Same Day Dental Implants

sameday fogászati dubai 1

A Same Day Dental Implants a fogászati ellátásra specializálódott. A 2012-ben alapított, tanúsított klinika Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

SameDay Dental Implants, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A SameDay Dental Clinic 2012-ben alakult, és a magasan képzett fogászati szakemberek képesek egy napon belül pótolni a hiányzó fogakat a fogászati implantátumok azonnali betöltése révén. A közvetlenül a rendelkezésre álló csontba helyezett, ferde implantátumok használatával az eljáráshoz sokkal kisebb valószínűséggel van szükség csontátültetésre, amely általában az implantátum behelyezésével jár, és fájdalmas lehet.

A jól dokumentált “egynapos implantátum” technika lehetővé teszi az implantátumok azonnali betöltését, így Ön 6 órán belül “egynapos fogakkal” és egy olyan mosollyal távozhat, amelyre büszke lehet. A porcelánra vagy egyéb tartozékokra 5 év garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha a fogpótlás megsérül, akkor azt ingyenesen javítjuk vagy kicseréljük.

A száj- és állkapocssebészekből, fogpótló orvosokból és fogtechnikus mesterekből álló csapatunkkal, amely egy fedél alatt, a legújabb CT- és 3D-technológiát alkalmazva áll rendelkezésre, a közel-keleti betegek és az egészségügyi turisták számára hatékony és fájdalommentes “aznapi fogbeültetés” áll rendelkezésre.


Klinika szakterülete:

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Fogtisztítás
Fogtömés
Koronarekonstrukció
Fogászati szkennelések
Fogfehérítés
Foghúzás
Foghúzás
Fogászati burkolat
Fogászati implantátum
Fogak
Csontbeültetés
Fogászati ciszta kezelése
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogkorona
Fogászati konzultációk

Szolgáltatások

Ingyenes Wifi
PRM hozzáféréssel rendelkező szobák
Szobatelefon
TV a szobában


Város: Dubai – Ország: Egyesült Arab Emírségek – Alapítva: 2012
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, olasz, orosz


SameDay Dental Implants felülvizsgálat

Dodi B
Dodi B
13:57 12 Sep 23
Dr. Karimot néhány barátom ajánlotta nekem, miután hosszú távú fogorvosom elhagyta Dubait.Az a fajta (ideges) beteg vagyok, aki bárhová utazik (igen, még egy másik városba is) egy jó fogorvosért, és Dr. Karimban találtam egy nagyszerű fogorvost.Nagyon etikus, én pedig igazodok a filozófiájához, amely szerint „ha nem romlott el, ne javítsd meg!”Nagyon alapos, de türelmes.. időt szán arra, hogy mindent olyan részletesen elmagyarázzon, amennyire csak szüksége van, nagyon képzett és gyengéd. Szerencsére minden eljárás, amit vele végeztem az évek során, rendkívül gördülékeny volt.A klinika jól karbantartott, nagyon barátságos és hozzáértő személyzet. Különösen szeretem, ha WhatsApp-on keresztül foglalhatok egy emberrel a másik oldalon.Mivel több mint egy évtizede éltem Dubaiban, ez az egyik legjobb ajánlás, amit kaptam. Nagyon ajánlom.
Shami Mohamed
Shami Mohamed
10:14 17 Oct 23
Nem írok online véleményeket, a mai világban az ügyfélszolgálat lecsökkent. Azonban a Sameday-vel kapcsolatos csodálatos tapasztalataim miatt írom ezt a véleményt.Attól a pillanattól kezdve, hogy belép a Sameday-be, a recepció kedvesen, együttérzéssel fogad, és megérti, hogy ez a folyamat megváltoztatja az életünket.Dr. Roy kedves, hozzáértő, sok beteggel, annyiszor elmagyarázza a folyamatot, ahányszor szüksége van rá.Gyönyörű mosollyal és nagyobb önbecsüléssel fogsz távozni.100%-ban ajánlom a Same-day-t
yogini udeshi
yogini udeshi
17:59 14 Sep 23
Elmentünk egy kettős bölcsességfog eltávolítási műtétre a lányomnál. Dr. Roy rendkívül gyengéd, alaposan professzionális, aprólékosan részletes és meglepően gondoskodó volt. A teljes gyógyulásig elérhető volt számunkra a WhatsApp-on. És soha nem kellett várnunk a válaszra, és mindig részletesek, leegyszerűsítettek és megnyugtatóak voltak. Szívből ajánlom!!
David
David
11:58 23 Oct 23
Egy szerencsétlen baleset után 1 fogam elveszett és 2 fogam kitört. Nem vártam a fájdalmat és a fáradságot, hogy megjavíthassam, és rábukkantam a Same Day Dental Implants termékre.Miután e-mailt küldtem nekik, hogy időpontot kérjek, gyors és egyértelmű választ kaptam, meghívtak a klinikára. Amikor megérkeztem, a Same Day Clinic és munkatársai melegen és professzionálisan fogadtak a fogaim rendbetételével kapcsolatban bizonytalanul és aggódva. A kedves és hozzáértő Dr. Roy konzultációja után a bizonytalanságom azonnal alábbhagyott. Világos kezelési tervet adott nekem, biztosítva, hogy minden szükségletemet tökéletesen kielégítsék.Ugyanazon a napon (ahogy a klinika neve is sugallja) volt az első időpontom, hogy megjavítsam a fogaimat. Innentől kezdve a legmagasabb szintű szolgáltatást tapasztalhattam meg, amit valaha tapasztaltam bármilyen típusú vállalkozásban.Zökkenőmentesen együttműködő csapat, nagyon gyors és egyértelmű kommunikáció, rugalmas elérhetőség az időpontokra, rendkívül precíz munkavégzés, és ami a legfontosabb; tisztelettudó, szuper kedves csapat, akik büszkék a munkájukra!Az eljárások során semmilyen fájdalmat nem éreztem, és az út minden lépésénél tökéletesen gondoskodtak rólam. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen klinikára menni ilyen kellemes élmény lehet! Még abban is segítettek, hogy benyújtsam a kárigényemet a biztosítómhoz. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet, aki fogászati ​​munkát szeretne végezni, és a legjobbat akarja magának.Köszönöm mindenkinek a csodálatos szolgáltatást és kedvességet, és külön köszönet Dr. Ramynek, hogy gondoskodott arról, hogy a koronám/fogaim most tökéletesen szimmetrikusak és a helyükön legyenek. Őszintén szólva, név szerint megköszönném, ha tudnám a neveket... ;)A legjobbakat kívánom neked!
Bernard Boodeea
Bernard Boodeea
13:29 20 Nov 23
A SameDay Dental élmény csodálatos volt. Nagyon profik voltak, gondoskodtak arról, hogy minden fogamat ellenőrizzék, és teljes körű ajánlást adtak. Annak ellenére, hogy egy másik országban élek, könnyű volt időpontot kérni és nyomon követni. Egy nap alatt minden munkát elvégeztem, alig fájdalommal, és egy limuzin szolgáltatással visszahoztam. Erősen ajánlott nagyszerű kiszolgálással, még akkor is, ha külföldön él.
Ahmed El Gohary
Ahmed El Gohary
08:56 09 Mar 23
Nemrég kiváló tapasztalatom volt a dubai SameDay Dental Clinic-en, és nagyon ajánlom ezt a klinikát mindenkinek az Egyesült Arab Emírségekben, akik fogászati ​​ellátást keresnek. Attól kezdve, hogy megérkeztem, a személyzet barátságos, profi és figyelmes volt az igényeimre. Maga a klinika modern és tiszta, a berendezések pedig a legmodernebbek. Dr. Costa és csapata hozzáértő és képzett volt, így jól éreztem magam a látogatásom során. Szakítottak időt arra, hogy elmagyarázzák a lehetőségeimet, és válaszoljanak a kérdéseimre, és bíztam az ajánlásaikban. Lenyűgözött a kapott ellátás minősége, és úgy hagytam el a klinikát, mintha az Egyesült Arab Emírségek legjobb fogászati ​​klinikáját találtam volna meg. Köszönjük, SameDay Dental Clinic, a kivételes szolgáltatást!
Adriana Mirage
Adriana Mirage
11:42 24 Jun 23
Csodálatos élmény Dr.Petrusszal, Dr.Costával, Myrával és az egész csapattal. Csináltam néhány fogbeültetést, és minden jóval felülmúlta az elvárásaimat. A legújabb technológia, a legjobban képzett szakemberekkel, és egy nagyon gondoskodó és hatékony csapattal. Nagyon ajánlott!
Andrea James
Andrea James
06:48 25 Jun 23
A ház elől a kedves sofőrig, mielőtt még megemlíteném azokat a szupersztárokat, akik annyira jóvá tették a tapasztalatomat.Nem tudtam elképzelni, hogy máshova menjek.Amikor megérkeztem Dubaiba, volt egy kedves fogorvosom. Minden tőle telhetőt megtett, majd azt kellett mondania nekem, hogy „beültetésre van szüksége”. Egy partner Londonból jött hozzám… Nem zselésítettem vele. Ez aztán arra késztetett, hogy megpróbáljam „aznap”. Hát mit mondjak. Imádom a helyet, és senkit sem engedek a szám közelébe. Szívből köszönöm ❤️
Zhanara Zharmukhametova
Zhanara Zharmukhametova
12:31 15 Aug 23
Múlt vasárnap végeztem kivonást Sameday-ben. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen sértetlen kivonást végeztem, a beavatkozás alatt és az azt követő napokban. Ezen a klinikán magas színvonalú a szolgáltatás, most ez a kedvenc fogászati ​​rendelőm! Köszönöm Dr. Indraniil Roy-nak és csapatának!Aligners-t is csinálok Dr. Hakimmal ezen a klinikán. A legjobb legjobb legjobb élmény! Az orvosok mind nagyon tapasztaltak és jól képzettek, olyan jó modorúak. Szeretek Sameday-be jönni ❤️
Ethan Kozal
Ethan Kozal
08:03 12 Apr 23
Nemrég meglátogattam a SameDay fogászati ​​klinikát a dubai bölcsességfogak eltávolítása céljából, és bátran állíthatom, hogy ez volt a valaha volt legjobb fogászati ​​élményem.Attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem, a személyzet hihetetlenül szívesen és nyugodtnak éreztem magam. Felismerték helyzetem sürgősségét, és azonnal bevittek a műtétre. Ez a hatékonyság és professzionalizmus szintje végigkísérte látogatásom során.Dr. Indraniil Roy és csapata teljesen fantasztikus volt. Dr. Roy szakértelme és együttérzése kezdettől fogva nyilvánvaló volt, mivel időt szakított arra, hogy alaposan elmagyarázza az eljárást, és válaszoljon minden kérdésemre. Féltem, hogy eltávolítják a bölcsességfogaimat, de Dr. Roy nyugodt és megnyugtató viselkedése megnyugtatott. A procedúra olyan simán ment, hogy egy csöpp fájdalmat sem éreztem.A SameDay fogászati ​​klinika implantátumainak teljes személyzete elképesztő volt. Barátságosak, megközelíthetőek és professzionálisak voltak a látogatásom során. A klinika tiszta és jól szervezett volt, és úgy éreztem, hogy mindig jó kezekben vagyok.Összességében nem tudom eléggé ajánlani a SameDay fogászati ​​klinika implantátumait. Dr. Roy és csapata valóban mindent megtett annak érdekében, hogy kényelmesen és elégedetten érezzem magam a látogatásommal. Ha elsőrangú fogászati ​​élményt keres, ne keressen tovább, mint a SameDay fogászati ​​klinika implantátumai Dubaiban.
Next Reviews

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️