Szűzhártyaplasztika Törökországban

Szűzhártyaplasztika 1
Írta Émilie

A szűzhártyaplasztika olyan műtét, amelynek célja a megrepedt szűzhártya helyreállítása vagy összevarrása szövetek vagy bioanyagok felhasználásával.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt atörökországi szűzhártyaplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szűzhártyaplasztika Törökországban?

A törökországi szűzhártyaplasztika átlagos költsége Isztambulban 1100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 950 € és 1250 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Szűzhártyaplasztika1100 €

Mi a szűzhártyaplasztika?

A szűzhártyaplasztika Törökországban a megrepedt szűzhártya helyreállítására szolgáló műtét. A szűzhártya számos kultúrában a tisztaság szimbóluma, míg tudományos bizonyítékok arra utalnak, hogy ez a vékony hártya a hüvely fertőzésének megelőzésére szolgált. Bár a szűzhártya a szüzesség jele, nem szexuális okokból, például futás, ugrálás vagy bármilyen más sporttevékenység miatt is elszakadhat; egyes nők még szűzhártya nélkül is születtek!

2 partnerklinikánk Isztambul európai részén található. A repülőtértől 15 perces autóútra található. Minden beavatkozást nőgyógyászok végeznek, aneszteziológus szakemberek kíséretében.

A szűzhártyaplasztika kétféleképpen végezhető:

  • Ha a szűzhártya maradványai jelen vannak, akkor azokat vissza lehet varrni.
  • A második lehetőség során a páciens saját testéből származó szövetek felhasználásával új szűzhártyát állítanak helyre. A szűzhártya helyreállítása mellett a hüvely falát is meg lehet feszíteni. Ez a műtét helyreállítja a szűzhártyát, de a következő alkalommal vérzés és kellemetlen érzés jelentkezik.

Bár sok konzervatív társadalom ragaszkodik a szűz menyasszonyhoz, ez az eljárás hatalmas népszerűségre tett szert a kevésbé konzervatív társadalmakban, például az USA-ban és Európában.

Hogyan működik a szűzhártyaplasztika Törökországban?

Mindenekelőtt konzultációt kell szerveznie a nőgyógyásszal, hogy megbeszélje a műtétet, és világosan és pontosan elmondja neki az elvárásait. Az orvos áttekintést ad Önnek a műtétről, és utasításokat ad a törökországi szűzhártyaplasztikára való felkészüléssel kapcsolatban.

Az alaptechnika – Ha a szűzhártya maradványai megmaradnak, akkor azt vissza lehet varrni. Helyi vagy néha általános érzéstelenítést alkalmaznak a fájdalom és a kellemetlenségek elkerülése érdekében. A sebész ezután összevarrja a leszakadt részeket – a varratok feloldhatók. Az eljárás körülbelül 30-40 percet vesz igénybe, és általában ambulánsan végzik.

Az alloplant technika – Ezt a technikát akkor alkalmazzák, ha a maradványok nem varrhatók vissza. A sebész egy bioanyagot helyez be a hüvelybe, és ez az anyag a szűzhártya szerepét tölti be. Ez az eljárás körülbelül két órát vesz igénybe, és Ön helyi érzéstelenítésben lesz.

Szűzhártya-rekonstrukció – Ennél az eljárásnál a sebész új szűzhártyát hoz létre a hüvely ajkából származó szövetek felhasználásával. Ennél a módszernél azonban legalább három hónapig tartózkodnia kell a nemi közösüléstől.

Kinek érdemes szűzhártyaplasztikát végezni Törökországban?

Általában a nők kulturális és vallási okokból kérik a szűzhártyaplasztikát. A legtöbb esetben a nő a nemi közösülés során veszítette el a szüzességét, és azt szeretné visszaállítani a házasság előtt. Néhány esetben előfordulhat, hogy a lány nem szexuális tevékenység során veszítette el a szűzhártyáját, de ismét a vallási vagy társadalmi normák miatt tartják elengedhetetlennek a szűzhártya helyreállítását.

Ideális jelöltek

  • Azok, akiknél a szűzhártya szexuális együttlét vagy más tevékenység miatt szakadt meg.
  • 18 év feletti nők.
  • Olyan nők, akik jó egészségi állapotban vannak, és nem szenvednek súlyos betegségben.

Nőgyógyászati vizsgálatra is szükség van annak megállapításához, hogy a szűzhártya helyreállítható-e vagy sem.

Ki nem jogosult a beavatkozásra?

Ha a nő nemi szervi rákban vagy nemi betegségben szenved, csak akkor nem jogosult a kezelésre.

Vannak-e mellékhatások?

A törökországi szűzhártyaplasztika lehetséges mellékhatásai közé tartoznak:

  • Duzzanat és fájdalom
  • Műtét utáni véraláfutás
  • Vérömleny és vérzés
  • A szűzhártya elszíneződése
  • Zsibbadás

Ezek azonban kisebb mellékhatások, és az orvosi csapat minden óvintézkedést megtesz ezek elkerülése érdekében.

A műtét utáni utókezelés

A pácienst a kezelés után néhány órán át megfigyelik a lábadozóban, és ha nem észlelnek szövődményeket, elbocsátják. A beteg 3-4 nap múlva visszatérhet a munkába. A mérsékelt tevékenységeket azonban csak 10 nap elteltével ajánlatos elkezdeni.

Tisztán kell tartania a területet, és antibiotikumokat kell szednie a fertőzések megelőzése érdekében. A fájdalom és a duzzanat enyhítésére meleg borogatást és jégpakolást kell használnia. A műtét után 2-3 nappal már fürödhet. A műtétet követően 8 hétig tartózkodnia kell a nemi közösüléstől.

A teljes gyógyulás körülbelül 4-6 hétig tart.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️