Zsírleszívás Tunéziában

liposuccion tunisie 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai zsírleszívásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres zsírleszíváshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai zsírleszívásról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A zsírleszívás ára Tunéziában

A zsírleszívás átlagos ára Tunéziában 1700 euró. A zsírleszívás költsége Tunéziában viszonylag alacsony, ami az európai országokhoz képest alacsonyabb szállásköltségeknek köszönhető. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 1 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Zsírleszívás Tunéziában1700 €

A zsírleszívás a világon a legszélesebb körben alkalmazott plasztikai műtét, kiváló eredményekkel. Az alak finomításához és a bőr természetes megjelenésének megőrzéséhez a zsírleszívás a legmegfelelőbb esztétikai eljárás.

Tunéziában számos klinika kínál zsírleszívást, ahol a legjobb szakembereket találja, ezért ez az ország kiváló célpontja egy orvosi nyaralásnak.

Ebben a cikkben mindent megtudhat a tunéziai zsírleszívásról, hogy a lehető legjobban felkészülhessen a beavatkozásra.

Mi a zsírleszívás Tunéziában?

A zsírleszívás egy sebészeti eljárás, amelyet 1977-ben Dr. Yves Gérard Illouz talált fel. Ez a legjobb módja azsír helyi módon történő eltávolításának, különösen a diéta után nem eltüntethető felesleg eltüntetésének.

A műtéti eljárás célja a zsírlerakódások végleges eltüntetése, és a test több részén is elvégezhető.

Az elv alapja több kis, lekerekített habszivacsvéggel ellátott kanül bevezetése. Ezeket zárt körfolyamatokhoz csatlakoztatják, amelyek lehetővé teszik a zsír kiszívását. Az eredmény végleges, mivel a zsírsejtek nem képesek szaporodni.

Egyre több páciens folyamodik a zsírleszíváshoz, amelynek előnye, hogy a test több területén is alkalmazható a harmonikus sziluett helyreállítása érdekében.

A test zsírleszívása

A zsírleszívással a test több területét is kezelhetjük, és célzottan távolíthatjuk el a helyi zsírt. Íme, a különböző területek, amelyeket érint ez az esztétikai műtét:

  • A hasi régió: A hasi zsírleszívás jó választás a hasplasztika mellett, mivel segít a lapos has helyreállításában.
  • A csípő: ez az eljárás a has oldalsó részeiről távolítja el a zsírt, és helyreállítja a harmonikus sziluettet.
  • Combok: a combok zsírleszívása a combok belső vagy külső felületén végezhető a combok karcsúsítása érdekében.
  • Fenék: ez az eljárás a megereszkedett fenéknek vonzóbb megjelenést kölcsönöz a felesleges zsír eltávolításával. Segít a nyeregtáskák eltüntetésében is.
  • Térd: a térd zsírleszívása nagyon hasznos azok számára, akiknél a térd hátsó részén felhalmozódott a zsír.
  • Karok: a karok zsírleszívása segít helyreállítani a jó íveket, és elvégezhető a belső vagy a külső oldalon. Kombinálható karemeléssel.

Arc zsírleszívás

Azarc zsírleszívása Tuniszban olyan műtét, amely önmagában vagy arcfelvarrással együtt is elvégezhető, hogy feszesebb, fiatalosabbnak tűnő bőrt eredményezzen.

Ez az esztétikai műtét során az arcról zsírszövetet szívnak le, hogy javítsák az arc formáját és finomítsák azt. Ez a technika nagyon jó eredményeket ad, különösen a nyakon és a dupla állon.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

A zsírleszívás olyan személyeknek szól, akik közel vannak az ideális testsúlyukhoz vagy nagyon enyhén túlsúlyosak, és jól lokalizált zsírlerakódásokkal rendelkeznek, amelyek a diéta és a testmozgás ellenére sem távolíthatók el. A páciens testtömegindexe nem haladhatja meg a 32-es értéket.

Általánosságban elmondható, hogy az ideális jelölt olyan személy, akinek nincsenek egészségügyi problémái és pozitívan áll a beavatkozáshoz. Elég jó bőrrugalmassággal és izomtónussal is rendelkeznie kell, hogy az eredmények jól láthatóak legyenek.

Általánosságban elmondható, hogy a zsírleszívás azoknak szól, akik szeretnék visszanyerni szép alakjukat. Fontos kiemelni, hogy ez a műtéti technika nem megoldás az elhízásra.

Valójában nem szabadul meg az összes felesleges kilótól, hanem a zsírlerakódásokat a test jól körülhatárolt területeire helyezi át. Az elhízásban szenvedő emberek jó jelöltek a gyomorballon műtétre Tunéziában.

Hogyan végzik a zsírleszívást Tunéziában?

A zsírleszívás egy magasan fejlett eljárás, amely kiváló alternatívát jelent a kiterjedtebb kozmetikai műtétek helyett.

Bár az eljárás ártalmatlan, gondos előkészítést igényel. A páciensnek több szakaszon kell átesnie, hogy a műtét zökkenőmentesen menjen végbe. Bár az eljárás meglehetősen egyszerű, mégis meg kell felelnie bizonyos szabályoknak.

Ha zsírleszívó műtétre tervez Tunéziába utazni, tájékozódnia kell az eljárásról.

A tunéziai zsírleszívás előtt

Az első lépés az, hogy időpontot kér a sebészhez. A sebésznek először meg kell győződnie arról, hogy nincsenek-e ellenjavallatai a zsírleszívásnak. Ellenőrzi a bőr minőségét és rugalmasságát is. Ha a bőr megereszkedett, a sebész más megoldásokat javasolhat, mielőtt a zsírleszívást fontolóra venné.

Az első látogatás során meghatározza az eltávolítandó zsír mennyiségét és a kezelendő területeket. Az egészségügyi szakember tanácsot is tud adni Önnek.

A zsírleszívás során

A zsírleszívás nagyon gyakori eljárás, és időtartama az eltávolítandó zsír mennyiségétől és a kezelendő területtől függ. Általánosságban elmondható, hogy 20 perctől legfeljebb 2 óráig tart.

A legtöbb esetben a kórházi tartózkodás rövid, és a páciens még aznap hazaengedik. Ha azonban sok területet kell kezelni, vagy ha az eltávolított zsír mennyisége túl nagy, a páciens egy plusz éjszakát tölt a klinikán.

Az eljárást altatásban végzik, az orvos finom kanülöket vezet be a kezelendő területre, hogy afelesleges zsírt leszívja. A műtét után a hegek nem láthatók, mivel aprók és tökéletesen beleolvadnak a bőr természetesebb megjelenésébe.

A műtét után

Általában a műtét végén az orvos fájdalomcsillapítót ír fel, hogy korlátozza az esetleges fájdalom megjelenését. A műtét utáni ödéma vagy véraláfutás megjelenésének csökkentése érdekében alakformáló kötést vagy kompressziós ruhát is felírnak.

Bár a zsírleszívás első eredményei már közvetlenül a műtét után megfigyelhetők, a végleges eredmény csak 1 hónap múlva lesz látható.

Milyen óvintézkedéseket kell tenni a zsírleszívás után?

Mindenekelőtt tisztában kell lennie azzal, hogy bár a zsírleszívás nem nagy műtét, mégis lábadozásra van szükség. Ezért hazatérése után néhány nap pihenést kell terveznie, hogy teljesen ki tudja heverni a műtétet. Általános szabály, hogy az első két hétben kerülje a fizikai tevékenységeket, még a sétát is, amelynek nagyon rövid ideig kell tartania.

A műtétet követően ajánlatos egészséges életmódot és étrendet fenntartani. Az orvosok azt tanácsolják, hogy a zsírleszívás után ne dohányozzon és ne igyon alkoholt; a legjobb, ha egy hónapot vár.

Azödéma és a véraláfutásmegjelenése nagyon gyakori az ilyen típusú műtét után. Aggodalomra azonban nincs ok, mivel ezek két hét múlva spontán elmúlnak. Nagyon ajánlott a támaszöv viselése, mivel ez jelentősen csökkenti az ödéma megjelenését.

A műtétet követő 15 napban aszpirin vagy gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedése erősen ellenjavallt. A vérzés kockázata meglehetősen magas. Ha fájdalmat érez, orvosa fájdalomcsillapítót fog felírni.

Aműtét után kb. 2 hónapig kerülni kell a napozást. A zsírleszívás után két hétig nem mehet úszni. A zuhanyzás a következő naptól engedélyezett.

Mennyibe kerül a zsírleszívás Tunéziában?

Ha a tunéziai zsírleszívást választja, tudnia kell, hogy már az érkezés pillanatától kezdve gondoskodnak Önről. Valójában az orvosi tartózkodás minden költséget fedez, azaz a teljes kezelést, az orvosok díját, a lábadozáshoz szükséges szállodai tartózkodást stb.

Érdemes megjegyezni, hogy Tunézia igazi etalon a kozmetikai sebészet, különösen a zsírleszívás terén. A legjobb szakemberek gondoskodnak Önről, és átfogó támogatásban részesül.

A tunéziai zsírleszívás ára az eltávolítandó zsír mennyiségétől és a kezelendő területek számától függ:

  • Egyetlen jól célzott területen, például a nyeregtáskákon, a combokon vagy a karokon végzett zsírleszívás 1400 euróba kerül;
  • Az egy területre, például a hasra és a csípőre irányuló zsírleszívás 1800 euróba kerül;
  • Három terület zsírleszívása 2000 eurótól kezdődően.

Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

A zsírleszívás egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja a nem kívánt testzsír kisebb területeinek eltávolítása. A zsírleszívást a test azon területein végzik, amelyek hajlamosak a zsírlerakódásokra, mint például a has, a combok, a csípő és a karok.

A zsírleszívást vagy általános érzéstelenítésben, vagy helyi érzéstelenítésben, nyugtatással végzik. A sebész egy kis bemetszést ejt a kezelendő területen, majd egy vékony műanyag csövet, úgynevezett kanült vezet be. A kanül egy nagy teljesítményű szívóberendezéshez csatlakozik, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsírt.

A zsírleszívás után azonnal látható lesz a jelentős zsírvesztés, és ezek az eredmények a duzzanat csökkenésével tovább javulnak. Az eljárást követő első egy-két hétben jelentős duzzanat jelentkezik, amelyet egy speciálisan erre a célra kifejlesztett kompressziós ruhával kezelnek, és ahogy a duzzanat csökken, úgy lesznek látványosabb eredmények láthatóak.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a zsírleszívás alkalmas-e a fogyásra, és milyen mértékben. Nagyon fontosnak tartjuk megérteni, hogy a zsírleszívás nem fogyókúra. A zsírleszívást csak olyan makacs zsírterületek kezelésére szabad alkalmazni, amelyeket kizárólag egészséges étrenddel és testmozgással nem lehet eltávolítani.

Ez teljes mértékben a kezelendő testrésztől és az eltávolítandó zsír mennyiségétől függ. Biztos lehet benne, hogy sebésze elegendő zsírt fog eltávolítani az ideális eredmény eléréséhez.

A zsírleszívás során a zsírsejteket véglegesen eltávolítják a kezelt területről, hogy azonnal új sziluettet hozzanak létre. Miután a felesleges zsírsejtek eltávolításra kerültek, nem nőnek vissza. Ez azt jelenti, hogy az eredmények többé-kevésbé tartósak, ha az egészséges életmódot, beleértve a helyes étrendet és a testmozgást, fenntartják.

Nem, terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem áll módunkban műtétet ajánlani Önnek. Kérjük azonban, hogy a szülés vagy szoptatás után 6 hónappal keressen fel minket, és beszéljen barátságos tanácsadóinkkal, hogy megbeszéljük a következő lépéseket.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️