Hopital Prive Marrakech

Marrakech magánkórház Marrakech klinika 1

A Hopital Prive Marrakech kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1980-ban alapított, minősített klinika Marrakechben, Marokkóban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Hopital Prive Marrakech, Marrakech, Marokkó

A Hopital Prive Marrakech egy multidiszciplináris kórház, amely endokrinológiai, gasztroenterológiai, neurológiai, urológiai, általános orvosi, sebészeti, reumatológiai és sok más területen nyújt szolgáltatásokat. A 171 ágyas kórház teljes mértékben felszerelt, több képalkotó központ, 10 műtő, fizikai rehabilitációs központ, méregtelenítő központ, kardiológiai, szemészeti, endoszkópiai és más népszerű orvosi területek kezelőközpontjai állnak rendelkezésre.

Elkötelezettek amellett, hogy betegeiknek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák. A kórházban elhivatott szakorvosok elismert csapata várja a helyi és nemzetközi betegeket.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Brachioplasztika
Testfelvarrás
Brazil arcfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Szemöldökfelvarrás
Fenék implantátumok
Bőrfeltöltés
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Hegkezelés
Combfelvarrás
Visszerek kezelése
Hasplasztika

A Hopital Prive Marrakech kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Egészségbiztosítás
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Marrakech – Ország: Marokkó – Alapítva 1980-ban
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelvek: arab, angol, francia


Vélemények a Hôpital Privé de Marrakech HPM-ről

ouizgane azeddine
ouizgane azeddine
13:33 17 Nov 23
Mély köszönetemet szeretném kifejezni Rabbani CHIR professzornak és asszisztenseinek csapatának (a két khawla, Laila, Darifa...) a HUPM klinikán. A minőségi ellátás és gondoskodó megközelítés iránti kivételes elkötelezettségük pozitív és megnyugtató élményt teremtett. Nagyon köszönjük kivételes professzionalizmusát és odaadását.
Naciri Marina
Naciri Marina
09:39 28 Dec 23
Nagyon jó tapasztalatok Yassine Chaouqui doktornővel, nagyon köszönöm a professzionalizmusát és a kedvességét, édesapám sípcsonttörését műtötték, és az eredmény hihetetlen annak tudatában, hogy ő 82 éves Machallah!!Nagy szívű orvos, ami manapság ritka!!A műtét után telefonon is nagyon elérhető.Ami a klinikát illeti, nagyon tiszta és jól felszerelt az új generációs berendezésekhez!!Köszönet az egész csapatnak
Houssam Ramzi
Houssam Ramzi
00:06 31 Dec 23
A feleségemet ezen a klinikán műtötték, hihetetlen, minden nő fel van szerelve a munkájához. Valóban egy magánkórház, nagyon kellemes kiszolgálással és magas szintű szakmai személyzettel nem is beszélve a szimpátiáról, a fogadtatás minőségéről, az eligazodásról...stb. , az összes alkalmazottból. Röviden: szükségünk van ezekre a kórházakra (klinikára) hazánkban.KÖSZ
fabio giacomo sardini
fabio giacomo sardini
15:15 27 Dec 23
Hivatásom szerint újságíró vagyok, Fabio Giacomo Sardini vagyok, olasz vagyok, és házam is van Marrakechben - 2023. október 27-én 7.30-kor elkísértek a klinikája sürgősségi osztályára, és azonnal fogadtak a szükséges ellátásért. A vizsgálatok során erős fájdalmaim voltak a hátam bal oldalán, és azonnal infúzióra kapcsoltak a fájdalom enyhítésére - EKG-t készítettek - TDM ABDO-PELVezeknek a vizsgálatoknak a végén a diagnózis vesekő volt.5 óra múlva hazaengedtek, ezért 12.30-kor.Köszönetet mondtam minden utána következő orvosnak a gondozásomért, de mindenekelőtt szerettem volna személyesen megköszönni LAILA TAFGUI nővérnek, aki olyan szakszerűséggel és gondoskodással segített nekem, amilyennel még soha nem találkoztam olasz kórházban. TÉNYLEG NAGYON JÓ
Mohamed Farid Dadouchi
Mohamed Farid Dadouchi
08:52 01 Aug 21
A kórházban szerzett tapasztalataim, bár fizikailag megerőltetők, nagyon kielégítőek voltak. Az intenzív osztály, ahová bekerültem, nagyon jól felszerelt. Az orvosok csapata csodálatos és teljesen elkötelezett. A technikai támogató csapat (ápolónők) barátságosak és a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.Köszönöm az egész csapatnak a törődést és a rendelkezésre állást.
Raja Alaoui
Raja Alaoui
11:26 20 Jul 22
Köszönettel tartozom ennek a kórháznak, amely 3 napon át, éjjel-nappal önzetlen profizmussal gondoskodott rólam. Egy hozzáértő, gondoskodó, emberi, türelmes, nagylelkű és meleg csapat. Szívből köszönöm nekik és a legjobbakat kívánom nekik.
Mariana Gajja
Mariana Gajja
17:15 06 Jul 23
2023.05.26-án a HUPM Obesity Centerben ujjműtétet végeztek Dr. Guillaud és Dr. Rebbani (emésztősebészek; a legjobbak!!!)A legelső kapcsolatba kerültem Othmanéval, a vezetőmmel, akinek őszintén köszönöm az idejét; Az, hogy mellettem volt, nagyon megnyugtatott.A kényelem érdekében a működéshez szükséges összes vizsgálatot a HUPM-ben is elvégeztem. Minden csapat, amivel találkozunk, elsőrangú.A kórházi kezelésem nagyon jól sikerült, hamdoullah. Egy nagyon tágas, jól felszerelt és tiszta lakosztályban szálltam meg.A nővérek nagyon figyelmesek voltak ottlétem alatt.Nagy köszönet mindenkinek, és gratulálok az emberséghez, amelyet elengedtek.
Ambulances Maroc
Ambulances Maroc
14:20 18 Jan 23
2 napja felhívtam a klinikát, de nem válaszoltak. Nincs hozzáférés az igazgatóhoz. Tényleg nem profi, és ps komoly
Rachidi Charafeddine
Rachidi Charafeddine
10:18 05 Apr 23
Határozottan nem javaslom ezt a kórházat, mert ott van a világ legrosszabb adminisztrációja. Senki sem tudja a munkáját, egy rakás inkompetens és semmire sem jó.Allah yakhod fihoum l7a9 3la tsakhsikha li sekhskhouna.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️