Hasi zsírleszívás Tunéziában

zsírleszívás hasplasztika 1
Írta Manuella

Minden, amit a hasplasztikai zsírleszívásról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres hasplasztikai zsírleszíváshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai hasplasztikai zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hasplasztikai zsírleszívás Tunéziában?

A hasplasztikai zsírleszívás átlagos költsége Tunéziában 1700 euró. Ez az ár tartalmazza a tolmács általi kíséretet, a szállodai-repülőtéri transzfert, a műtétet, a támasztóöv és a műtét utáni utókezelést.

A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 1 órán át tart. A páciens 7 napot és 1 éjszakát tölt a kórházban. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
A has zsírleszívás1700 €

Teljes útmutató a hasi zsírleszíváshoz Tunéziában

Ha már belefáradt a sportolásba és a különböző diéták sorozatába anélkül, hogy bármilyen eredményt ért volna el azon a kis pocakján, amely csak nem akar eltűnni, a hasi zsírleszívás Tunéziában Önnek szól.

Ez a hasplasztikai műtét eltünteti a felesleges zsírt és azt a csúnya kis dudort a hasi övön. Tapasztalt sebészek által elvégezve, lehetővé teszi azt is, hogy lapos hasadon vagy azokon a híres csokoládészeleteken dolgozz. És ha a hasplasztikai zsírleszívást választja Tunéziában, mindez a lehető legjobb áron lesz elérhető az Ön számára. Az országban alacsony árakkal és 99,9%-ban kielégítő eredményekkel lehet számolni.

Mi az a hasplasztika?

A hasi zsírleszívás egy olyan sebészeti eljárás, amelyet a has csúnya göröngyöktől és a hasi zsírfeleslegtől való megszabadulásra használnak. A műtőasztalon végzett eljárás pontosan abból áll, hogy a hasról leszívják a makacs zsírt, hogy a hasat formába hozzák és eltüntessék a tökéletlenségeket. Ezt a kozmetikai műtétet tisztán esztétikai okokból végzik.

Ami a hasi zsírleszívás nem: a túlsúly vagy elhízás miatt kialakult zsigeri zsír eltávolítására szolgáló műtét.

A különböző hasi zsírleszívási technikák

A hasi zsírleszívás többféle technikát foglal magában. Választhat a következők közül :

  • Zsírleszívás: amely egyszerűen a felesleges hasi zsír kiszívását jelenti.
  • Kíméletes zsírleszívás: ideális a kis méretű, nehéz has és kis mennyiségű zsír eltávolítására.
  • Vaser lipo: amely ultrahangos technológiát használ a felesleges zsírsejtek elpusztítására.

A sebész konzultációt követően dönti el, hogy melyik technika a legmegfelelőbb.

Une femme avec une bedaine
Egy pocakos nő

Kinek ajánlott a hasplasztikai zsírleszívás Tunéziában?

A hasi zsírleszívás a has simítására szolgáló helyreállító műtét. Ezért a hasi zsírleszívás ideális profiljai a következők :

  • Helyi zsírfelesleggel rendelkező férfiak vagy nők: szeretetpárnák, nyeregtáskák stb
  • Nők többszöri terhességet követően kialakult zsírfelesleggel vagy meglazult bőrrel.
  • Férfiak vagy nők, akik nem tudnak megszabadulni a hasukon maradt zsírtól fogyókúra vagy fogyás után.
  • Átlagos BMI-vel, stabil testtömeggel és rugalmasságát megőrző bőrrel rendelkezők.

Hogyan történik a hasi zsírleszívás Tunéziában?

A hasi zsírleszívás Tunéziában egy teljes körű plasztikai és esztétikai műtét. Minden külföldi páciensről, aki Tunéziába kíván jönni a műtétre, A-tól Z-ig gondoskodnak: szállodai-repülőtéri transzfer, szállás és kórházi tartózkodás, orvosi és nyelvi segítségnyújtás, kezelések és gyógyszerek, műtét utáni utókezelés stb.

A műtétet tapasztalt sebészek végzik, modern és innovatív módszerekkel, kockázatok és egészségkárosító hatások nélkül.

A műtét előtt

A hasi zsírleszívás megkezdése előtt szükség van egy első konzultációra a sebésszel és az altatóorvossal. Ezen a találkozón a sebész megvizsgálja az Ön testét, és meghatározza a kezelendő területeket. Maga a műtét nem bonyolult, de precizitást igényel. Ezért fontos a kezelendő területek gondos behatárolása.

Ezen a találkozón a plasztikai sebész elmagyarázza az összes intézkedést is, amelyet a műtét megkönnyítése és sikeresebbé tétele érdekében meg kell tenni. Ez alatt bizonyos gyógyszerek abbahagyását és az egészséges, kiegyensúlyozott étrend betartását érti.

A műtét során

A műtét napján egy hozzáértő és figyelmes orvosi csapat gondoskodik Önről. A műtétet általában általános érzéstelenítésben végzik. Helyi érzéstelenítéssel azonban kíméletes, kis területen végzett zsírleszívás esetén helyi érzéstelenítés is alkalmazható. A műtét 1-2 órát vesz igénybe.

  • A hasi zsírleszívásnál a sebész először egy bemetszést végez. Egy sebészeti filctoll segítségével meghatározza a bemetszések ideális helyét. Miután ezt a területet fertőtlenítette, a bemetszés elvégezhető.
  • A sebész ezután finom kanülöket vezet be a bőr alá, amelyeket egy szívóberendezéshez csatlakoztat. Ezután kiszívja az összes szükséges zsírt.
  • Miután a zsír kiszívásra került, a sebész a bemetszést öltésekkel zárja le. A heget egy kötéssel rögzíti. A sebész a kezelt terület fölé vízelvezető rendszert helyezhet. Ez azonban nem mindig automatikus.
  • Nagyon gyakran előfordul, hogy a páciensek ezt a műtétet a test más részein végzett műtétre kívánják felhasználni. Ezért nem ritka, hogy a nők a hasi zsírleszívást kombinálják a combok zsírleszívásával. A férfiak sem maradnak el, hiszen ők a zsírleszívás előnyeit kihasználva zsírleszívást végeznek.
Bourrelet abdominal sur une femme
Hasi zsír egy nőnél

A műtét után

A műtét után egy éjszakát kell a klinikán tölteni, majd 2-3 nap pihenés következik a megfelelő regenerálódás érdekében. Fájdalomcsillapítót írnak fel, és rendszeres ellenőrzéseket terveznek a sebésznél. Megfigyelhető egy lábadozási időszak.

A tunéziai hasi zsírleszívás után betartandó óvintézkedések

A hasi műtét után a betegnek :

  • Kompressziós fűzőt kell viselnie a vérkeringés elősegítése, valamint az ödéma és a vérömlenyek elkerülése érdekében.
  • Egészséges, kiegyensúlyozott étrendet kell követnie a súlygyarapodás megelőzése érdekében.
  • Egészséges életmódot folytatni, stresszmentesen és megfelelő minőségű alvással, mivel a hasra lokalizált zsír általában a stressz és a hormonális egyensúlyhiány miatt keletkezik.
  • Néhány hét elteltévelvégezzen testmozgást a harmonikus alak megőrzése, a test feszesítése és a bőr visszahúzódásának elősegítése érdekében.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Sebészi nyomvonalak egy páciens hasán

Mennyibe kerül a hasi zsírleszívás Tunéziában?

Tunézia azon országok közé tartozik, ahol a hasi zsírleszívást alacsonyabb költséggel végzik. A hasi műtét teljes fedezéséért 1500 és 2200 euró közötti összeggel kell számolnia.

Ez magában foglalja magát a műtétet, de a tartózkodás alatti ellátást, a műtét utáni utókezelést, a gyógyszeres kezelést stb. is. Az ár számos tényezőtől függően változik.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron. Kérjen személyre szabott árajánlatot a tunéziai hasplasztikai projektjére. Vegye igénybe a legjobb klinikák által nyújtott legjobb ellátást.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️