Bangkok Hospital Phuket

Bangkok Hospital Phuket Phuket klinika 1

A Bangkok Hospital Phuket a MAP / IVF és a hajbeültetés területére specializálódott. Az 1995-ben alapított, JCI akkreditációval, Thaiföldi Kórházi Akkreditációval és ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Phuketben, Thaiföldön található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Bangkok Hospital Phuket, Phuket, Thaiföld

A Bangkok Hospital Phuket, Phuket legnagyobb és legtekintélyesebb kórháza, számos szakterületen kínál széles körű kezelést, egészségügyi oktatást és rehabilitációt. Miután 2009-ben megkapta a JCI akkreditációt, képes a legmagasabb színvonalú tercier ellátást nyújtani olyan területeken, mint a kardiológia, a vastagbél- és végbélbetegségek, a nőgyógyászat, a neurológia, az onkológia, a szemészet és az ortopédia.

Évente több mint 80 000 külföldi látogatóval a Bangkok Phuket Kórház az orvosi turizmus egyik fellegvára, nemcsak Thaiföld, hanem az egész világ számára. Ápolási és wellness-kínálata Thaiföldön is páratlan – további információért érdeklődjön most, vagy kérjen ingyenes árajánlatot.


Klinika szakterülete :

MAP / IVF
IVF – In vitro megtermékenyítés

Hajbeültetés
Hajátültetés

Szolgáltatások

Családi elhelyezés
Ingyenes Wifi
Egészségbiztosítás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi leletek átadása
Orvosi utasbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Internetes konzultáció
Autóparkoló
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Étterem
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Phuket – Ország: Thaiföld – Alapítva: 1995
Akkreditáció: JCI akkreditáció, Hospital Accreditation of Thailand, ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): arab, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, finn, olasz, japán, koreai, norvég, norvég, orosz, spanyol, svéd, thai, holland, thai


Vélemények a Bangkok Hospital Phuketről

C K
C K
15:09 02 Aug 23
Ez egy olyan kórház, amely jó szolgáltatást és ellátást kapott az orvosoktól, az ápolóktól és a személyzettől.
Viktoriia Rybalka
Viktoriia Rybalka
06:54 03 Aug 23
Látogatói élményem. Tervezett nőgyógyász és mamológus vizsgálaton kellett részt vennem. Nem telefonon kértem időpontot, csak bejöttem a kórházba. Mammológushoz nem tudtak írni, mert sűrű volt az időbeosztása, azonnal eljutottam a nőgyógyászhoz. Nagyon udvarias és barátságos személyzet. Ha nem beszél angolul, tolmácsot ajánlanak fel (valószínűleg plusz fizetésért és várakozásért). Bevittek az irodába, nem vártam sokáig. Megkérdezték, hogy fontos-e a fogadó orvos neme, mérték a hőmérsékletet, nyomást, súlyt. Az orvosi rendelőben is gyorsan megbirkóztak, a széken vizsgálatot és ultrahangot is végeznek, az orvos közben megkérdezte, hogy kell-e mikroszkóp alatt kenetet nézni, és kell-e ultrahangot csinálni. Az orvos mindent gondosan megtett, további ajánlásokat adott és felírta a gyógyszert. Másnap előjegyzés alapján elmentem mamológushoz (onkológushoz), ahol panaszaim alapján mammográfiát és ultrahangot javasoltak. További orvosi vizsgálat. Szeretném megjegyezni, hogy valószínűleg ez a legsikeresebb látogatásom, öröm volt az orvossal foglalkozni. Kérdéseket tett fel és válaszolt az enyémre, mindent részletesen elmagyarázott. Meghagyom a nevét Pawan Krainara! Dushka 🤌🏻 156$+100 bahtot fizettem a nőgyógyász szolgáltatásaiért. Mammologist 4650 baht. Azt javaslom, hogy váltson pénzt, mivel a kórházban más a tanfolyam. Szóval kicsit többet kellett fizetnem. Ez az én személyes tapasztalatom, a tied más lehet🙃 ne legyél beteg))
Madison O'Shields
Madison O'Shields
07:18 24 Aug 23
Itt kaptam kezelést egy kutyaharapás miatt, miközben Phuketben jártam. A sürgősségi ellátás és az összes nyomon követési időpont nagyszerű volt, magas színvonalú ellátás, az orvosok nagyon hozzáértők és jó angolul beszéltek. Nagyon tiszta, hatékony kórház is, és nem zsúfolt. Az árak tisztességesek és átláthatóak voltak.
Traveler
Traveler
10:21 20 Aug 23
Elmentem varratokat eltávolítani és fertőtleníteni, és az orvosok és a nővérek olyan kedvesek voltak.Biztosításom pedig nem volt, de jó volt, hogy nem jött ki sokkal több az ár, mint gondoltam. 2000 baht jött ki.Ha beteg Phuketben, ezt a kórházat ajánlom.
Ha Ha Wong
Ha Ha Wong
15:17 23 May 23
A kórházban a helyiségek tisztaak, de sajnos nagyon rossz a kiszolgálás, kaotikus a fizikális vizsgálat, az orvosok, nővérek hanyagak és felelőtlenek, és nem engedtek vizet inni ultrahang előtt, így nincs víz. a hólyagban, mert van levegő, így nem lehet ultrahangos vizsgálatot végezniA jelentés direkt azt mondta, hogy nincs probléma, mert nincs vizelet a hólyagban, nagyon alacsony szintű hibaNe pártfogolja ezt a kórházat, hacsak nem akar dühös lenni, ne ajánlja, ne ajánlja, ne ajánlja, mondjon el fontos dolgokat háromszor
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️