A nyeregtáskák zsírleszívása Törökországban

ár zsírleszívás nyeregtáskák 1
Írta Laurence

A nyeregtáskák egy másik kifejezés a külső combokra. Ezen a területen gyakran nagy zsírpárnák találhatók, amelyek azt a benyomást kelthetik, hogy a külső combok szélesebbek és kiállóbbak.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi nyeregtáskák zsírleszívásáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a nyeregtáskák zsírleszívása Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a nyeregtáskák zsírleszívásának átlagos költsége 1800 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 000 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
A nyeregtáskák zsírleszívása1800 €

Mi a nyeregtáskák zsírleszívása?

A nyeregtáskák egy másik kifejezés a combok külső részére. Ezen a területen gyakran nagy zsírpárnák találhatók, amelyek miatt a külső combok szélesebbnek és kiállóbbnak tűnhetnek. A combok felső része szélesebbnek tűnhet, mint a csípő.

A nyeregtáskák szintén a test olyan területe, amelyet nehéz egészséges étrenddel és testmozgási programmal megcélozni. Ez a terület idővel rosszabbodhat, ahogy öregszünk és anyagcserénk lassulni kezd. Ennek eredményeképpen ez gyakran egy nagyon nem szeretett testrész.

Szerencsére a törökországi zsírleszívás egy lehetőség a nyeregtáskák eltüntetésére.

Mennyire hatékony a zsírleszívás a nyeregtáskák csökkentésében?

A zsírleszívás nagyon hatékony megoldás Isztambulban azok számára, akik egészséges életmóddal nem tudták elveszíteni a nyeregtáskákat. A zsírleszívás képes eltüntetni a makacs zsírt, miközben nőies alakot hagy maga után.

Elvégezhető-e a nyeregtáskák zsírleszívása?

Ha Ön sikertelenül próbálta csökkenteni külső combja méretét olyan módszerekkel, mint a diéta és a testmozgás, és szeretné eltávolíttatni a zsírt, akkor megfelelő jelölt lehet.

Az Ön BMI-jének is 30 alatt kell lennie. Egészségügyi okokból 30 feletti BMI-vel rendelkezőknek nem tudjuk ezt az eljárást ajánlani, mivel túl nagy a szövődmények kockázata.

A műtét előtt legalább két héttel és a gyógyulási időszak alatt legalább két héttel le kell szoknia a dohányzásról, és legalább 18 évesnek kell lennie, és nem szabad dohányoznia. A műtét eredményével kapcsolatban ésszerű elvárásokkal kell rendelkeznie.

Hogyan történik a nyeregtáskák zsírleszívása Törökországban?

A nyeregtáskák zsírleszívását Törökországban a PAL lipo nevű technikával végzik. Ez egy nagyon gyakran alkalmazott zsírleszívási módszer.

Más zsírleszívási módszerekkel ellentétben a PAL lipo nem használ hőt. Ez azt jelenti, hogy elkerülhető a külső és belső hőkárosodás, valamint a zsírleszívás jellemzői, mint például a bőr hullámosodása.

A PAL lipo során helyi érzéstelenítőt és érösszehúzó szert tartalmazó oldatot fecskendeznek a külső combokba. Ez nemcsak a zsírt puhítja fel, hanem csökkenti a vérzés, a vérömleny és a duzzanat kockázatát is.

Ezután asszisztált zsírleszívással kiszívják a zsírgolyókat. Ezáltal elkerülhető a stromahálózat és az erek sérülése, ami csökkenti a vérömlenyek kialakulásának kockázatát. Ezután egy vibráló kanül segítségével biztosítják, hogy a zsírsejtek elváljanak a kötőszövettől.

Az utolsó szakasz az újraelosztás, ahol a megmaradt zsírt kiegyenlítik és más területekre helyezik át anélkül, hogy újra befecskendeznék, így a külső combok kontúrosak és simák maradnak.

Az eljárást AIVT érzéstelenítésben végzik. Ez az intravénás érzéstelenítés egy fejlettebb típusa. A beavatkozás után gyorsabban felébredhet, és nagyobb jó közérzetet fog érezni.

Milyen a lábadozási időszak?

A törökországi nyeregtáskák zsírleszívása után normális, hogy némi duzzanatot érez, amelynek 7-10 nap múlva el kell múlnia.

A teljes felépüléshez legalább két-három nap szabadságra lesz szüksége. Legalább két hétig kerülje a megerőltető testmozgást. Ezt követően folytathatja a könnyű testmozgást. Összesen hat hét elteltével folytathatja a szokásos napi tevékenységeit.

Arra fogják kérni, hogy viseljen kompressziós ruhát a csípője körül. Ez segít felgyorsítani a gyógyulási időszakot azáltal, hogy csökkenti a duzzanatot és a lehető legjobb formában tartja a combját.

A kompressziós ruhadarabot három héten keresztül mindig viselnie kell, kivéve fürdéskor. Ezt követően további három hétig kell viselnie a kompressziós ruhát, de csak napközben.

Ennek a törökországi kozmetikai műtétnek az eredménye azonnal észrevehető. A duzzanat teljes eltűnése azonban három-öt hónapig tart.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️