Ghandi

Ghandi Casablanca klinika 1

A Clinique Ghandi kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2004-ben alapított, minősített klinika a marokkói Casablancában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ghandi, Casablanca, Marokkó

A Ghandi Marokkó egyik legjobb szülészeti és sebészeti klinikája. A mesés Casablanca városában található klinika tíz fő részleggel rendelkezik. Ezek közé tartozik a nőgyógyászat, az urológia, az általános orvostudomány, az emésztőszervi sebészet és egy termékenységi központ.

A klinikán mindig legalább 90 szakember áll készenlétben, a nap 24 órájában, a hét minden napján. A legfrissebb statisztikák szerint a klinika évente mintegy 4800 beteget kezel. A Ghandi munkatársai büszkék arra, hogy évente 1500 babát köszönthetnek a világon.

A klinika jelenleg 37 kórházi ággyal rendelkezik. A klinika műtőjében a betegek öt műtőt és egy endoszkópiára szolgáló helyiséget találnak. A klinika szülőszobája két szülőszobával, egy gyermekszobával és egy szülés előtti szobával rendelkezik. A személyzet nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a súlyos egészségügyi problémákkal küzdő újszülöttek számára a lehető legjobb újszülöttellátást nyújtsa.

Az újszülöttközpontban az ügyfelek egy nagy szobát találnak hat inkubátorral és kiságyakkal, valamint a legújabb fényterápiás berendezéssel, amelyet korábban a csecsemők sárgaságának kezelésére használtak. A Ghandi csapata jelenleg mintegy húsz hivatásos orvost számlál. A klinika orvosigazgatója jelenleg Dr. Omar El Menzhi. A Ghandi a Saham Group SA leányvállalata.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Visszerek kezelése
Zsírleszívás
Gynecomastia
Brachioplasztika
Szemöldökfelvarrás
Arc-nyak- és arcfelvarrás
Mellimplantátumok
Testfelvarrás
Mellfelvarrás
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Nyakplasztika
Orrplasztika
Hasplasztika

Clinique Ghandi kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Ingyenes Wifi
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi dokumentáció átadása
Parkolás
Szobatelefon
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Casablanca – Ország: Marokkó – Alapítva: 2004
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️