Vaser zsírleszívás Törökországban

zsírleszívás vaser 1
Írta Laurence

Minden, amit a törökországi zsírleszívásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres nagyfelbontású lézeres zsírleszíváshoz Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi Vaser zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A vazer zsírleszívás ára Törökországban

A törökországi Vaser zsírleszívás árát a kezelendő testrészek száma és mérete határozza meg. Az átlagos költség 2300 euró, a tartomány 1800 és 2800 euró között mozog. A műtét általános érzéstelenítésben 1 és 4 óra között tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az eredmények 6 hónapon belül láthatóak.

Vaser zsírleszívás 1 zóna1800 euró
Vaser zsírleszívás 2 terület2000 euró
Vaser zsírleszívás 3 zóna2200 euró
Vaser zsírleszívás 4 zóna2400 euró

Mi a lézeres zsírleszívás?

Az egészséges életmód és a testmozgás ellenére gyakran találunk olyan területeket és zsírzsebeket, amelyeket nehéz eltüntetni. Bár ez teljesen természetes és biztonságos, sokan mégis arra törekszenek, hogy ezeket a zsírpárnákat eltüntessék a karcsúbb, határozottabb alak érdekében a vazer zsírleszívásnak köszönhetően.

A műtétem óta soha nem voltam boldogabb – ez volt életem legjobb döntése. Végre van önbizalmam magamban, és imádom, ahogyan kinézek. Olyan hálás vagyok, mint még soha. Elmondhatom, hogy újra van mellem.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
A kanül ábrája a vazer lipo alatt

A nagyfelbontású lézeres zsírleszívás, más néven liposzkulptúra vagy vazer zsírleszívás egy fejlett zsíreltávolítási és -csökkentési technika, amely képes formálni és alakítani a testét. A lézeres zsírleszívás kiemeli természetes vonásait, és határozott, tónusos testalkatot hoz létre.

A lézeres zsírleszívás fejlett, minimálisan invazív ultrahangos technológiát használ a nem kívánt zsírterületek pontos megcélzásához és eltávolításához. A lézeres zsírleszívást azonban még a legjobb minőségű berendezéssel is a sebész által végzett aprólékos testformálás mértéke különbözteti meg a hagyományos zsírleszívó műtéttől.

Videó a vazer lipo magyarázatáról

Ezzel a kozmetikai műtéttel határozottabb vádlik, hasizmok és karok alakíthatók ki, valamint a felesleges zsír eltávolítható. A laza bőr feszesítésére is alkalmazható azokon a kis, összetett területeken, például az áll alatt.

Törökországi partnerklinikáink mindig biztosítják, hogy a páciensek a számukra megfelelő eljárást kapják meg, és megértik, hogy a lézeres zsírleszívás nem egy “egyméretű” eljárás. Ezért kínálnak hagyományos zsírleszívást, lézeres zsírleszívást és nem sebészeti zsírleszívást.

*A lézeres zsírleszívás eredményei és előnyei egyénenként eltérőek és különbözőek. Konkrét eredményeket nem lehet garantálni.

Fotók előtte és utána

A lézeres zsírleszívás előnyei

A lézeres zsírleszívás a legmodernebbzsíreltávolítási technika, amely a zsírleszívás más formáival ellentétben kivételes eredményeket biztosít. Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Műtéti és műtét utáni előnyök

  • Minimálisan invazív és a környező szövetek károsítása nélkül, ami azt jelenti, hogy a műtét utáni fájdalom minimálisra csökken.
  • Minimális hegesedés, véraláfutás és vérzés
  • Csökkentett állásidő és gyorsabb felépülés
  • Elég kíméletes ahhoz, hogy helyi érzéstelenítésben végezzék el – a kezelt területek számától függően előfordulhat, hogy nem kell éjszakára kórházban maradnia.
  • A műtét utáni, személyre szabott ruházat biztosítja az optimális eredményt

A lézeres zsírleszívás előnyei

  • Úttörő testkontúrozó kezelés az izmok formálására és definiálására
  • Bőrfeszesítés a kollagéntermelés serkentésével
  • Azonnali eredmények és folyamatos javulás az eljárást követő 6 hónapig.
  • Simább, kiszámíthatóbb eredmények
  • Pontos, célzott eljárás, amely alkalmas nagy vagy kis területek (beleértve az olyan kényes területeket is, mint az áll és a comb belső része) kezeléséhez
  • A kezelt területeknek meg kell őrizniük formás megjelenésüket mindaddig, amíg Ön megtartja azonos testsúlyát

Hogyan történik a lézeres zsírleszívás?

A lézeres zsírleszívás, amelyet az alkalmazott ultrahangos energia és technológia miatt “ultrahanggal segített zsírleszívásnak” is neveznek, egy korszerű, minimálisan invazív zsíreltávolítási eljárás.

Az ultrahangenergia a nem kívánt zsírt célozza meg, miközben a gyors gyógyulás elősegítése érdekében megóvja a fontos szöveteket, például az idegeket, az ereket, a kötőszövetet és a kollagént.

Az izomcsoportok körüli felszíni és mély zsír elfolyósításával javítja az alatta lévő tónusos izmok láthatóságát. Az eredmény egy átformált, határozottabb és formásabb test, amely karcsú, tónusos és formás megjelenést kölcsönöz Önnek.

Silhouettes
Silhouettes

A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlen, hogy sebésze speciálisan képzett legyen a VASER Hi Def zsírleszívásban.

Milyen területek kezelhetők a vaszeres zsírleszívással?

A lézeres zsírleszívás a zsír sebészi eltávolítása a test meghatározott területeiről. A lézeres zsírleszívás olyan pontosan célzott, hogy olyan területeken is alkalmazható, amelyeket a hagyományos zsírleszívással nem lehet kezelni.

A leggyakrabban kezelt területek a következők:

  • Mellkas vagy mellkas
  • Felső és alsó hát
  • Has
  • Oldal / derék
  • Csípő
  • Fenék
  • Vádli
  • Térd
  • Boka
  • Áll / nyak
  • Fegyverek
  • Belső és külső combok

Posztoperatív tanácsadás

Bár a gyógyulási folyamat mindenkinél más és más, a lézeres zsírleszívás több utókezeléssel jár, mint a hagyományos zsírleszívás. Minél jobban tiszteletben tartja a gyógyulási folyamatot, annál jobb lesz az eredmény; a végleges eredmény csak két-három hónappal a műtét után lesz egyértelmű.

Az optimális utókezelési program a műtét után testre szabott kompressziós ruházat, ultrahang, nyirokmasszázs, testmozgás és helyes étrend használatát foglalja magában.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
A zsírsejteket leszívó kanül ábrája

A kezelt területek mindaddig megőrzik formás megjelenésüket, amíg Ön megtartja testsúlyát. Ha Ön hízik, akkor általában a kezelt területeken kívül más területeken fog többet hízni.

A műtét utáni felépülés

A bemetszési terület

A műtétet követő első egy-két napban előfordulhat, hogy a metszési területekről némi folyadék szivárog. Ez egy tumescens folyadék, amely a helyi érzéstelenítés terméke. Ez lehet színezett vér, ami teljesen normális, ezért ne aggódjon; azonban minden kifejezett szivárgást a klinika figyelmébe kell ajánlani.

A műtétet követő 7 napon belül – a kezelt területtől függően – sebvizsgálatra kerül sor, hogy értékeljük a varratokat, amelyeknek fokozatosan fel kell oldódniuk. Kerülje a bemetszési terület nedvesítését, mivel a meleg, nedves környezet baktériumoknak ad otthont, és sebfertőzéshez vezethet.

Kompressziós öv

A klinikáról a méretre szabott kompressziós övvel tér majd haza. Ezt mindig viselnie kell, amíg a sebész azt nem mondja, hogy leveheti. Legyen tisztában azzal, hogy ha a méretre szabott zsírleszívó ruhadarab viselését azelőtt hagyja abba, hogy ezt közölték volna Önnel, nem fog optimális eredményt elérni.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Derékvesztés vazer lipo segítségével

Zúzódás / duzzanat

A beavatkozás után véraláfutásra, duzzanatra és fájdalomra kell számítania; némi duzzanat több hónapig is fennállhat. A kezelt területeken érzéskiesést is érezhet, ami teljesen normális, és nem kell aggódnia. Ahogy az idegek regenerálódni kezdenek, az érzékelésnek vissza kell térnie a normális szintre.

Kellemetlenségek

Közvetlenül a műtét után számolnia kell némi enyhe kellemetlen érzéssel, amely gyógyszeres kezeléssel könnyen kontrollálható. Ez csak rövid ideig tart, és a legtöbb beteg egy-két nap múlva már kényelmesen felkel és mozog; legyen tudatában annak, hogy a műtétet követő 24-48 órában szükség lehet némi segítségre.

Fájdalomcsillapítót írunk fel a kellemetlen érzés megfékezésére, de ha erős fájdalmat tapasztal, kérjük, azonnal forduljon hozzánk. Nyomatékosan javasoljuk, hogy a műtétet követő egy hétig ne szedjen semmilyen aszpirintartalmú gyógyszert.

Rövid távú óvintézkedések

Fizikai aktivitás

A lézeres zsírleszívó műtét minimális állásidőt igényel, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást követő két napon belül – a kezelt területtől függően – újra felveheti a kíméletes napi rutint. Azt tanácsoljuk, hogy legalább egy hét szabadságot vegyen ki a munkából, hogy teljesen felépülhessen.

Simulation photo avant et après
Fotószimuláció előtte és utána

A következő két-három hétben a kezelt területek nagyon érzékenyek maradhatnak, és a megerőltető fizikai tevékenységet korlátozni kell; ez idő alatt fokozatosan folytathatja az olyan tevékenységeket, mint a könnyű emelés és a szex. A konzultáció során a sebész a kezelt területtől függően egyértelmű tanácsokat fog adni Önnek a végezhető tevékenységekről.

Kompressziós öv

Közvetlenül a műtét után Ön személyre szabott Liposculpture kompressziós ruházatot kapott, ez a gyógyulási folyamat fontos része. A ruhadarabot négy-hat hétig kell viselnie az orvos által javasolt módon, hogy elősegítse a gyógyulást, csökkentse a duzzanatot, és mindenekelőtt biztosítsa a kezelt területek jó kontúrozását.

Hosszú távú óvintézkedések

Az optimális eredmény érdekében javasoljuk, hogy a hosszú távú műtét utáni gondozás magában foglalja a személyre szabott manuális nyirokdrenázs (MLD) masszázs kúrát is. Szorosan együttműködünk egy MLD-specialistával, ha úgy dönt, hogy ezt a fajta masszázst beépíti a gyógyulási folyamatba.

Kézi nyirokdrenázs masszázs

A legjobb eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy fektessen be egy manuális nyirokdrenázs masszázs kúrába, amely segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, eltávolítja a szervezetben felgyülemlett duzzanatot és folyadékot, valamint segít megszabadulni a maradék méreganyagoktól.

Femme mesurant son tour de taille
Nő derékbőségének mérése

A lézeres zsírleszívást követően már 48 órával a beavatkozás után is alkalmazható a masszázstechnika a gyógyulás felgyorsítása érdekében. Az ultrahangos kezelést kézi masszázs követi.

A nyirok manipulálásával a bőr-epidermális találkozásnál (1-2 mm mélyen, ami 4-5 papírlap vastagságának felel meg) a technika megkönnyíti a szervezet folyamatát, és eltávolítja a felesleges folyadékot a mély rétegekből, valamint a sekély és negatív terekből.

Ez a masszázs biztosítja a bőr jobb visszahúzódását, csökkenti az izmok merevségét, ezáltal javítja a műtét utáni azonnali mozgékonyságot, valamint terápiás és gyulladáscsökkentő hatással van a szövetekre.

Fizikai tevékenység

Hat hét elteltével teljesen fel kell épülnie, és képesnek kell lennie megerőltetőbb testmozgásra, például kocogásra és súlyzós edzésre. Ha még mindig kellemetlen érzéseket tapasztal, vagy bizonytalan abban, hogy folytathatja-e a megerőltetőbb fizikai tevékenységet, kérjük, beszéljen a zsírleszívó sebészével, aki szívesen megbeszéli Önnel aggodalmait.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A vazer lipo során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Vérrög a tüdőben ;
  • Vérzés a bőr alatt;
  • Bőrelhalás;
  • Rossz hegesedés;
  • Hegfertőzések;
  • Zsírembólia.
Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor egy beteggel

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk Önnek kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a vazer lipo nem haram. Halal és elfogadott, ha a testet érintő hiba eltávolítására irányul.

Intézményünk a mozgáskorlátozottak számára is elérhető, és megkönnyíti az Ön tartózkodását. Csapatunk képzett, hogy személyre szabott segítséget nyújtson a fogyatékkal élőknek.

Mennyibe kerül a vazer lipo Törökországban?

A lézeres vazer lipo költsége attól függ, hogy hány területet tervez zsírleszívni. Az árat az Ön által érintett területek átformálásához szükséges idő határozza meg. Törökországban a vazer lipo átlagos költsége 2300 euró. Az ár a sebész tapasztalatától is függ.

Mennyi ideig tart a Vaser Lipo eljárás?


A lézeres zsírleszívás elvégzéséhez szükséges idő a kezelt területek számától és méretétől függ; általában azonban egy és két óra között van az idő, amíg legfeljebb három területet kezelnek.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
Egy nő megérinti a hasát a zsírleszívás után

A férfiak is részesülhetnek a lézeres zsírleszívás előnyeiből?

Törökországban a vazer zsírleszíváson átesett betegek jelentős része férfi. A férfiak körében a legnépszerűbb kezelési területek a mellkas, a has és a “szeretetkezek”. Meg kell jegyezni, hogy a HIV-fertőzöttek mind elfogadottak.

Választhatok a helyi érzéstelenítés és az általános érzéstelenítés között?

A lézeres zsírleszívás végezhető általános érzéstelenítésben vagy helyi érzéstelenítésben, nyugtatással. Ezt a döntést a sebészével közösen hozza meg, és az Ön preferenciájától és képességeitől függ.

Mennyi “állásidő” után kell felépülnöm?

Mivel a lézeres zsírleszívás kevésbé beavatkozó, mint a hagyományos zsírleszívás, kevesebb az állásidő és a felépülési idő*. Lesz némi véraláfutás és duzzanat. Ezért azt javasoljuk, hogy a munkába való visszatérés előtt legalább 5-7 napot, az edzőterembe való visszatérés vagy megerőltető tevékenység előtt pedig 14 napot hagyjon ki.

Un couple épanoui
Egy boldog pár

A legfontosabb, hogy az optimális eredmények és a minimális kellemetlenségek érdekében azt tanácsoljuk, hogy hallgasson a testére, és ne dolgozza túl magát, amíg teljesen fel nem épül. A műtét után körülbelül 4 hétig diszkrét támasztóruhát kell viselnie.

Egy éjszakát a kórházban kell majd töltenem?

A lézeres zsírleszívás napközben is elvégezhető, de bizonyos körülmények között, a kezelt területek számától és az Ön alkalmasságától függően a törökországi sebész kérheti, hogy éjszakára maradjon. Ezt a sebésszel való konzultáció során fogják megbeszélni Önnel.

Testem hány területét kezeltethetem ugyanazon műtét során?

Nagy tapasztalattal rendelkező török és tunéziai sebészeink az Ön képességeinek és igényeinek függvényében akár négy területet is kezelnek egy műtét során. A sebész a konzultáció során megbeszéli az Ön számára legmegfelelőbb kezelést az optimális eredmény elérése érdekében.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Rádiófrekvenciás zsírelemzés

Visszahízom-e ugyanazon a területen a lézeres zsírleszívás után?

A lézeres zsírleszívást nem szabad súlykontroll eszközként használni, hanem akkor kell elvégezni, amikor Ön elérte az optimális testsúlyát. Ha a beavatkozás után kiegyensúlyozott és egészséges életmóddal tartja a testsúlyát, a zsírsejtek eltávolításával akár négy kilót is hízhat, mielőtt a kezelt területen változást észlelne.

Azonban egyetlen zsírbontó eljárás sem képes eltávolítani az összes zsírsejtet a kezelt területről, így előfordulhat, hogy némi zsír visszatér.

Lézeres zsírleszívás után különböző helyeken lesznek zsírzsebeim?

Ha egészséges, kiegyensúlyozott életmódot folytat, nem lesznek zsírzsebek a kezelt területen vagy a test más részein*. Bármilyen súlygyarapodás vagy -csökkenés tapasztalható, az általában arányosan oszlik majd el az egész testén.

Mit jelent a Vaser?

A VASER a Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance (hangenergia rezgéserősítése rezonanciában) rövidítése, amely a kezelt területen lévő zsírsejtek elfolyósítására használt energiára utal.

Analyse par cavitation
Kavitációs elemzés

Ki végzi a lézeres zsírleszívást?

A lézeres zsírleszívás, bár minimálisan invazív, sebészeti eljárás, amelyet magasan képzett és tapasztalt sebészeink végeznek világszínvonalú törökországi és tunéziai kórházaink egyikében.

Megfeszíti a hasamon lévő felesleges bőrt?

Sokan tapasztalják, hogy terhesség vagy jelentős fogyás után felesleges bőr van a hasukon. Bár a hasi zsírleszívás feszesíti a bőrt, nagy területeket nem tud kezelni. A jelentős bőrfelesleg eltávolításához hasplasztikát, más néven hasplasztikát ajánlunk.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a vazer lipo sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a vazer lipo Törökországban?

A vaser zsírleszívás élettartama Törökországban, mint máshol is, a páciens viselkedésétől függ. Ha egészséges életmódot folytatnak, odafigyelnek arra, hogy mit esznek és minimális fizikai aktivitást végeznek, a vaser lipo hatása korlátlan ideig tart.

A vazer zsírleszívás műtét utáni kellemetlenségeket okoz, akár Törökországban, akár máshol végzik. A fájdalom azonban tökéletesen elviselhető, hiszen az izomfájdalomhoz hasonlítható. A fájdalom teljes megszűnésére 2-3 hetet kell várni.

A törökországi vazer zsírleszívás sikerességi aránya optimális, köszönhetően ennek az új technológiának. Valójában a felesleges zsírtömeg akár 80%-át is könnyedén el lehet távolítani, ami messze felülmúlja a hagyományos zsírleszívási módszereket, ráadásul minden kockázat nélkül.

A vazer zsírleszívás, vagy más néven vazer lipo a legjobb technika. A zsírtömeg akár 80%-át is eltávolítja, miközben a bőr könnyebben visszailleszkedik az izmokhoz, mint más módszereknél. Emellett pontosabb is, amikor a nem kívánt zsírpárnákat célozza meg.

Minden az Ön korától függ, mivel a bőr idővel veszít rugalmasságából, valamint az eltávolítandó zsír mennyiségétől. Speciális krémek és masszázsok segítik a bőr feszesítését. Ha ez nem elég, akkor műtétre lehet szükség.

A vazer zsírleszívás miatt Törökországban töltött tartózkodás hossza a műtét mértékétől függ. A legfontosabb tényező az érzéstelenítés jellege, hogy helyi vagy általános érzéstelenítésről van-e szó. Átlagosan 5 és 8 nap közötti törökországi tartózkodásra kell számítani, és előfordulhat, hogy egy éjszakát is a kórházban kell töltenie.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️