A bőr zsírleszívás Törökországban

csípő zsírleszívás ára 1
Írta Émilie

A csípő zsírleszívása Törökországban a csípő átformálására szolgáló eljárás. Ez magában foglalhat protéziseket vagy zsírinjekciókat a megnagyobbításuk érdekében, vagy zsírleszívást a méretük csökkentése érdekében.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi csípő zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A csípő zsírleszívás ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a csípő zsírleszívás átlagos költsége 1600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 800 eurótól 2400 euróig terjedhet.

EljárásÁr Törökország
Csípőzsírleszívás1600 €

Mi az a csípő zsírleszívás?

A csípő zsírleszívás Törökországban egy olyan eljárás, amely a csípőt formálja újra. Ez magában foglalhat protéziseket vagy zsírinjekciókat a megnagyobbításuk érdekében, vagy zsírleszívást a méretük csökkentése érdekében.

Sok páciensnél végeznek csípőátalakítást, hogy testük arányosabb, a test többi részével jobban harmonizáló formát kapjon.

A csípő zsírleszívásra szoruló pácienseket Törökországban először megvizsgálják, figyelembe véve kívánságaikat. A műtéti módszert a testkontúr, a derékkörfogat és a csípőnek a lábakhoz viszonyított alakja alapján határozzák meg.

A csípő jelenlegi formájától és a kívánt megjelenéstől függően elegendő lehet a zsírinjekció. Egyes betegeknél szilikon implantátumokra van szükség a csípő kiszélesítéséhez és kiegyenesítéséhez. A szilikon implantátumok gélből és folyékony oldatból készülnek, így a szivárgás szinte lehetetlen.

Lásd még: Kozmetikai sebészet Törökországban

Csípőnagyobbító műtét

A csípőnagyobbító műtétet általános érzéstelenítésben végzik. A műtét 2-3 órát vesz igénybe. Ez a páciens műtéti igényeitől függően változik.

A csípőnagyobbító műtét után 2 héttel a páciensnek gyakori konzultációkat kell tartania az orvossal a fejlődés nyomon követése érdekében.

Csípőredukciós műtét

A csípőredukciós műtétet a csípő méretének csökkentésére végzik a zsír eltávolításával. Fontos a hasi terület, a lábak vastagsága és a test felépítése. Előfordulhat, hogy a csípő nem csökkenthető olyan mértékben, amennyire Ön szeretné. A műtét előtt meg kell határozni a csípő természetes méretét.

Műtét utáni ellátás

  • A műtéti területet két napig szárazon kell tartani. Ez azt jelenti, hogy kerülni kell a fürdést és a zuhanyozást.
  • A műtét után 4-5 hétig speciális fűzőt kell viselni.
  • Néhány hónapig kerülni kell a sportolást.
  • Óvintézkedéseket kell tenni a fenék területének védelme érdekében. Különösen óvatosnak kell lenni, amikor le kell ülni.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️