Kettős áll zsírleszívás Törökországban

kettős áll zsírleszívás Törökország 1
Írta Émilie

A dupla áll zsírleszívás Törökországban, Isztambulban úgy működik, hogy egy kis csövet, úgynevezett kanült vezetnek be az állba különböző pontokon. Gyengéd szívással kis stratégiai mennyiségű zsírt távolítanak el minden egyes helyről.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi dupla áll zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a dupla áll zsírleszívás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a dupla áll zsírleszívás átlagos költsége 2100 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1 700 € és 2 500 € között változhat.

EljárásokÁr Törökország
A dupla áll zsírleszívása2100 €

Mi az a dupla áll zsírleszívás?

A dupla áll zsírleszívás Törökországban, Isztambulban úgy működik, hogy egy kis csövet, úgynevezett kanült vezetnek be az állba különböző pontokon. Gyengéd szívás segítségével kis stratégiai mennyiségű zsírt távolítanak el minden egyes helyről. Az eredmény egy simább, egyenletesebb profil, csökkentett mennyiségű zsírral az áll alatt, így megszűnik a kettős áll.

Hányan szenvedtük már el azt a megaláztatást, hogy a semmiből előbukkan egy extra áll egy ócska szelfin vagy esküvői fotón, és átkozódni kényszerülünk, aki azt mondta, hogy “a kamera sosem hazudik”?

A kettős állat gyakran a túlsúlyossággal vagy a rossz étrenddel hozzák összefüggésbe, de az igazság az, hogy a megereszkedett bőr kialakulásában a kor és a genetika ugyanúgy szerepet játszik.

Mi okozza a kettős állat?

Az egészségügyi szakemberek ezt az állapotot “szubmentális teltségnek” nevezik. Ezt az áll és a nyak területe alatti felesleges térfogat okozza. Ez a nyak körül felhalmozódik, és lefelé megereszkedve egy ráncot hoz létre, amely úgy tűnik, mintha egy másik állat hozna létre.

Az állkapocs meghatározottságának hiánya szintén kettős áll megjelenését eredményezheti, akárcsak a gyors fogyás, és a szubmentális teltség egyaránt érintheti a férfiakat és a nőket.

A felesleges térfogatot gyakran számos tényező okozza:

  • Felesleges nyaki zsír
  • Laza bőr
  • Kicsi vagy gyenge áll
  • Megereszkedett platysma-izom
  • Megereszkedett nyálmirigy

Gyakori tévhit, hogy a látható kettős állat csak a felesleges zsírszövet okozza, holott általában a fenti tényezők kombinációja áll fenn.

A természetes öregedés szintén fontos ok; a bőr a korral veszít rugalmasságából, így hajlamosabb a megereszkedésre. Egyes emberek genetikailag hajlamosabbak a domborodásra, mint mások. A súlygyarapodás szintén hatással lehet, és az emberek gyakran úgy találják, hogy az ezen a területen lévő zsírt különösen nehéz eltüntetni a szigorú testmozgás és diéta ellenére.

A kettős áll pszichológiai hatásai pusztítóak lehetnek, és valóban rontják az önbizalmat; az emberek félnek mosolyogni vagy fényképezkedni. A kettős áll éveket adhat az arcnak, vagy akár nehezebbnek is tűnhet, mint amilyen valójában.

Számtalan tényező járulhat hozzá ehhez, így a kettős áll gyakori probléma. Klinikánkon azonban számos kezelés áll rendelkezésre, amelyekkel visszanyerheti mosolyát.

A kettős áll eltávolítására irányuló eljárások

Törökországban számos kozmetikai műtét áll rendelkezésre a kettős áll eltávolítására. Ezek a következők

1- Tumescentes zsírleszívás (vagy mikrolipo ): A bőr alatti zsírt eltávolítják, miközben az áll és a nyak kontúrját megformálják. A török sebész egy kis bemetszést ejt a bőr alatt, behelyez egy apró kanült, és kiszívja a zsírt. A zsírleszíváshoz általában csak helyi érzéstelenítésre van szükség az általános terület elzsibbasztásához.

2 – Vaser lipo: Hasonlóképpen az áll és a nyak lézeres zsírleszívása is egy olyan lehetőség erre a területre, amely szakértői pontossággal gyorsan újraformálja az állat és a nyakat. Az eredmények gyakran az egész alsó arcon láthatóak.

3 – Arcfelvarrás: Ez a műtét lehetővé teszi az orvosok számára, hogy eltávolítsák a zsírt és a laza, megereszkedett bőrt az áll és a nyak körül, megszüntetve a kettős állat. Az arcfelvarrás helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, de a legtöbb ember általános érzéstelenítésben részesül.

4 – Nyakplasztika : A nyakplasztikai eljárásoknak több típusa létezik. A nyakplasztika eltávolítja a felesleges bőrt, a platysmaplasztika pedig a nyakizmokat feszesíti a nyak és az áll kontúrjának javítása érdekében. Egyes sebészek gyakran kombinálják a hagyományos arcfelvarrást ezzel az eljárással, ami több hónapig feszesnek érezheti a nyakat.

A kettős áll mikroliposzívája Törökországban

A kezelendő területre helyi érzéstelenítőt, adrenalint és sós vizet, úgynevezett tumeszcens folyadékot fecskendeznek. Ez a folyadék elzsibbasztja a területet, és a célzott terület vagy területek megduzzadnak és megszilárdulnak, elválasztva a zsírsejteket a környező szövetektől.

Ezután egy apró, szinte láthatatlan bemetszést ejtenek, és a zsírt mikrokanülökkel távolítják el. Általában ezzel a módszerrel körülbelül 10-20 ml zsírt távolítanak el, ami gyakran bőven elegendő a kettős áll vagy a derék alatti duzzanat csökkentéséhez. Az eljárás 45 perc és 2 óra között tart.

Ha közvetlenül a műtét után a tükörbe néz, azonnal észreveheti a változást. Azonban körülbelül három-négy hétbe telik, amíg a duzzanat teljesen lecseng, és a végeredmény egyértelművé válik.

Az isztambuli műtét eredménye a zsírsejtek eltávolítása miatt tartós. Azonban, ahogyan azt minden páciensünknek tanácsoljuk, az egészséges életmód elfogadása a műtét utáni gondozás legfontosabb szempontja, és Önnek meg kell tartania ideális testsúlyát.

Törökország világhírű a nem invazív zsírleszívásról, hogy ezt a fejlett eljárást elvégezze. A mikroliposzívia az egyik legjobb lehetőség, ha nem a legjobb, a kettős áll megjelenésének csökkentésére, a gyorsaság, a biztonság és az eredmények minősége miatt.

Gyógyulási idő

A mikroliposzpóval járó állásidő minimális, és sokan 48 órán belül visszatérhetnek a munkába. Sokan úgy érzik, hogy hét napon belül képesek folytatni szokásos tevékenységeiket. A török sebész gyakran ellenőrzi Önt, és segít a műtét utáni újbóli alkalmazkodásban. A betegek 10-14 napon belül visszatérhetnek a szokásos tevékenységeikhez, a testmozgáshoz pedig két héttől.

A dupla áll Vaser zsírleszívása

A Vaser Lipo technika a törökországi dupla áll zsírleszívásának a fent leírt microlipo technikától eltérő formája, de általában helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzik.

A kezelendő területen apró mikrometszéseket ejtenek, amelyekbe a szövetek kitágítása érdekében tumeszcens folyadékot fecskendeznek. A bemetszésekbe egy kis szondát vezetnek be, amely ultrahang energiát bocsát ki, amely rezgésbe hozza és felszakítja a területen lévő zsírszövetet.

Ezután egy kanül segítségével előre-hátra mozogva, kíméletes szívóeszközzel távolítják el a zsírt. A bemetszéseket lezárják és bekötözik, és kompressziós ruhát viselnek a duzzanat és a szivárgás csökkentése érdekében.

A lipo vaser eredményei szintén azonnaliak, bár van egy duzzanatos és véraláfutásos időszak, és általában öt-hat hétbe telik, mire a végleges eredmény megjelenik. A lipo vaser eredményei szintén tartósak, ha Ön megtartja ideális testsúlyát.

A páciensek általában a Vaser lipo után két-három hét gyógyulás után visszatérhetnek a szokásos tevékenységeikhez. A klinika azt ajánlja, hogy körülbelül egy hét szabadságot vegyen ki a munkából, hogy a duzzanat és a véraláfutás elmúljon.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️