Masztopexia Törökországban

masztopexia ára Törökország 1
Írta Maria

A törökországi masztopexia, más néven mellfelvarrás egy olyan műtét, amelynek célja a megereszkedett mellek átformálása és megemelése. A masztopexia során eltávolítják a bőrt és a szöveteket a mell alsó részéből, és áthelyezik a mellbimbókat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi masztopexiáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mastopexia ára Törökországban

ATörökországban, Isztambulban végzett masztopexia átlagos költsége 2100 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap. Ez az ár tartalmazza a szállítást, a műtét előtti konzultációt, a műtétet, az érzéstelenítést, 1 éjszakás kórházi tartózkodást, a saját tolmácsot, a műtét utáni felügyeletet és a nyomon követést. A végeredmény 4 hónapon belül látható.

Mastopexia2100 €
Mellfelvarrás implantátumokkal2800 €
Lipofilláló mellfelvarrás2200 €
Mellkisebbítés2100 €

Mi a masztopexia?

A törökországi masztopexia, más néven mellfelvarrás, a megereszkedett mellek átformálására és megemelésére szolgáló műtét. A masztopexia során a mell alsó részéből eltávolítják a bőrt és a szöveteket, valamint a mellbimbókat áthelyezik.

A mell feszességét a gének határozzák meg. Vannak azonban más tényezők is, amelyek befolyásolják a mell feszességét és megereszkedést okoznak, mint például a szülés, a szoptatás, a jelentős súlyvesztés, az öregedés és a gravitáció. A mellek az őket tartó szalagok ellazulása következtében megereszkednek.

Schéma mastopéxie
Mastopexia diagram

A megereszkedett melleket általában az öregedéssel hozzák összefüggésbe, és negatív megjelenésnek tekintik, amely befolyásolja a nők önbizalmát és önképét. Ha nem kezelik, a megereszkedett mellek érzelmi feszültséget és depressziót okozhatnak.

A mellfelvarrás műtét (mastopexia) lehetőséget ad a nőknek, hogy visszanyerjék melleik feszességét, fiatalabbnak tűnjenek és jobban érezzék magukat.

Lásd még: Mellnagyobbítás Törökországban

Fotók előtte és utána

Hogyan történik a mastopexia?

A mellfelvarrás műtétet általában a melleken lévő bemetszéseken keresztül végzik. Ez a felesleges zsír eltávolítását és a környező szövetek feszesítését foglalja magában a mellek újraformálása és megemelése érdekében. A mellfelvarrás műtét mellnagyobbító műtéttel kombinálva is elvégezhető.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
A sebész vázlata a masztopexiához

A mellfelvarrás műtét három szakaszra osztható:

1. Metszés

A metszés módja, amely az első szakasz, nagyon fontos a mellfelvarrás műtétnél. A leggyakoribb metszési technikák a következők:

  • Donut: A bemetszést az areola körül végzik
  • Anchor: A bemetszést az areola körül, a mell ráncától függőlegesen lefelé és vízszintesen a mellránc mentén végzik.
  • Lollipop : A bemetszést a méhszáj körül és a méhszájtól függőlegesen lefelé a mellráncig végzik.

Sebésze meghatározza és javasolja a legmegfelelőbb és legjobb metszési módszert az Ön mellfelvarrásához, figyelembe véve az Ön melleinek méretét és alakját, bőrének rugalmasságát és a mellek megereszkedésének mértékét.

2. Emelés és átalakítás

A bemetszést követően az emlőmirigy alatti mellszövetet megemeljük és átformáljuk, valamint a feszesség javítása érdekében eltávolítjuk a felesleges bőrt a mellbimbójáról vagy a mellek aljáról. A mellbimbóit áthelyezik, vagy a mellbimbóidat átméretezik, hogy azok illeszkedjenek a mellek új formájához.

Schéma d'un sein remonté
A mellfelvarrás ábrája

3. A bemetszések bezárása

A bemetszéseket bőrragasztóval vagy sebészi szalaggal zárjuk le. A metszésvonalak maradandóak, de általában idővel eltűnnek vagy jelentősen halványodnak.

Ha a mellek méretét is szeretné javítani, akkor kombinált mellfelvarrás és mellimplantátum-műtét is végezhető.

Lásd még: A gynaecomastia költsége Törökországban

Kinek érdemes masztopexiát végeztetnie Törökországban?

A megereszkedett mellekkel rendelkező nők gyakran panaszkodnak:

  • Képtelenség melltartó nélkül felsőt viselni.
  • Korlátozott ruhaválaszték.
  • Az önbizalom hiánya.
  • Kevésbé nőiesnek és vonzónak érzik magukat.
  • Öregnek érzik magukat.
Femme qui remonte sa poitrine
Azok a nők, akik megemelik a melleiket

Ön jó jelölt a mellfelvarrás műtétre, ha szeretné:

  • Növelje önbizalmát.
  • Vonzóbbnak érzi magát.
  • Visszanyerni a mellek feszességét.
  • Fiatalabbnak érezni magát.
  • Élvezze a divatos ruhák szélesebb választékát.
  • Képes legyen melltartó nélkül viselni a felsőjét.
  • Legyen önbizalma, hogy viselhesse az önnek tetsző bikiniket.

Sok nő világszerte inkább Törökországban végzi el a masztopexiát, mert a helyi egészségügyi rendszer által kínált magasabb költségek miatt.

A HIV-pozitív betegek jogosultak erre a mellműtétre. Törökország rendelkezik a technológiával és képzett esztétikai orvosokkal, akik megfelelnek az európai szabványoknak, és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják.

Az alacsonyabb munkaerőköltségeknek köszönhetően Törökországban költséghatékony mellplasztikai műtétek végezhetők. Azok a nők, akik egyszerre akarnak minőséget és megfizethetőséget, Törökországot választják mellfelvarrásukhoz.

Videó a mellplasztika magyarázatáról

Az eljárás áttekintése

Művelet :Mellfelvarrás
A műtét célja:A megereszkedett mellek megemelése és átformálása, hogy feszesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözzön nekik.
A műtét időtartama :2-3 óra
Érzéstelenítés típusa :Általános
Mellékhatások:A mell átmeneti fájdalma vagy zsibbadása.
Kockázatok :Fertőzés, vérzés és a mell aszimmetriája.
Gyógyulási idő:A teljes gyógyulás 12 hónapot vesz igénybe. 1-2 hét elteltével visszatérhet a munkájához és a mindennapi tevékenységeihez.
Hegek:A bemetszés típusától függően, általában nagyon enyhék.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A masztopexia néhány ritka kockázattal jár:

  • Vastag, széles hegek megjelenése;
  • A mell vagy a mellbimbó érzésének elvesztése;
  • A mell aszimmetriája;
  • Szív- és veseproblémák;
  • A mellszövet károsodása;
  • Szoptatási nehézségek.

Ezért fontos, hogy bízzon bennünk a legjobb sebész kiválasztásában Isztambulban, és válasszon egy jó hírű, tapasztalattal rendelkező szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlám vallásban a masztopexia nem haram. Elfogadott, ha a cél a testet érintő hiba eltávolítása.

Az Ön kényelme érdekében speciális lehetőségeket biztosítunk a mozgáskorlátozott, kerekesszékes emberek számára.

Mastopexia Törökországban: útiterv

Érkezés napja

  • Meleg fogadtatás: Üdvözöljük Isztambulban! A repülőtéren várjuk Önt. Az érkezési időtől függően elviszik a 4 vagy 5 csillagos szállodába vagy a kórházba a konzultációra.

1. nap

  • Üdvözölje sebészét: Műtétje előtt személyes konzultációra kerül sor sebészével. Lehetősége lesz részletesen megbeszélni a mellfelvarrás kezelési tervét, és sebésze tájékoztatja Önt a műtét részleteiről, például a bemetszés típusáról és a mellfelvarrás mértékéről.
  • Abeleegyezés elengedhetetlen : Ön alá fog írni egy beleegyező nyilatkozatot.
  • Orvosi vizsgálatok az Ön közérzete érdekében : Sebésze orvosi vizsgálatokat, például vérvizsgálatot fog végezni a mellfelvarrás előtt.
  • Igen, most jön a “nagy pillanat “: Ön átesik a mellfelvarrás műtéten, amely a folyamattól függően általában 2-3 órát vesz igénybe.
  • Mindennek vége! Vége az izgalmaknak! Első vizsgálatok : A sebészed elvégzi az első vizsgálatokat, amikor az altatás után magadhoz térsz. A kórházi szobájában fog felébredni, kompressziós melltartóban.
  • Élvezze az ottlétet egy kiváló minőségű kórházban : Az éjszakát kiváló minőségű, nemzetközileg akkreditált kórházunkban fogja tölteni.
Bandage du corps d'une femme après opération
Egy nő testének bekötése a műtét után

2. nap

  • Találkozzon újra kedves sebészével : A kórház elhagyása előtt megtörténik az első kontrollvizsgálata. Sebésze részletesen elmagyarázza a műtét utáni ellátást.
  • Búcsú a kórháztól : Ha minden a terv szerint halad, és sebésze zöld utat ad (ami általában így van), elhagyja a kórházat.
  • Magánszállítás, miért ne? A kórházból a szállodába magánautóval és sofőrrel szállítják Önt.
  • 5 csillagos kényelem: most már ideje élvezni a szállodában töltött időt.

3. nap

  • Ki ne szeretne egy lusta napot az ágyban? azt tanácsoljuk, hogy pihenjen és lazítson, és ne vegyen részt semmilyen fizikai tevékenységben, ami kifáraszthatná.

4. nap

  • Maradjak vagy menjek? vagy tovább élvezheti a szálloda kényelmét, vagy elmehet városnézésre, és élvezheti Isztambult, a két kontinens városát!
Soutien gorge de contention
Támogató melltartó

5. nap

  • Utolsó ellenőrzés a búcsúzás előtt: Újra találkozik sebészével az utolsó ellenőrzésre. Ő fogja eltávolítani a varratokat és a dréneket. Emellett részletesen tájékoztatja Önt a műtét utáni ellátásáról, és megkapja a repülés biztonsági jelentését.
  • Privát transzfer a repülőtérre: Hozza ki a legtöbbet ebből az utolsó isztambuli utazásból!
  • Készen áll a felszállásra? Új külsővel és remélhetőleg jó élményekkel térhet haza.

Következtetés

Ha nehezen tud választani, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a masztopexia Törökországban?

Amíg kiegyensúlyozott étrendet tart, és nem hízik hirtelen túl sokat, a masztopexia eredményei korlátlan ideig megőrizhetők. Legalábbis, ha a műtétet helyesen végezték el.

A műtét során a mellpoptopszia nem okozhat fájdalmat, mivel azt általános érzéstelenítésben végzik. A műtét utáni fájdalom jelen van, de fájdalomcsillapítók felírásával csillapítható.

A mellfelvarrás műtét Törökországban meglehetősen veszélytelen. Jól ellenőrzik, a becsült sikerességi arány több mint 96%, legalábbis a legnevesebb klinikákon. Tehát nincs miért aggódni.

A mellfelvarrás kombinálható más rövid távú műtétekkel, például orrplasztikával vagy implantátumokkal. De hosszabb műtétek esetén a szervezet számára nehezen elviselhetővé válik.

Az, hogy ptosis után lehet-e szoptatni, elsősorban a probléma mértékétől függ. A túl nagy ptosis lehetetlenné teheti a szoptatást. Ezért kerülje ezt a műtétet, ha szoptat.

A masztopexia mindössze 4 órán át tart, és egy éjszakát igényel a kórházban. Az orvosi beavatkozás azonban több ülésen keresztül zajlik (kapcsolatteremtés stb.). Ezért számoljon azzal, hogy egy hetet kell Törökországban töltenie.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️