Mellimplantátumok Tunéziában

mellimplantátum tunézia 1
Írta Émilie

Minden, amit a tunéziai mellimplantátumokról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres tunéziai mellimplantátumhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellimplantátumokról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A mellimplantátum ára Tunéziában

Egy mellimplantátum átlagos ára Tunéziában 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 € és 2200 € között változhat. A mellimplantátumok eltávolítása több mint 1300 euróba kerülhet, nem számítva a műtéttel kapcsolatos egyéb költségeket. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 3 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Mellimplantátum2000 €

Mi az a mellimplantátum?

Mellnagyobbító műtétet tervez Tunéziában? A legtöbb páciens azonnal a méretre kezd gondolni, anélkül, hogy figyelembe venné a többi tényezőt, amelyek szükségesek a kívánt eredmény eléréséhez a költségvetésén belül. A mellimplantátumok átlagos költsége többek között az implantátum típusától, a bemetszés helyének és elhelyezésének preferálásától függően változhat.

A tunéziai mellimplantátumok szilikongél vagy sóoldat formájában kaphatók. Bár az implantátum héja ugyanaz marad, a két töltőanyag különböző lehetőségeket kínál a méret és a tapintás tekintetében, ami jelentős hatással lehet a mellimplantátumok árára.

A mellimplantátumok ára

Egy gyors internetes kereséssel könnyen kideríthető a mellimplantátumok átlagos költsége, ami félrevezető lehet; ezek a statisztikák ritkán tartalmazzák a műtéttel kapcsolatos költségeket, például az érzéstelenítést, a létesítményeket és a sebészek díját.

Mielőtt mentálisan elindulna megvásárolni az új bikinijét vagy létrehozni az új Pinterest-táblát, vegye figyelembe a következő tényezőket, amelyek befolyásolhatják a mellimplantátumok árát Tunéziában:

A tunéziai mellimplantátumok árváltozása

  • Földrajzi elhelyezkedés – az árak attól függően változnak, hogy Ön hol van a világon. Erre a pontra kicsit később részletesebben is visszatérünk..
  • Asebész díjazása – Nem csak az határozza meg a sebész díját, hogy hol van, hanem az is, hogy ki az illető.
  • Műtéti díjak – A rendelőknek, akárcsak a sebészeknek, változó díjaik vannak, amelyeket részben a helyszín és a hírnév határoz meg.
  • Kellékek – Az Ön által választott implantátum típusa, kanülök, lézerszálak és egyéb, a beavatkozás elvégzéséhez szükséges anyagok.
  • Érzéstelenítés, gyógyszerek..
  • Utánkövetési időpontok

A mellimplantátumok további költségei

Mennyi ideig maradhat távol otthonról? Tunéziai sebésze tud Önnek egy általános elképzelést adni a tuniszi mellnagyobbításon átesett páciensek szokásos felépülési idejéről, de minden egyén más és más. Javasoljuk, hogy a műtét után legalább egy hónapig ne utazzon.

Legyen terve arra az esetre, ha késői komplikáció lépne fel, és gondoskodjon a hazatérése utáni utókezelésről. Ideális esetben az utókezelésre a sebészével együtt utazhat. Kérjen időpontot egy helyi sebésznél, hogy a műtét előtt elvégeztesse a mellimplantátumok utókezelését.

A mellnagyobbításra való utazásnak számos előnye és hátránya van. Megfelelő kutatással és felkészüléssel a páciens maximalizálhatja az előnyöket és minimalizálhatja a kockázatokat.

Minden sebész más és más, és fontos, hogy az Ön számára megfelelőt válassza. Ha azon gondolkodik, hogy “mennyibe kerül a mellnagyobbítás?”, ne feledje, hogy az ár függ a sebésztől, a választott rendelőben rendelkezésre álló felszereléstől, a földrajzi elhelyezkedéstől és a mellimplantátum-műtéthez kapcsolódó költségektől.

Sok sebész kínál mellimplantátum finanszírozást, míg mások azzal kezdik, hogy megfizethető mellnagyobbítási lehetőségeket kínálnak. Amikor egy kozmetikai beavatkozást fontolgat, maradjon egy olyan árkategórián belül, amely számodra kényelmes. Beszéljen a műtéti koordinátorral az árképzésről és a finanszírozási lehetőségekről az első konzultáció előtt.

A mellimplantátum felülvizsgálatának költségei

Előzetes konzultáció nélkül nehéz lehet kiszámítani a mellimplantátum eltávolításának és pótlásának költségeit. Minden páciens és minden helyzet más és más.

Egyes páciensek dönthetnek a mellimplantátum eltávolítása és pótlása mellett, míg mások egyenesen a mellimplantátum eltávolítása mellett döntenek, és elkerülik a pótlást.

Egy mellimplantátum élettartama átlagosan 10-25 év, kivéve, ha megrepedés következik be, vagy ha a térfogat idővel megváltozik. A sebészek azt javasolják, hogy a szilikonimplantátummal rendelkező nők kétévente végeztessenek MRI-vizsgálatot a szivárgás ellenőrzésére.

A mellimplantátum eltávolításának költségei

Ha úgy dönt, hogy adott időpontban eltávolítja a mellimplantátumokat, az további költséget jelent. Ha az Ön implantátumai viszonylag újak, általában öt év vagy annál kevesebb, és nincs defláció, meszesedés vagy kontraktúra, a mellimplantátumok könnyen eltávolíthatók.

Mielőtt eldöntené, hogy melyik mellimplantátum-eltávolítási eljárás a legjobb az Ön számára, orvosa meg fogja kérni Önt egy mellultrahang- vagy MRI-vizsgálatra, hogy megállapítsa az implantátumok állapotát. A mellimplantátumok eltávolítása több mint 1300 euróba kerülhet, nem számítva a műtéttel kapcsolatos egyéb költségeket.

A mellnagyobbításból való felépülés költségei

A felépülési költségek páciensenként eltérőek lehetnek. Ne feledje, hogy a felépülés nagymértékben függ attól, hogy Ön képes-e követni a sebész utasításait. Lényeges, hogy olyan sebészt válasszon, aki megfelelő szemléletmóddal és tapasztalati szinttel rendelkezik, hogy minőségi beavatkozást és kellemes felépülést élvezhessen a mellnagyobbítás után.

A mellnagyobbításból való felépülés költségvetése tartalmazhat:

  • Munkaidő és egyéb kötelezettségek – A legtöbb ember egy hét szabadságot vesz ki a gyógyuláshoz. Ha nincs fizetett szabadideje, akkor ezeket a költségeket is be kell kalkulálnia. Szerencsére a legtöbb páciens három-öt napon belül visszatér a munkába. Ha gyermekei vannak, a gyermekgondozási költségeket is figyelembe veheti.
  • Fájdalomcsillapítók költségei – A műtét után a legtöbb betegnek enyhe vagy erős fájdalmai lesznek. Egyes betegek egyáltalán nem szednek fájdalomcsillapítót, míg mások a sebészük által felírtaknak megfelelően különböző típusú fájdalomcsillapítókat választanak. A kábítószerek nem ajánlottak, mivel függőséget okozhatnak. Számítson arra, hogy 25-35 eurót kell költenie a nem opioid fájdalomcsillapítókra, amelyek nem véralvadásgátlók.
  • Az Ön által választott eljárás típusa – Minden mellnagyobbítási eljárás és implantátum más és más, így a gyógyulási költségek is. A hagyományos mellnagyobbítás például több állásidővel jár, ami drágább lehet.
  • Támasztó melltartó – Nem szabad figyelmen kívül hagyni a műtéti vagy kompressziós melltartó költségét, mivel a műtét után körülbelül két hétig kell viselnie, hogy segítsen minimalizálni a duzzanatot. Számoljon 25-35 euróval.
  • Béreljen gondozót – A legjobb gondozók a család, a házastárs vagy egy barát, mivel megbízhatóak és nem kerülnek semmibe. Előfordul azonban, hogy ez a támogató rendszer nem áll rendelkezésre, és Önnek kell felvennie egy gondozót, akár a sebész ajánlotta, akár saját kutatásai eredményeként. Ha gondozót tervez felvenni, akkor ezt a költséget be kell számolnia a költségvetésébe.
  • A nyomonkövetési találkozók költségei – A betegeknek részt kell venniük a nyomonkövetési találkozókon a kielégítő felépülés biztosítása érdekében.
  • Orvosi masszázs – A mellimplantátum-műtét után gyakran jelentett szövődmény a kapszulakontraktúra, amely masszázsterápiával könnyen elkerülhető. Ezeket a költségeket is figyelembe kell vennie.
  • Szállítási költségek és szállás – Ha az államon kívülről érkezik, akkor a szállás preferenciáitól függően gondolnia kell a szállítási költségekre, amíg a területen tartózkodik.

Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️