Lipo Six Pack Törökországban

adbominal etching guide 1
Írta Laurence

Minden, amit a törökországi hasmaratásról tudni kell! Mennyi az átlagár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi hasi maratáshoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi 6 Pack zsírleszívásról, és a segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyi a 6 Pack zsírleszívás ára Törökországban?

A Six Pack zsírleszívás átlagos költsége Isztambulban, Törökországban 2500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 és 3 000 euró között változhat.

Six Pack zsírleszívás2500 €
Hasi zsírleszívás2200 €
Csípőzsírleszívás2400 €
A szeméremtest zsírleszívása1400 €

Mi a Six Pack zsírleszívás?

A 6 Pack zsírleszívás egy olyan zsírleszívás, amely elsősorban férfiaknak szól. A hagyományos zsírleszíváshoz hasonlóan a 6pack lipo is szívási technikát alkalmaz a bőr alatti zsírlerakódások eltávolítására.

Ami a hasi zsírleszívást egyedivé teszi, az az általa elérni kívánt eredmény. A hasplasztikai zsírleszívás a második legnépszerűbb kozmetikai beavatkozás Törökországban, 2021-ben több mint 85 000 zsírleszívást végeztek.

Röviden:

  • Meghatározás: A Six pack zsírleszívás (vagy “hasi radírozás”) egy olyan zsírleszívási eljárás, amely azt állítja, hogy megformálja és javítja a derékvonal megjelenését, és hat hasizmot hoz létre.
  • Biztonság: Ez az eljárás alacsony kockázatúnak tekinthető, de fennáll a mellékhatások, például a szabálytalan kontúrozás, a túlzott duzzanat és a fertőzés kockázata.
  • Kényelem: A hasi vésést általában ambulánsan végzik, de a felépüléshez némi állásidőre van szükség. Az is lényeges, hogy az eljárást képzett és akkreditált sebész végezze, aki komoly tapasztalattal rendelkezik a Six pack zsírleszívásban.
  • Költségek: Ezt az eljárást általában nem fedezi a biztosítás, és a tanulmányok szerint 3000 és 9000 euró közötti összegbe kerül. Egy tapasztalt sebész által végzett kezelés Törökországban átlagosan körülbelül 3500 euróba kerül, szemben az európai 7000 eurós költségekkel.
  • Hatékonyság: Az eljárás hatékonyságára vonatkozó kutatások korlátozottak. Kisebb tanulmányok szerint az emberek akár 98%-a elégedett az eredménnyel.

A hasi zsírleszívás ahelyett, hogy egyszerűen a karcsúbb megjelenés érdekében távolítaná el a zsírt a test középső részéből, a zsírlerakódásokat fejlett és stratégiai módon távolítja el. Ez a fajta zsírleszívás formálja és alakítja a hasfalát, hogy a hasizmok hangsúlyosabbnak tűnjenek.

Fotók előtte és utána

Egy kis előzmény …

Azok számára, akik évek óta sikertelenül próbálkoznak a hasizmok (a híres 6-os csomag) elérésével diéta és testmozgás segítségével, a hasi radírozás gondolata nagyon vonzó lehet.

A hasi vésés az 1990-es években vált népszerűvé. Azóta az új technológiák lehetővé tették a plasztikai sebészek számára, hogy a zsírleszívás ezen típusát következetesebb és kiszámíthatóbb eredményekkel végezzék. Az eredmények azonban nagyon változóak, és nem mindenki elégedett az eredményével.

Az ideális jelölt

Mint minden műtéti eljárás, a two-pack zsírleszívás is magában hordozza a szövődmények kockázatát. A hasi metszés ideális jelöltje az a jó egészségnek örvendő személy, aki nem dohányzik, nincs életveszélyes egészségügyi problémája és nem elhízott.

A hasi gravírozás leginkább azoknak a személyeknek ajánlott, akik az ideális testsúlyuk 30%-ánál kevesebbet nyomnak, egészséges izmokkal és bőrrel rendelkeznek. A jó eredmény eléréséhez az Ön életkorát és bőrének rugalmasságát is figyelembe kell venni.

A zsírleszívás bármelyik formáján áteső embereknek elég jó egészségi állapotban kell lenniük ahhoz, hogy biztonságosan átessenek az érzéstelenítésen.

A hasi zsírleszívás költségeinek becslésénél ne felejtse el figyelembe venni az eljárást követő felépülési időt. Az átlagos felépülési idő 1-2 hét.

Ha azonban olyan munkája van, amely megköveteli, hogy talpon legyen, vagy ha a felépülés az átlagosnál bonyolultabb, nem ritka, hogy több időre van szüksége.

Hogyan működik a hasi vésés?

A hasi gravírozás, amely nem tévesztendő össze ahasplasztikával, hasonlóan működik, mint a hagyományos zsírleszívás, de van egy fontos különbség. A hasizmokat borító zsírlerakódásokat óvatosan levágják a testéről, általában a köldöke körül elhelyezkedő kis bemetszések segítségével.

Ha körültekintően végzik, ez a technika elmélyítheti teste természetes barázdáit, és a hasizmokat sokkal kiemelkedőbbnek mutathatja.

A ferde hasizmok feletti oldalról is eltávolíthatók a zsírlerakódások, hogy szűkítsék a középső testrészét. Miután a duzzanat alábbhagyott és a terület begyógyult, láthatóan tónusosabb és kiemelkedőbb középső testrészét kell látnia.

Hasi vésőműtét

A hasi vésőműtét átlagosan körülbelül egy órát vesz igénybe.

  1. Amíg Ön áll, orvosa kijelöli azokat a területeket, amelyeket megformáz és javít. A hasizmait jól körülhatárolja majd, de filctollal. Ha mindketten elégedettek vagytok az eredménnyel, lefeküdhettek, és felkészülhettek a műtétre.
  2. Ezután egy, a testének kialakításának megfelelő habszivacskötést helyeznek fel a testére. Önt általános vagy helyi érzéstelenítésben altatják, attól függően, hogy Ön mit szeretne és a sebész ajánlása szerint.
  3. A hasán lévő bőrt elzsibbasztják, miközben az orvos bemetszéseket, úgynevezett portokat készít, hogy hozzáférjen a zsírlerakódásokhoz és eltávolítsa azokat. Ezt szikével és kanülpumpával (a folyadékot vagy a zsírlerakódásokat elvezető eszköz) végzik. A lyukak a műtét végéig nyitva maradnak, hogy a zsírt, a folyadékot és a vért elvezessék a szervezetéből.
  4. Ezután a bemetszéseket bezárják és bekötözik. Az Ön középső testrészére kompressziós ruhát helyeznek, hogy előkészítsék a hasát a gyógyulásra. A műtét előtt felhelyezett habszivacskötés a kompressziós ruha alatt marad.
  5. Miután a zsírt eltávolították és az érzéstelenítés elmúlt, a kompressziós ruhát addig kell viselnie, amíg a sebész engedélyt nem ad a ruha eltávolítására, ami általában 4-6 hétig tart.

A hasi metszés célterületei

A hasi metszés csak a derék és a középső testrész területét célozza meg. A hasat és a ferde hasizmot érinti leginkább ez a fajta zsírleszívás.

Kockázatok és mellékhatások

A hasi zsírleszívás alacsony kockázatú plasztikai műtétnek számít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs komplikációk és mellékhatások kockázata.

A leggyakoribb mellékhatások a zsírleszívás után, mint például a hasi radírozás:

  • Az idegek és erek károsodása
  • A bőr elszíneződése
  • Szabálytalan gyógyulás és narancsbőr
  • Szabálytalan duzzanat
  • Folyadék felhalmozódása
  • Zúzódások vagy fejfájás az érzéstelenítés miatt

A műtött területről genny vagy váladékozás is észlelhető. Ha a genny zöldes vagy sárgás színű, forduljon sebészéhez.

A hasi bemetszést követő napokban jelentkező láz szintén fertőzés jele lehet. Tájékoztassa sebészét ezekről a mellékhatásokról, és azonnal forduljon sürgősségi orvosi ellátáshoz, ha úgy gondolja, hogy fertőzése van.

Mire számíthat a hasi bemetszés után

2019-ben mindössze három közzétett jelentés követi a hasi metszésen átesett emberek eredményeit. Ezeknek a vizsgálatoknak a mintája kicsi volt, de a részt vevő emberek elégedettek voltak az eljárás eredményeivel.

Egy 2019-es tanulmányban, amelyben 50 ember vett részt, akiknél elvégezték az eljárást, a résztvevők 98%-a elégedett volt az eredményekkel 27 hónappal az eljárás után.

A hasi vésésből való felépülés némi időt vesz igénybe. Közvetlenül a beavatkozás után kompressziós ruhát kell viselnie, hogy a plasztikai sebész munkája zökkenőmentesen tömítsen és gyógyuljon.

A hasi vésés után két héttel nagy valószínűséggel már újra folytathatja a legtöbb szokásos tevékenységét.

Egy tanulmány szerint már 5 nappal a műtét után is folytathatja tevékenységeit, de a tanácsok az Ön beavatkozásától függően változhatnak.

Mindenesetre kerülje a túlzottan megerőltető testmozgást, amíg orvosa nem ad zöld utat. Ez magában foglal mindent, ami összehúzhatja a hasizmokat, például a haspréseket.

Két-öt hónap elteltével láthatja majd a hasplasztikai műtét teljes eredményét. Ahogy a duzzanat alábbhagy, és a bőr elkezd tapadni az új formájához, láthatóbbá válnak a hasizmai, és feszesebb, tónusosabb lesz a középső testrésze.

A hasi radírozás azt állítja, hogy tartós eredményeket produkál, néhány fenntartással. A súlygyarapodás és a terhesség eltörölheti az eljárás eredményeit. Ráadásul a szervezet természetes öregedési folyamata azt jelenti, hogy idővel a hasizmok már nem lesznek olyan határozottak és láthatóak, mint közvetlenül az eljárás után.

Fotók előtte és utána

Felkészülés a hasi vésésre

A hasi vésésre való felkészülés hasonló folyamat, mint a hagyományos zsírleszívásra való felkészülés. A folyamat első része egy részletes konzultációt foglal magában egy törökországi szakvizsgával rendelkező plasztikai sebésszel. Megbeszéljük az eljárással kapcsolatos elvárásait, valamint az Ön testalkatával és egészségügyi problémáival kapcsolatos különleges óvintézkedéseket.

A műtét előtt két héttel kerülje az aszpirin, a gyógynövény-kiegészítők és minden olyan gyógyszer szedését, amely hígíthatja a vérét és növelheti a vérzés kockázatát. A műtét előtt tájékoztatni kell orvosát az összes szedett gyógyszerről. Azt is javasolhatják, hogy hagyja abba a dohányzást, ha jelenleg dohányzik.

A műtét előtt gondoskodnia kell egy taxiról, amely elviszi Önt a kórházba és haza. A fájdalom és a duzzanat minimális, de még mindig nem vezethet haza. Azok számára, akik Törökországban vagy Tunéziában végzik el ezt a műtétet, a műtét után taxi várja Önt, amely visszaviszi a szállodájába.

Six Pack VS zsírleszívás

A hasi maratás annyiban hasonlít a hagyományos zsírleszíváshoz, hogy a műtétre való felkészülés, a felépülési idő és az eljárás követelményei nagyon hasonlóak.

A hasi maratás eredményei sokkal nagyobbak és látványosabbak, mint a hagyományos zsírleszívásé. Az is előfordulhat, hogy drágább és kényelmetlenebb ebben a speciális eljárásban képzett szolgáltatót találni.

A hasi maratás a zsírleszívás fejlett vagy 3D-s formájának tekinthető, ami azt jelenti, hogy az eredmények rendkívül specifikusak és célzottan a test bizonyos területeire irányulnak.

A hagyományos zsírleszívás nem ilyen pontos. Ez azonban azt jelenti, hogy ha a hasi égés nem gyógyul megfelelően, vagy ha a teste nem megfelelő módon gyógyul, akkor valószínűleg korrekciós műtétre lesz szüksége.

Egy 512 esetben végzett vizsgálat során, melyben olyan férfiak vettek részt, akiknél hasi radírozást végeztek, mindössze 3 embernek volt szüksége korrekciós műtétre.

Szüksége van egy 6packre Törökországban? Ismerünk egy jól ismert professzor sebészt Isztambulban, meglehetősen lenyűgöző sikerességi aránnyal. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a személyre szabott árajánlatkérő űrlap kitöltésével.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️