Zsírleszívás Törökországban

zsírleszívás előtt és után Törökország 1
Írta Émilie

A zsírleszívást fontolgatja Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit a műtétről, a felépülésről és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres zsírleszívásért Törökországban.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi zsírleszívásról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a zsírleszívás Törökországban?

Törökországban a zsírleszívás átlagos költsége 1900 euró, és 300 euró egy további terület esetében. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 2 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, 1 éjszakás kórházi tartózkodással. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós ruhát. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

A szeméremtest zsírleszívása1400 €
A csípő zsírleszívása1600 €
A nyak zsírleszívása1600 €
A combok zsírleszívása1800 €
A nyeregtáskák zsírleszívása1800 €
A has zsírleszívás1900 €
Kettős áll zsírleszívás2100 €
A fenék zsírleszívása2200 €

Zsírleszívás Törökországban: A végső útmutató

Hiába a helyes étrend és a rendszeres testmozgás a hasi zsírvesztés érdekében, a végén mégis maradhat néhány csúnya dudor, ami befolyásolhatja a közérzetünket. Néhány dudor itt-ott, amitől a zsírégető diéta ellenére sem tudunk megszabadulni.

Szóval, akár férfi vagy, akár nő, hogyan szabadulhatsz meg ezektől a zsíros dudoroktól? Hála az égnek, hogy létezik a zsírleszívásnak nevezett plasztikai sebészet.

Tracé d'une liposuccion
A zsírleszívás menete

Ahogy a neve is mutatja, és ha a lehető legegyszerűbben fordítjuk le, a zsírleszívás a zsír kiszívását jelenti. Legalábbis azt a néhány zsírpárnát, amely ellenáll az egészséges, kiegyensúlyozott életmódnak.

A világon a legszélesebb körben alkalmazott kozmetikai műtét, a zsírleszívás a hasi zsírt, a nyeregtáskákat, a szeretetpárnákat, a kettős állat és minden más felesleges zsírt eltávolítja. Bár kevésbé kockázatos, mint az orrplasztika vagy a mellnagyobbítás, mindig bölcs dolog minden szükséges óvintézkedést megtenni.

Simulation avant et après une liposuccion
Szimuláció zsírleszívás előtt és után

A zsírleszívás Isztambulban vagy a törökországi Antalyában gyakori és nemzetközileg elismert gyakorlat. Évente több mint 14 millió beteg utazik Törökországba, hogy Isztambulban a legjobb ellátáshoz és műtéthez jusson. Ráadásul ez nagyon megfizethető.

Készen áll arra, hogy Isztambulba utazzon a törökországi zsírleszívásra? Kövesse az útmutatót!

Előtte és utána fotók Nők és férfiak

Mi a zsírleszívás?

A zsírleszívás egy plasztikai sebészeti műtét, amelynek során eltávolítják a felesleges zsírt, amely diéta után vagy a rendszeres testmozgás ellenére sem távolítható el. Az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Ennek a törökországi plasztikai műtétnek a célja, hogy jelentős fogyás után a makacs zsírlerakódások célzott eltávolításával a kívánt arányokra alakítsa át az alakot. Fontos tudni, hogy egy zsírleszívó műtét során legfeljebb 4-5 liter zsírt lehet eltávolítani.

Simulation avant et après une liposuccion
Szimuláció a zsírleszívás előtt és után

A zsírleszívás elvégzéséhez a plasztikai sebész kanülöket, egyfajta vékony csövet használ, amelyet a bőr mély rétegeibe vezetnek be. Ezeknek az eszközöknek a célja a makacs zsír kiszívása. Az alkalmazott technikától függően a kanülöket ultrahanggal vagy lézerrel(vaser lipo) is kombinálhatják. Ezeket az eljárásokat kicsit később nézzük meg.

A zsírleszívás több, mint egyszerű zsírleszívás; technikát, alkalmazást és szakértelmet is igényel. Ez egy olyan művészet, amelyet csak egy plasztikai sebész tud elsajátítani, ezért is nevezik néha zsírleszívásnak.

A zsírleszívás nem elhízott embereknek való

Bár a zsírleszívással meg lehet szabadulni a csúnya zsírtól, meg kell jegyezni, hogy nem alkalmas a jelentősen túlsúlyos vagy elhízott emberek számára. A zsírleszívás fő célja a test bizonyos részeiről a kis, tartósan megmaradó zsírgöröngyök eltávolítása.

Ezek a zsírlerakódások többnyire mélyen helyezkednek el, és a bőrben halmozódnak fel. Ezek a mélyebben fekvő zsírsejtek hirtelen és meglepő módon megjelenhetnek a nyeregtáskákon, a hason, a karokon, a nyakon, a combokon, a térdeken, a vádlin vagy a bokákon.

Simulation avant et après une liposuccion
Szimuláció a zsírleszívás előtt és után

A zsírleszívás nemtávolítja el a narancsbőrt vagy a striákat. E célból nem szabad elvégezni.

Mielőtt a törökországi zsírleszívó műtétet fontolóra vennék, a pácienseknek azt tanácsoljuk, hogy fogyókúrát kövessenek a felszíni zsírvesztés érdekében. Csak a fogyás után jöhet szóba a zsírleszívás.

A zsírleszívás és a BBL kombinálása

Mivel gyorsan elvégezhető, gyakori, hogy a zsírleszívást más műtétekkel kombinálják egyetlen ülésben. Így Törökországban és különösen Isztambulban a zsírleszívás esetén a lipofillinget is fontolóra veheti, a visszanyert zsír felhasználásával mellnagyobbításhoz protézisek nélkül, vagy lapos fenéknagyobbításhoz a híres BBL(Brazilian Butt Lift) technikával.

liposuccion des fesses en turquie
Egy nő alakja

Mikor végezhető zsírleszívás Törökországban?

A 360 zsírleszívás megfontolásához Törökországban a sebészek három dolgot javasolnak:

  • Legyen minél közelebb az ideális testsúlyához. A zsírleszívás nem jöhet szóba, ha túlsúlyos.
  • Legyen jó egészségi állapotban, egészséges, rugalmas bőrrel. A zsírleszívás eredményei feszes bőrön jobban láthatóak. Ha bőre megereszkedett, a zsírleszívás után megfontolandó az arcfelvarrás.
  • Legyen legalább 18 éves az egyensúly és az anatómiai növekedés miatt. A test 18 éves korában a teljes növekedést elértnek tekintik.

Melyek a zsírleszívás különböző típusai?

Mielőtt belevágna, tájékozódjon a sikeres zsírleszíváshoz használt összes technikáról. Ha Isztambulba jön, három fő technikát alkalmaznak. Ezek a klasszikus zsírleszívás, a lézeres zsírleszívás és a vaser lipo.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Fotószimuláció a zsírleszívás előtt és után

1. Hagyományos zsírleszívás vagy zsírleszívás

Ez a hagyományos zsírleszívási módszer Törökországban. Kicsit mechanikusabb, de könnyű, egy kanül segítségével szívja ki a felesleges zsírt. A kanült a kezelendő területbe fecskendezik, hogy elzsibbasszák azt.

A zsírt a kanül és egy fecskendő segítségével szívják ki. Az alkalmazott oldat teljesen steril és kockázatmentes. Ráadásul a módszer kíméletes és nem túl traumatikus. Alkalmas az olyan kényes területekre, mint az arc, a derék és a karok.

2. Lézeres zsírleszívás

Ez a zsírleszívási technika a lézer által keltett hőt használja a zsírsejtek hártyájának felszakítására és a zsír elfolyósítására. Ez a módszer ezután megkönnyíti a zsír eltávolítását. A lézeres technika meglehetősen kényes, mivel károsíthatja a zsírt körülvevő bőrt, idegeket és ereket.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Egy nő sziluettje egy szalaggal

Ahhoz, hogy ez a zsírleszívási módszer sikeres legyen, tapasztalt plasztikai sebésznek kell elvégeznie. Szépészeti sebészeti klinikánk a legjobb zsírleszívó sebészeket kínálja Isztambulban vagy Antalyában , Törökországban. Ha ezt a technikát választja, isztambuli sebészünk nem fog csalódást okozni Önnek.

3. Vaser zsírleszívás vagy Vaser Lipo

A Vaser zsírleszívás jelenleg a legdivatosabb technika. Forradalmian újszerű, mivel a test bármely területének kezelésére alkalmazható, rendkívül kielégítő eredménnyel. Ez a módszer ultrahangot használ a mély zsírlerakódások elpusztítására. A zsír eltávolítása mellett ez a technika a bőrt is feszesebbé teszi.

A Vaser lipo nagyfrekvenciás ultrahangot használ, amely rezgéseket bocsát ki a zsír eltávolítására. Ennek eredményeként a bőr nagyon gyorsan és egyenletesebben húzódik vissza. Ez a legnépszerűbb zsírleszívási technika Törökországban. Ennek oka, hogy az isztambuli plasztikai sebészek nagy tapasztalattal rendelkeznek.

4. HD vagy nagyfelbontású zsírleszívás

A HD vagy nagyfelbontásúzsírleszívás a vazer lipo egyik változata. A vaser lipo-t rendkívül hatékony technikákkal és forradalmi technológiákkal kombinálja. Ha álomtestre vágyik, például hatos csomagra vagy csokoládészelet hasizomra, akkor ez a módszer az Öné. Nagyon népszerű a testépítés szerelmesei, valamint számos női influencer körében.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Hasi vésés HD zsírleszívással

A zsírleszívás a test mely részein?

Most, hogy már tudja, mi a zsírleszívás, és hogy mely technikák a legnépszerűbbek, azt is tudnia kell, hogy a test mely részein alkalmazható a zsírleszívás Törökországban. A férfiak és nők zsírleszívása a következő területeken végezhető:

  • Arc zsírleszívás: Ezt csak az állon végzik a dupla áll maradványainak eltávolítására. Hagyományos zsírleszívás is szóba jöhet. Kis bemetszéseken keresztül, hegek nélkül végzik az állon.
  • Kar zsírleszívás: Ezt a kar hátán, külső és belső oldalán végzik. Finom bemetszésekkel végzik a könyökhajlatban és a hónalj alatt.
  • Térdzsírleszívás: Ez az eljárás a felesleges zsírt távolítja el a térd belső oldaláról. Az eljárást mikrometszésekkel végzik, amelyek mikrohegeket hagynak maguk után.
  • A combok zsírleszívása: Ennek során mikrokanülökkel szívják le a zsírt a fenékről és a belső combokról. Jelentős bőrlazulás esetén a combok bőrének feszesítésére arcfelvarrás követheti.
liposuccion des cuisses en turquie
  • A has zsírleszívás: Ezt a lapos has helyreállítására vagy a feszes hasizmok újraformálására használják. Megereszkedett bőr esetén ahasplasztika kiegészíti a zsírleszívást. Ebben az esetben a felesleges bőrt el kell távolítani és a hasizmot újra kell feszíteni.
  • A zsírleszívás a szeretetpárnáknál: Ezzel a csípőn, a hason, a háton és a hasi övön felhalmozódott zsírszövetet távolítják el.
  • A csípő zsírleszívása: Ezen a területen a zsírleszívás elsősorban a nyeregzsákokat távolítja el, amelyek nagyon ellenálló zsírszövet-felhalmozódások, amelyeket gyakran nehéz sporttal vagy diétával eltávolítani.
  • Vádli zsírleszívás: a zsírleszívás lehetővé teszi a lábak karcsúsítását a sípcsont belső oldalán lévő zsírszövet eltávolításával. Pontosabban a vádliizmokon, az Achilles-ínon vagy a bokán.
  • Nyaki zsírleszívás: ez a műtét a nyak-áll szögből, azaz az áll alól távolítja el a zsírlerakódásokat. A nyaki zsírleszívás kombinálható a dupla áll zsírleszívásával.
liposuccion du cou en turquie
A nyaki zsírleszívás előtti és utáni fotó

Amit érdemes elolvasnia, mielőtt fontolóra venné a zsírleszívást Törökországban

Úgy döntött, hogy zsírleszívástszeretne végeztetni Törökországban? Először is nézze meg az összes tényezőt, amit figyelembe kell vennie, mielőtt belevágna a dologba.

Az Ön fizikai és orvosi profilja

A zsírleszívást csak olyan 18 év feletti nőkön és férfiakon lehet elvégezni, akik már elérték az ideális testsúlyukat, de még mindig van rajtuk zsírfelesleg. Ezen kívül jó egészségi állapotúnak kell lennie, stabil testsúlyúnak és egészséges életmódot folytatónak (nem dohányzik és nem iszik alkoholt).

Célszerű továbbá, ha többé-kevésbé feszes a bőre, ellenkező esetben más műtétek is szóba jöhetnek. Ideális esetben meglehetősen tónusos izmokkal is rendelkeznie kell.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A zsírleszívás során ritkán előfordulhatnak kockázatok:

  • Kékes véraláfutás ;
  • A bőrérzet elvesztése;
  • Ideg- és érkárosodás;
  • Mélyvénás trombózis;
  • A bőr fodrozódása vagy megereszkedése;
  • A cellulitisz súlyosbodása.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a zsírleszívás nem haram. Elfogadott, ha célja a testet érintő hiba eltávolítása.

liposuccion des hanches en turquie
A csípő zsírleszívásának nyomai

Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a fajta plasztikai műtét nem ajánlott olyan személyek számára, akiknek a kórtörténetében vénagyulladás vagy tüdőembólia szerepel.

Az olyan krónikus betegségekben szenvedőknek, mint a cukorbetegség, a gyenge immunrendszer, a HIV-fertőzés és a rossz vérkeringés, orvosi vizsgálatnak kell alávetniük magukat a zsírleszívás lehetőségének megállapítása érdekében. Krónikus betegség esetén a zsírleszívás nem ajánlott.

Isztambul, a zsírleszívás világfővárosa

A zsírleszívást a világ számos országában végzik. A kielégítő eredmények érdekében ügyeljen arra, hogy plasztikai sebészét gondosan válassza ki. A legjobb sebészeket a képzettségükön kívül a képességeik, tapasztalatuk és hatékonyságuk miatt is elismerik.

Isztambulban a török sebészek világszerte elismertek. Ahogy az Instagram is jól mutatja, Törökország rendelkezik a legújabb technológiával a plasztikai sebészet területén.

Egy isztambuli plasztikai sebészeti klinikán tapasztalt plasztikai sebészek gondoskodnak Önről. Az isztambuli tartózkodásod alatt, és különösen a műtéted alatt végig elkísérnek. Az első találkozótól kezdve egészen a műtét utáni konzultációig a legjobbak gondoskodnak Önről.

Zsírleszívás Törökországban: Mi történik a műtét során?

A zsírleszívás Törökországban a legnépszerűbb plasztikai sebészeti műtét az országban. Sikeressége és elégedettsége 99%-os, ami nagyrészt a plasztikai sebészek szakértelmének és a minőségi betegellátásnak köszönhető. A törökországi zsírleszívásról készült előtte-utána fotók az Instagramon nem hagynak kétséget az isztambuli sebészek képességeiről.

Íme egy videó egy zsírleszívó páciensről. Tapasztalatait felhasználva elmagyarázza, hogy a zsír visszahúzódik-e a zsírleszívás után, és hogy a zsírleszívás hatására fogyunk-e. Azt is elmagyarázza, hogyan néz ki a bőr a zsírleszívás után.

Első kapcsolatfelvétel és konzultáció

A zsírleszívás műtét Törökországban több szakaszban zajlik. A klinikánkkal való első kapcsolatfelvételtől a műtét utáni hazatéréséig. Biztos lehet benne, hogy minden egyes szakaszban elkíséri Önt a koordinátor, aki fordít Önnek, és elmondja, hogy mi a következő lépés.

Intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy a mozgáskorlátozott, kerekesszékkel közlekedő emberek könnyen hozzáférhessenek létesítményünk minden részéhez.

Első konzultáció

Az első konzultáció elengedhetetlen. Ennek során minden olyan információt meg kell kapnia, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhasson a műtét elvégzéséről. Ez határozza meg a műtét teljes menetét is. Általános szabály, hogy az első konzultáció után néhány nap áll rendelkezésére, hogy átgondolja a dolgokat és túllépjen a nehézségeken.

Ez a kezdeti konzultáció történhet közvetlenül a helyszínen, Isztambulban, vagy a plasztikai sebésszel folytatott élő interjún keresztül. Ezen a találkozón részletesen megbeszéljük

  • Az Ön motivációi
  • A műtét céljait
  • Az Ön kórtörténetét annak megállapítása érdekében, hogy a műtét kivitelezhető-e
  • Az Ön által várt eredményt
  • Bármilyen orvosi kezelés
  • Maga a zsírleszívás során alkalmazandó technika,
  • A műtét utáni ellátás
  • Bármilyen szövődmény

A kezdeti beszélgetés során a sebész készít néhány fényképet, hogy meghatározhassa a megfelelő technikát és kezelést.

Tracé d'une liposuccion abdominale
A hasi zsírleszívás vázlata

Használja ki ezt az első konzultációt, hogy feltehesse a zsírleszívással kapcsolatos kérdéseit. Ez egy jó alkalom arra is, hogy többet megtudjon a sebész szakértelméről. Ezt az első konzultációt követően bármikor megfontolhatja a sebészváltást.

Alapos mérlegelés után, ha úgy döntött, hogy zsírleszívásnak veti alá magát Törökországban. A tényleges műtét előtt egy második konzultációra is sor kerülhet.

Tippek a sikeres zsírleszíváshoz Isztambulban

A második konzultáció során orvosi vizsgálatokon kell részt vennie, hogy felmérjék az egészségügyi állapotát.

Néhány nappal a zsírleszívás előtt megkérik, hogy egészségesebb életmódot folytasson:

  • Hagyjon fel a nikotin és az alkohol fogyasztásával
  • Hagyja abba a gyulladáscsökkentő gyógyszerek, az aszpirin vagy a gyulladáscsökkentő gyógynövénykészítmények szedését.
  • Hagyja abba a zsírleszíváshoz ajánlott gyógyászati kezeléseken kívüli speciális gyógykezelések szedését.
  • Táplálkozzon egészségesen és kiegyensúlyozottan
  • Rendszeres, kíméletes testmozgás
Tracé d'une liposuccion 360
A 360°-os zsírleszívás vázlata

A zsírleszívás műtét menete Isztambulban

A zsírleszívó műtét egy isztambuli klinikán történik. Tapasztalt és elismert plasztikai sebész végzi. Önt egy barátságos csapat kíséri, akik gondoskodnak a műtét zökkenőmentes lebonyolításáról. Létfontosságú, hogy a műtét a lehető legjobb körülmények között történjen.

A műtét időtartama

A műtét ambulánsan történik, és a kezelt terület méretétől függően 30 perc és 3 óra között lehet. Minél nagyobb a leszívott zsír mennyisége, annál kényesebb és időigényesebb a műtét. De ne aggódjon, olyan szakértő sebész kezében van, aki már több ezer alkalommal végzett zsírleszívást.

Tracé d'une liposuccion 360
A 360°-os zsírleszívás vázlata

Az érzéstelenítés típusa

A zsírleszívást helyi vagy általános érzéstelenítésben lehet elvégezni, a kezelendő területektől függően. Kisebb területek, például a térd vagy a dupla áll esetében a helyi érzéstelenítést részesítik előnyben. Az altatóorvossal minden esetben 48 órával a műtét előtt konzultálni kell.

A műtét menete

Kezdetben a sebész mikrometszéseket végez a kezelendő területek bőrén. Először a bőrredőket célozza meg, hogy a hegeket láthatatlanná tegye. Ezután habszivacs kanülöket helyez be, amelyeknek a végén kis lyukak vannak. Ezután beadják az érzéstelenítőt, majd a vérzés megelőzése érdekében más készítményeket, például bikarbonátot vagy adrenalint.

A kanülöket egy zárt áramkörhöz csatlakoztatja, hogy a zsírt leszívja. A választott technikától függően a sebész lézert vagy ultrahangot is használhat. Általában azonban az ultrahangot használják, mivel az hatékonyabb és kíméletesebb a bőrhöz. A zsírleszívás során a sebész körülbelül 2-3 liter zsírt szív ki, de legfeljebb 5 litert.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
A zsírleszívás során a zsír eltávolítására szolgáló kanül

A zsír eltávolítása után a mikrometszéseket felszívódó varratokkal varrják össze. Ezek gyógyulásuk után maguktól feloldódnak.

A műtét után egy éjszakán át felügyelet alatt marad a klinikán, hogy legyen ideje a felépülésre, de azért is, hogy megnyugtassuk, hogy hüvelyi kellemetlenségek esetén gyors ellátást biztosítunk. Ha például a műtétre reggel kerül sor, akkor a nap végén elhagyhatja a klinikát, ellenkező esetben megfigyelés céljából éjszakára marad.

A törökországi zsírleszívás előtti és utáni eredmények

A műtét után a leszívott területeken a következő 48 órában duzzanat vagy véraláfutás jelentkezhet. Ezek teljes eltűnése két hét és 1 hónap között eltarthat. Nincsenek speciális kezelések, egyszerűen csak ápolja ezeket a területeket a lehető legkíméletesebben. Tisztítás és karbantartás a sebész ajánlásai szerint.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Előtte és utána fotó a 360 zsírleszívásról Isztambulban

Az első néhány napban fájdalomcsillapítót szedhet, hogy enyhítse a fájdalmat. Ha rosszul érzi magát, pihenjen. A kezelt terület néhány hétig érzékeny lehet.

A sebész az ödéma lecsengése érdekében drénezést végezhet. Ez azonban nem mindig rendszeres.

Ami a zsírleszívás eredményeit illeti, ezek csak 1-6 hónap múlva válnak teljesen láthatóvá. Ez a kezelt területtől függ. A has esetében például 1 hónap, a karok esetében pedig 2-3 hónap.

A teljes zsírleszívás eredményei tartósak. Azonban, ahogy Ön hízik, könnyen előfordulhat, hogy a makacs zsír visszatér. A zsírleszívás után ezért ajánlatos megtartani a testsúlyt, vagy legalábbis nem hízni 5 kg-nál többet.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Egy plasztikázott nő teste

Műtét utáni ellátás

A műtét után a gyógyulás ideje alatt kompressziós kötést helyeznek a bemetszésekre. Ezenkívül kompressziós harisnyát vagy ruházatot kell viselnie, hogy a bőr alatti jobb vízelvezetést biztosítsa a túlzott vér- vagy folyadékgyülem esetén.

A folyamat során a sebész elmagyarázza Önnek, hogyan kell viselnie a kötéseket és a kompressziós ruhadarabokat a jobb vízelvezetés és a gyors gyógyulás biztosítása érdekében. Általában a kompressziós ruhákat a gyógyulási folyamattól függően körülbelül 6-8 hétig kell viselni.

Óvintézkedések a jobb gyógyulás érdekében

Ezenkívül a jobb gyógyulás érdekében a lábadozás alatt bizonyos életmódot kell követnie. Például 2-3 hónapig nem szabad semmilyen fizikai vagy sporttevékenységet, illetve olyan koptató mozgást végeznie, amely felszakíthatja a varratokat. Kerülnie kell továbbá , hogy a hegeket kitegye a napfénynek, és 2-3 hónapig mindig óvatosan bánjon a bőrével.

A lábadozási időszak 2 hétig is eltarthat, de 7 nap is elegendő lehet ahhoz, hogy a fent említett utasítások betartása mellett folytassa a normális életet.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Isztambuli szállodák a sikeres gyógykezeléshez

Törökországi tartózkodásának előkészítése

Úgy döntött, hogy Törökországbanvégzi el a zsírleszívást? Készüljön fel az isztambuli utazására! Íme néhány tipp a lépésekről, amelyeket meg kell tennie, mielőtt fontolóra veszi a zsírleszívást vagy a vazer lipo-t Törökországban:

A sebész kiválasztása a legjobb zsírleszívás érdekében

Mint már említettük, érdemes több sebésszel is konzultálni, mielőtt eldöntené, melyiket választja. A mi plasztikai sebészünk az egyik legelismertebb Isztambulban. Ha őt választja, garantálja a zsírleszívás sikerét.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Plasztikai sebész Isztambulban, Törökországban

Utazásának előkészítése

A törökországi zsírleszívás esetében Ön az orvosi turizmust választja. A tartózkodás időtartama 5-7 nap, de ezt tetszés szerint meghosszabbíthatja. Ami a lábadozási szabadságát illeti, ez a műtéttől függően 10-15 napig tart.

Mi történik az isztambuli esztétikai tartózkodás alatt?

  1. Megérkezik az isztambuli repülőtérre (IST). Egy privát sofőr várja Önt a várócsarnokban egy táblával, amelyen az Ön neve szerepel.
  2. Ő egy Mercedes furgonnal elviszi Önt a 4*-os szállodájához (30 perc autóút). A szálloda 2 perc sétára van az esztétikai klinikától.
  3. Időpont egyeztetés a koordinátorral és a sebésszel, hogy meghatározzák a céljait. Minden kérdésére válaszol. A koordinátor fordít.
  4. Időpont a második napon a zsírleszívásra. A műtét után a klinikán marad éjszakára megfigyelés céljából.
  5. Ezután a 4*-os szállodában pihen a gyógyszerekkel, krémekkel és kompressziós övvel, amelyet a koordinátor ad Önnek.
  6. A hatodik napon visszatér a klinikára, hogy levegyék a kötéseket, és a sebész által végzett végső ellenőrzésen vegyen részt, szintén a koordinátor jelenlétében.
  7. Ezután a magán sofőr visszaviszi Önt a repülőtérre a hazafelé tartó repülőjáratra, és 14 napon belül élvezheti új testét.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
A koordinátor kiszámítja a zsírleszívás költségeit

Mennyibe kerül a zsírleszívás Törökországban?

Törökországban a zsírleszívásért 1400 és 2400 euró közötti összeggel kell számolnia. Ez 70%-kal olcsóbb, mint Európában. Ez az ár tartalmazza a repülőtéri transzfert, az 5*-os szállodát, a zsírleszívást, a kompressziós ruhát és a gyógyszereket.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a zsírleszívás Törökországban?

A törökországi zsírleszívás végeredménye tartós. Ez az eljárás a mélyen fekvő zsírrétegekre hat, amelyeket nehéz spontán módon elveszíteni. Ha ezeket a zsírsejteket eltávolítják, a szervezet nem képes megújítani őket a pubertás után.

A zsírleszívás után tapasztalt fájdalom páciensenként eltérő. Általában a fájdalom mérsékelt vagy intenzív. A zsírleszívással kezelt területektől is függ. A legérzékenyebb területek a csípő és a belső combok, valamint a térd.

Törökországot az egyik legolcsóbb országként ismerik el, ahol zsírleszívásnak lehet alávetni magunkat. A legtöbb esetben az árak az európai árak felét teszik ki. A török klinikák megbízhatóak, hozzáértő esztétikai sebészekkel és modern, csúcsminőségű berendezésekkel rendelkeznek.

A törökországi zsírleszívásra jelentkezőknek jó egészségnek és nem túlsúlyosnak kell lenniük. Felhívjuk figyelmét, hogy a zsírplasztika nem fogyókúrás megoldás, célja kizárólag helyreállító jellegű. Következésképpen a testtömegindexnek normálisnak, azaz 18 és 25 közöttinek kell lennie.

A műtét utáni véraláfutások és ödémák megszűnése után, azaz körülbelül egy hónap elteltével fokozatosan alakul ki a zsírleszívás végleges eredménye. Legyen türelmes, mert a műtét stabil és végleges eredményének értékeléséhez legalább 6 hónapot kell várni.

A választott klinikától függően a zsírleszívás miatt Törökországban való tartózkodás 5-7 nap között változik. Általában a kórházi tartózkodás nem haladja meg a 2 éjszakát, és a betegek gyakran már a műtétet követő napon elhagyják a klinikát. A műtét utáni utókezelés a kötések eltávolításából és ellenőrzésből áll.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️