360 testfelvarrás Törökországban

ár body lift 360 Törökország 1
Írta Émilie

A törökországi 360°-os testfelvarrás magában foglalja a zsírleszívást, amely eltávolítja a makacs zsírszövetet. Ennek eredményeképpen a derékvonala körkörösen javulni fog.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi 360 testfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A 360-as testfelvarrás ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a 360-as testfelvarrás átlagos költsége 1600 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1400 euró és 1800 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
360°-os testfelvarrás1600 €

Mi az a 360°-os testfelvarrás?

A deréktáj az egyik legmakacsabb terület, ha fogyásról van szó. A 25 éves kor után jelentősen csökken a kollagén mennyisége a szervezetben. Ha a fogyás előtt nem volt bőrdeformitásod, akkor ez nem így működik.

A has körül a felesleges bőr térfogatot ad. Sajnos a krémek nem segítenek. Különösen, ha már volt fogyókúrás műtéted, például sleeve vagy gyomor bypass, és sok a meglazult bőr, a legjobb megoldás a törökországi 360 bodylift.

Míg a hasplasztika csak a has alsó részének elejét javítja, a 360 body lift a hát alsó részét is javítja.

Ez a műtét eltávolítja a zsírt és a meglazult bőrt a hasa körül. Oldalai, alsó háta (dereka) és felső feneke is javul. A 360°-os testfelvarrás magában foglalja a zsírleszívást, amely eltávolítja a makacs zsírszövetet.

Ennek eredményeképpen derékvonala minden oldalon javulni fog. Az isztambuli 360°-os testfelvarrás műtét a hasizom helyreállítását is magában foglalja, ami szintén csökkenti a deréktáj térfogatát.

A 360-as testfelvarrás költsége Törökországban

A legfontosabb dolog, amit tudnia kell, hogy ezt a műtétet bármelyik fiatal orvos el tudja végezni. Nem lehet elvégezni. Jó orvost és jó klinikát kell választania.

Akórházi tartózkodás körülbelül 2-3 éjszakát vesz igénybe, ami hatással van a csomag teljes árára. A szállodának is kényelmesnek kell lennie, és nem messze kell lennie a kórháztól, ahol meg fogják operálni.

A 360°-os testfelvarrás jó jelöltjei

Nagyon jó jelöltek azok, akik sokat fogytak, és a hasukon, az oldalukon és a fenekükön meglazult bőrrel rendelkeznek. Néha, ha nem fogyott sokat, de ezeken a területeken megereszkedett bőrrel és zsírral rendelkezik, akkor is előnyös lehet ez a műtét.

Vérvizsgálati eredményeinek jónak kell lenniük. Ez a műtét sok szövet eltávolításával jár. Ezzel a szövettel együtt bizonyos mennyiségű vért is elveszít. A gyengeség és a szédülés közvetlenül a műtét után teljesen normális.

Ha azonban az Ön vas-, hemoglobin-, ferritin- és D3-vitaminszintje nagyon alacsony, nem szabad alávetnie magát a műtétnek, amíg az eredményei el nem érik az elfogadható szintet. A bőr színe kevésbé lesz jó, és veszít rugalmasságából.

Mint minden altatásban végzett műtétnél, a műtét előtt 3-4 héttel abba kell hagynia a fogamzásgátló tabletta szedését, és nem szabad olyan étrend-kiegészítőket vagy élelmiszereket fogyasztania, amelyek véralvadásgátló hatásúak.

Helyreállítás a 360°-os testfelvarrás után

A felépülés folyamata nagyjából ugyanaz, mint a hasplasztika után, de a műtét nagyobb kiterjedése miatt kicsit tovább tarthat. A műtét után nagyon szigorúan be kell tartania az orvos minden ajánlását.

A műtét sikerének csaknem 90%-a ezen múlik. Mivel a műtét után két hónapig nem sportolhatsz a megszokott módon, nagyon egészséges, cukorszegény étrendet kell követned. A műtét után 3 héttel már dolgozhat, de csak akkor, ha irodai munkáról van szó.

Legalább két hónapig kerülje a megerőltető fizikai tevékenységet! A legjobb, ha 4-6 hétig pihen. Ez az időszak azonban változhat az Ön szervezetének állapotától függően.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️