Photo avant et après d'un BBL
BBL előtti és utáni fotó

A török klinikák a legmodernebb berendezéseikről is híresek. Ez egy további garancia az országban elérhető orvosi minőségre. A páciensek megnyugodhatnak.

Hogyan lehet BBL-t végezni Törökországban?

Miután kiválasztotta a megfelelő klinikát, még le kell foglalnia a repülőjegyét és egy szállodai szobát az úti célhoz közel.

Annak érdekében, hogy elkerülje ezeket az időigényes adminisztratív eljárásokat, ügynökségünk teljes körűen átvállalja ügyét, a klinika kiválasztásától kezdve (becsületbeli ügyünknek tekintjük, hogy a legmagasabb színvonalú intézmények felé irányítsuk Önt) a szállodai szobán és a repülőtéri transzferen át az összes adminisztratív részletig. Önnek csak annyi a dolga, hogy a nagy napon a repülőtérre érjen.


Ha nehezére esik a választás, mi segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy BBL?

A brazil fenékfelvarrás eredménye a pácienstől és a helyzettől függően 18-24 hónapig tart. Ez a viszonylag rövid ideig tartó eredmény azt jelenti, hogy az injekciókat viszonylag rendszeresen meg kell ismételni.

Bár a műtét idején nincs fájdalom, az 1-3 hetes lábadozás során jelentkezhet. A fájdalom mérsékelt lehet, de néha fájdalomcsillapítók használatát igényli.

A brazil arcfelvarráshoz ideális testtömegindex általában 20 és 25 között van. Ez azonban csak tájékoztató jellegű. Valójában egyesek 26-os vagy még ennél is magasabb BMI-nél érik el az ideális testsúlyt.

A BBL-műtét utáni lábadozási idő a becslések szerint 1 és 3 hét között van, a műtét mértékétől és az egyes páciensek profiljától függően. A sportolás folytatása előtt azonban 4-6 hetet kell várni.

Törökországban a brazil fenékfelvarrás átlagos költsége 2700 euró. Ez sokkal kedvezőbb, mint a legtöbb országban, ahol ezt a szolgáltatást kínálják. Ráadásul Törökországban ezeket az árakat kifogástalan orvosi minőséggel kombinálják.

A törökországi brazil fenékfelvarráshoz egy éjszakai kórházi tartózkodásra és egy heti tartózkodásra kell számítani a műtét előtti és utáni kezelések miatt. Maga a műtét 1? és 4 óra között lehet.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️