Szeméremzsírleszívás Törökországban

ár zsírleszívás pubis Törökország 1
Írta Émilie

A szeméremtest zsírleszívását Törökországban a Vénusz-hegy körüli terület korrekciójára használják. A bőr- és zsírfelesleg ezen a területen dudorokat hoz létre.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi szeméremtest zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szeméremtest zsírleszívás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a szeméremtest zsírleszívás átlagos költsége 1200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1000 és 1400 euró között változhat.

EljárásokÁr Törökország
Szeméremtest zsírleszívás1200 €

Mi az a szeméremtest zsírleszívás?

A szeméremdomb a női nemi szervek felett elhelyezkedő lágyrész. Ez a szövet megnagyobbodhat vagy felesleges bőrt mutathat szülés vagy váratlan súlygyarapodás vagy fogyás után. Néha a szeméremizom olyan nagyra nőhet, hogy a terület férfiasnak tűnik.

A legtöbb nő, aki elégedetlen e szövet megjelenésével, önbecsülése javítása és az intimitás megkönnyítése érdekében a szeméremizom-felvarrás vagy monsplastica mellett dönt.

A szeméremtest zsírleszívás egy Törökországban végzett sebészeti eljárás, amely a Vénusz-hegy területének, azaz a szeméremszőrzet és a lágyszövetek által közvetlenül a csont felett határolt területnek a korrekciójára szolgál. Mivel ezen a területen a felesleges bőr és zsír dudorokat képez, a terület jól látható, ha szűk ruhákat visel.

Az eljárás

A szeméremtest-felvarrást Isztambulban ambulánsan, általános érzéstelenítésben végzik. A török sebész a kezdeti konzultáció során részletesen tájékoztatja Önt a zsírleszívásról és a várható eredményekről.

Először egy bemetszést ejtenek az ágyékráncok mentén, hogy eltávolítsák a felesleges zsírt. A török sebész ezután óvatosan levágja a felesleges bőrt, és a szöveteket átrendezi, hogy megemelje vagy feszesítse a területet. A bemetszéseket ezután varratokkal zárják le.

Helyreállítás

A legtöbb páciens néhány óra múlva hazamehet. A műtét után enyhe fájdalom és duzzanat jelentkezik, de ezek a tünetek a műtét utáni utasítások betartásával csökkenthetők.

A török sebész javasolhatja, hogy a felépülési folyamat felgyorsítása érdekében viseljen kompressziós ruhát. Ideális esetben egy hét múlva visszatérhet a munkába, a teljes felépülés pedig körülbelül 5-6 hétig tart.

Mire számíthat?

A műtét után a szeméremtest laposabb lesz, és nem fogja magát zavarban érezni, ha szűk ruhákat visel. Az eredmények tartósak lesznek, ha a műtét után képes lesz egészséges és stabil testsúlyt tartani. A szeméremtest zsírleszívás a normális vizeletürítési funkciót is helyreállíthatja.

A szeméremtest zsírleszívást néha arcfelvarrással és szeméremtest-plasztikával együtt végzik. A szeméremtest-plasztika olyan sebészeti eljárás, amely a hüvelynyílást körülvevő bőrt alakítja át.

Ha bármilyen konkrét kérdése van az eljárással kapcsolatban, azt a kezdeti konzultáció során megbeszélheti a török sebésszel.

Vannak kockázatok?

A törökországi szeméremtest zsírleszívás általában biztonságos, szövődménymentes eljárás. A műtétet követő enyhe véraláfutás és fájdalom, mint már említettük, néhány napon belül megszűnik. Szükség esetén fájdalomcsillapítót lehet felírni.

A szövődmények kockázatának csökkentése érdekében fontos, hogy kövesse a műtét utáni ápolási utasításokat. Ha bármilyen egyéb aggodalma van az alhasával vagy a hüvelynyílás méretével és alakjával kapcsolatban, megbeszélhetünk más kezelési lehetőségeket is.

Olvassa el még: Hasplasztika Törökországban

Az isztambuli sebész további eljárásokat javasolhat, beleértve a hasplasztikát, a szeméremajkak plasztikáját és a mami átalakítást, az izmok feszesítésére és a megereszkedett bőr csökkentésére.

Az eljárásoknak ez a kombinációja nemcsak a megjelenést javítja, hanem helyreállítja a test normális működését és serkenti a szexuális intimitást.

Ha többet szeretne megtudni a zsírleszívásról, lépjen kapcsolatba velünk még ma.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️