Du Soleil

Du Soleil Marrakech klinika 1

A Du Soleil kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2014-ben alapított, tanúsított klinika Marrakechben, Marokkóban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Du Soleil, Marrakech, Marokkó

A Du Soleil 2014-ben alakult, és az első kozmetikai sebészetre szakosodott orvosi intézmény volt Marrakechben. A klinika tulajdonosa a Val de Grace docense, Hassan El Gbouri. A klinika 4 műtővel, 3 hajátültetési szobával, 1 lábadozóval, valamint betegszobákkal és lakosztályokkal rendelkezik.

A klinika all-inclusive csomagokat és kedvezményeket kínál több eljárás esetén. Elkötelezett amellett, hogy pácienseinek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa. A klinikán elhivatott szakorvosok elismert csapata dolgozik, akik szívesen fogadják a helyi és nemzetközi pácienseket.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Bőrfeltöltés
Ajaknagyobbítás
Fülplasztika
Zsírtranszfer
Gynecomastia
Orrplasztika
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Arcfelvarrás
Testfelvarrás
Szemöldökfelvarrás
Fenéknagyobbítás
Fenék implantátumok
Zsírleszívás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Combfelvarrás
Hasplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Parkolóhely
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Élelmezési óvintézkedések
TV a szobában


Város: Marrakech – Ország: Marokkó – Alapítva 2014-ben
Akkreditáció : Nincs információ – Beszélt nyelv(ek) : arab, angol, francia


Vélemények a Du Soleil Marokkóról

selma zouanate
selma zouanate
22:24 04 May 23
Magas színvonalú klinika, hála El Gbouri professzornak, aki meghallgatja pácienseit, nagyon jó tanácsokat, arany kezet
Yahya El Iraki
Yahya El Iraki
15:32 27 Feb 23
Dr. Hassan El Gbouri kiváló orvos, több évtizedes tapasztalattal. Nagyon barátságos és emberileg nagyon érdekes. Nagyon ajánlom
wafaa dourasse
wafaa dourasse
21:23 30 May 23
Végre megtaláltalak... Több mint 15 éve kerestem, hogy az amerikai központ mellett voltál, hogy elmondhasd, a professzor mindenekelőtt ember! Lemondott egy szemináriumot, amit azért kellett volna adnia, hogy életet adjon a balesetet szenvedett bátyámnak... köszönöm tanár úr az öcsém és az egész család nevében!
Rj Nora
Rj Nora
21:42 04 May 23
Kiváló szakmaiság a professzor és csapata részéről.A beavatkozások utáni nyomon követés, a professzor úr finomsága, az éjjel-nappali nővérek és az egész személyzet, mert mindannyian olyan gondoskodóak, tényleg azt gondoljuk, hogy sehol máshol nem találhattunk hasonló ellátást, és Julie fogadtatása is túl nagy volt. , valamint FatimZara türelme mind az ellátás, mind a kényelmünk érdekében, családosnak éreztük magunkat, és ezt keresi a klinika professzora.Mi is elégedettek vagyunk az eredménnyel, az előtte utána nyilvánvaló, miközben természetes marad! (Mi Nóra szülei vagyunk, 1 és fél hónapja műtötték, arcműtétre).100%-ig ajánljuk!!
Sarah
Sarah
12:11 09 Apr 23
Nagyon jó sebész, jó tanácsokat ad. Nagyon korrekt ár. Ne próbálja a betegek hátán eladni. Az egyetlen negatív pont a vezetékes vonal, amely nagyon hangosan szól, és megakadályozza a betegek pihenését.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️