Mellkasi implantátumok Tunéziában

ár mellimplantátumok tunisie pas chere 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai mellimplantátumokról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsunk a sikeres mellimplantátumokhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellimplantátumokról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A mellimplantátumok ára Tunéziában

A mellimplantátumok átlagos költsége Tunéziában 2700 €. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 1 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Mellkasi implantátumok2700 €

Mellkasi megnagyobbító műtét: a mellizmok térfogatának és alakjának növelésére irányuló műtét, amelynek célja, hogy az alaknak atletikusabb megjelenést kölcsönözzön.

Mit foglal magában a mellizomnagyobbító műtét?

A mellimplantátumok beültetése egy kozmetikai sebészeti műtét, amelyet eredetileg elsősorban orvosi céllal alkalmaztak (különösen a Poland-szindrómában szenvedő férfiak esetében).

Napjainkban ez a műtét viszonylag elterjedt, mivel egyre inkább tisztán esztétikai céllal tartják számon: sok férfi azért folyamodik hozzá, hogy izmosabb és jobban definiált mellizmokat kapjon.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Egy csupasz mellű, szakállas férfi mellkasi komplexussal

A gyakorlatban ez a műtét szilikonprotézisek használatán alapul, amelyeket a mellizomban helyeznek el. Ezek az implantátumok átformálják a mellizmokat, és tónusosabb, izmosabb megjelenést kölcsönöznek nekik.

Kinek érdemes mellimplantátum-műtétet végezni?

A mellizomnagyobbító műtét egy olyan plasztikai és esztétikai sebészeti műtét Tunéziában, amely minden férfi számára elérhető, életkortól függetlenül.

Általában az ilyen típusú műtéten áteső fiatal páciensek viszonylag fejletlen bordakosárral rendelkeznek, így a súlyzós edzés nem elegendő a mellizmok térfogatának jelentős növeléséhez.

A középkorú férfiak ezzel szemben gyakran szenvednek megereszkedett mellkasi szövetektől. Ezekben az esetekben az implantátumok jelentik a megoldást, hogy a mellkas izmosabb megjelenést kapjon.

Végül a mellizomnagyobbító műtét természetesen a mellizomsorvadásban szenvedők számára is javallott. A “méretre szabott” implantátumok létrehozásával ez a műtét helyreállítja a szimmetriát, és segít a férfiaknak megszabadulni a komplexusaiktól.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Póló nélküli férfi tökéletes mellizmokkal

Mennyibe kerülnek a mellimplantátumok Tunéziában?

A plasztikai és esztétikai sebészet területén szerzett kiváló hírnevének köszönhetően Tunézia a mellimplantátum-műtétre vágyó férfiak egyik legkedveltebb célpontja.

Ennek a műtétnek a költségei is különösen vonzóak, egyes klinikák akár 50%-kal alacsonyabb árakat kínálnak, mint Európában.

Egy 4-5 éjszakás tartózkodásért 2500 és 2900 euró közötti összeggel kell számolnia, a választott klinikától függően. Ha a műtét pusztán kozmetikai jellegű, akkor nem számíthat az egészségbiztosítására a költségek fedezésében!

A műtét előtti konzultáció

A műtét előtti konzultáció minden szépészeti műtét lényeges szakasza. Ezen a látogatáson elmondhatja a sebésznek, hogy mit szeretne. Ő ezután tanácsot tud adni Önnek a protézis kiválasztásával kapcsolatban, és részletesen elmagyarázza az eljárást.

Photo avant et après des implants pectoraux
A mellimplantátumok előtti és utáni fotók

A sebésznél tett első látogatás arra is alkalmat ad, hogy ellenőrizze, nincsenek-e ellenjavallatai a műtétnek. Különösen akkor utasítható el, ha Ön krónikus betegségben vagy légzési problémában szenved.

Ha jogosult a mellimplantátum beültetésére, ezután találkozik az aneszteziológus-intenzív terápiás orvossal, hogy a műtét előkészítéseként kidolgozzák a végső részleteket.

A műtét menete

A mellimplantátum-beültetés egy viszonylag egyszerű műtét, amelynek előnye, hogy minimálisan invazív és gyors felépülést tesz lehetővé. Körülbelül 1? órát vesz igénybe, általános érzéstelenítésben végzik, és egy éjszakai kórházi tartózkodást igényel.

A műtét kezdetén a plasztikai sebész a hónaljban néhány centiméter mélyen elvégzett bemetszéssel kezdi: a helyet úgy választják meg, hogy a heg a lehető legkevésbé legyen feltűnő.

Ezután egy tompa műszerrel mélyedést készít a mellizom alatt, és behelyezi a szilikonprotézist. Miután az implantátumok biztonságosan a helyükre kerültek, a sebész összevarrja őket, és kötést alkalmaz a műtött terület védelmére.

A műtét után

A műtétet követő első néhány napban mérsékelt fájdalmat fog érezni, amelyet az orvos által felírt fájdalomcsillapítókkal lehet enyhíteni.

Ezt követően fokozatosan folytathatja mindennapi tevékenységeit, valamint egy-két hét után a szakmai tevékenységét is. A sportolással kapcsolatban viszont körülbelül 3 hónapot kell várnia, mielőtt újra intenzíven edzhet.

Nagyon gyakori, hogy a műtétet követő napon véraláfutás és ödéma jelentkezik, de ezek néhány nap alatt spontán eltűnnek. Az első néhány hétben a karok emelése is nehézségekbe fog ütközni.

A gyógyulás megkönnyítése érdekében gyakran javasolják, hogy a páciensek a műtétet követő 2-4 hétig éjjel-nappal mellkasi támasztékot (más néven bolerót) viseljenek.

Homme avec un corps parfait
Egy tökéletes testű férfi

Mellimplantátumok beültetése Tunéziában: eredmények

A mellizomnagyobbító műtét eredményei már a műtét végén láthatóak: a felsőteste izmosabbnak tűnik. A mellizmok azonban a műtét okozta ödéma miatt nagyobbnak tűnhetnek. Ezért általában egy-másfél hónapot kell várni, mielőtt a végleges eredmény láthatóvá válik.

Végül gyakran tanácsos az implantátumokat körülbelül tíz év múlva ellenőrizni. Bár a gél implantátumok nagyon ellenállóak, egy bizonyos idő elteltével mégis elhasználódhatnak, kissé elmozdulhatnak vagy eltörhetnek.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️