Zsírleszívás Spanyolországban

zsírleszívás ára Spanyolország 1
Írta Laurence

A zsírleszívás Spanyolországban, Madridban a kozmetikai sebészet egy olyan típusa, amelynek célja, hogy segítsen eltüntetni a test bizonyos területein lévő felesleges zsírlerakódásokat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A zsírleszívás ára Spanyolországban

A zsírleszívás átlagos költsége Spanyolországban Madridban 3800 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3500 € és 4100 € között változhat.

EljárásÁr Spanyolország
Zsírleszívás3800 €

Mi a zsírleszívás?

A zsírleszívás egyfajta kozmetikai műtét, amelynek célja a test bizonyos területein található felesleges zsírlerakódások eltüntetése. A nők nagyobb valószínűséggel fontolgatják a zsírleszívást, mint a férfiak, mivel javíthatja az arányokat, a testkontúrokat, és ami a legfontosabb, az önképet és az önbizalmat. A zsírleszívást lipoplasztikának is nevezik, és ambulánsan is elvégezhető.

A zsírleszívás árát befolyásoló tényezők Spanyolországban

A zsírleszívás céljából kényelmesen utazhat Madridba, Spanyolországba. Mielőtt fontolóra venné az utazást ebbe az országba, tisztában kell lennie azokkal a tényezőkkel, amelyek befolyásolhatják a csomag árát. Tekintse át azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a kezelés teljes költségét.

  • A páciens életkora
  • A beteg testtömegindexe
  • Az eljárások várható időtartama és ráfordítása
  • A sebész által igényelt idő és erőfeszítés
  • Az aneszteziológus szolgáltatásainak költségei
  • A műtét előtti laboratóriumi költségek
  • Műtéti költségek
  • Az eljárás során használt berendezések
  • Rugalmas kompressziós ruházat stb.

Mire számíthatok a zsírleszívástól Madridban, Spanyolországban?

Spanyolországban számos világszínvonalú egészségügyi intézmény található, amelyek megfizethető áron kínálják a zsírleszívást. Itt a nagy tapasztalattal rendelkező orvosoknak és a támogató egészségügyi személyzetnek köszönhetően élvezheti a zsírleszívás előnyeit.

Mennyit spórolhat a spanyolországi Madridban végzett zsírleszívással?

A legtöbb nagy országban a zsírleszívás átlagos ára körülbelül 7500 és 15 000 euró között mozoghat. Ugyanezt a kezelést azonban itt, Madridban, Spanyolországban körülbelül 6500 euróért is megkaphatja. Tehát több mint 4000 eurót takaríthat meg, ha Madridot, Spanyolországot választja a zsírleszívás orvosi turizmus célpontjaként.

A zsírleszívás változatainak hozzávetőleges költségei Madridban, Spanyolországban

Hasfeszesítés6500 €
Brazil fenékfelvarrás3500 €

Egyéb költségek

Ha a spanyolországi zsírleszívás teljes költségét készül kifizetni, figyelembe kell vennie az egyéb járulékos költségeket is. Ezek a következők

  • Szállodák és szállás
  • Élelmiszer és ital a tartózkodás alatt
  • Repülőjegyek és közlekedés
  • Utasbiztosítás

Ezek a becsült költségek részletei, és nem szabad ezeket a spanyolországi zsírleszívás végleges költségének tekinteni. Azonban bármikor kérhet ingyenes árajánlatokat, és ellenőrizheti, hogy mennyit takaríthat meg, ha Madridba, Spanyolországba megy zsírleszívásra.

Következtetés

Ha nehezen tud dönteni, mi segíthetünk Önnek, hogy sikeres legyen a beavatkozás, ráadásul kedvezményes áron.

1

Coordinatrice

Hagyja meg elérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot üzenetben Whatsappon vagy e-mailben egy ingyenes előzetes diagnózis elkészítése céljából.

Előlapi és oldalsó fotókat, valamint a céljait fogja kérni, hogy a plasztikaisebész véleményét kikérje.

2

Chirurgien

Ha a sebész meg tud felelni az Ön céljainak, és zöld utat ad nekünk a zsírleszíváshoz, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

És ha Ön egyetért, mindent megszervezünk Önnek:
Repülőjegyet, taxit, szállodát, zsírleszívást, gyógyszereket és mindenekelőtt egy nagyszerű barcelonai városnézést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️