Comb zsírleszívás Törökországban

ár combemelő Törökország 1
Írta Laurence

A combok zsírleszívása vagy “cruroplastica” Isztambulban, Törökországban a leghatékonyabb módja a zsír eltávolításának azok számára, akiknek a testén, különösen a combjaikon tartósan zsír van.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi combzsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a comb zsírleszívás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a combzsírleszívás átlagos ára 1 800 euró, a legalacsonyabb ár 1 500 euró, a legmagasabb ár pedig 2 100 euró. Ez a műtét időtartamától függ.

EljárásÁr Törökország
A combok zsírleszívása1800 €

Mi az a comb zsírleszívás?

A combok zsírleszívása vagy “cruroplastica” Isztambulban, Törökországban a zsír eltávolításának leghatékonyabb módja azok számára, akiknek a testén, különösen a combokon tartósan zsír van.

A fogyás különböző tényezőktől függ, a hormonoktól kezdve az öröklődésig. A gyors anyagcserével rendelkező emberek nagyon könnyen fogyhatnak. Vannak azonban olyan emberek is, akiknek nehézséget okoz a fogyás, még akkor is, ha sokat mozognak vagy szigorú diétát tartanak.

Mi több, még egy karcsú személynek is lehetnek problémái a helyileg felhalmozódott zsírral, például a combokon. Ezekben az esetekben jön a képbe a törökországi plasztikai sebészet, amely zsíreltávolító műtétet, nevezetesen a combemelést kínálja.

Sokan választják a külföldi zsírleszívást, mivel ez gyorsabb és olcsóbb módja a combokról a felesleges zsír eltávolításának. Mivel az ország a lenyűgöző eredmények mellett olcsó zsírleszívási árakat is kínál, a törökországi zsírleszívás egyre népszerűbbé válik.

Mi a zsírleszívó műtét?

A zsírleszívás Törökországban egy olyan zsíreltávolító műtét, amellyel testének meghatározott és különböző területeit célozhatja meg, beleértve a combokat is. Lehetőség van teljes vagy részleges testzsírleszívásra olyan területeken, mint például: hát, karok, mellkas, has, csípő, lábak, fenék, térd vagy boka.

Az isztambuli zsírleszívás más műtétekkel is kombinálható a jobb eredmény elérése érdekében. Ahogy a statisztikák mutatják, a zsírleszívás és a hasplasztika a legnépszerűbb kombináció a lapos hasra vágyók körében. Tehát, hogy az álom valóra váljon, hogyan működik a zsírleszívás?

Törökországban a zsírleszívás során a zsírt egy vákuumgéphez csatlakoztatott speciális kanül segítségével szívják le a test egy részéről. A zsírleszívási műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és az alkalmazott zsírleszívási technikától függően egy-két órát vesz igénybe.

Lásd még: Hasplasztikai zsírleszívás Törökországban

Combzsírleszívási technikák Törökországban

A legújabb technológiák előnyeit kihasználva a zsírleszívás Törökországban számos lehetőséget kínál. Bár mindegyiknek célja a zsír eltávolítása, mindegyik technika másképp működik, mint a többi. Törökországban három fő zsírleszívási technika létezik:

  • Hagyományos zsírleszívás: Ez a technika a zsír eltávolítását jelenti a combokról, a bőr alá bevezetett finom kanülökkel történő leszívással, kis, 2-3 milliméteres bemetszéseken keresztül. A hagyományos zsírleszívást Törökországban különösen akkor részesítik előnyben, ha a jelölt nagy mennyiségű zsírral rendelkezik, vagy olcsó zsírleszívást keres.
  • Lézeres zsírleszívás: Ez egy gyors és kevésbé traumás zsírleszívási technika, amely megkönnyíti a zsír eltávolítását azáltal, hogy szelektíven hat a zsírszövetre, és ultrahanghullámok segítségével folyékonnyá teszi azt. Ily módon természetesebb zsírleszívási eredmények érhetők el, amelyeket más sebészeti eljárásokkal nehéz ilyen rövid idő alatt elérni.
  • Nagyfelbontású lézeres zsírleszívás (Hi-def): Ez egy olyan zsírleszívó rendszer, amely ultrahanghullámokat használ rezonanciával kombinálva. Ez lehetővé teszi, hogy a sebész eltávolítsa a zsírt, miközben a comb bizonyos területeit megformálja, a páciens saját anatómiájára hatva, az izmok feltárásával. Mivel különösen hatékony a hasi zsír eltávolításában és definiálásában, a nagyfelbontású zsírleszívást Törökországban különösen a férfiak kedvelik hatszalagos műtétként.

A műtét utáni utókövetés a kruroplasztika esetében

Bár Törökországban minden plasztikai sebészeti beavatkozás kockázatokkal és szövődményekkel jár, a zsírleszívás Törökországban biztonságos eljárás, amennyiben a páciens megfelel a szükséges feltételeknek, és a műtétet képzett plasztikai sebész végzi jól felszerelt műtőben.

Mivel a zsírleszívás Törökországban egy minimálisan invazív eljárás, amely nem igényel nagy bemetszéseket, a zsírleszívásból való felépülés kíméletes és gyors, ugyanakkor fokozatos. A pácienseknek egy-két hétig pihenniük kell, attól függően, hogy milyen kiterjedésű testrészen végezték el a műtétet.

A varratok többnyire feloldhatók, ami nagy előny azok számára, akiknek kevés idejük van a külföldi zsírleszívásra. A zsírleszívó műtéten átesett pácienseknél a zsírleszívás után véraláfutás és duzzanat is jelentkezhet, amely a következő hónapok során fokozatosan megszűnik.

Kinek érdemes alávetnie magát a combok zsírleszívásának?

Fontos hangsúlyozni, hogy a zsírleszívás nem fogyókúrás műtét, hanem combformáló műtét. A zsírleszívás nem az elhízás, a cellulitisz vagy a fogyókúrás műtét kezelése, és nem helyettesíthető testmozgással és helyes táplálkozási szokásokkal.

A zsírleszívás egy plasztikai sebészeti eljárás, amely egy speciális vákuum segítségével távolítja el a zsírt a test bizonyos területeiről. Ez az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás mind a férfiak, mind a nők körében, akik makacs zsírpárnákkal küzdenek.

Ez az állapot egészségügyi problémákat okozhat, de az embereket elégedetlenekké teheti a testképükkel, és korlátozhatja szabadságukat abban, hogy úgy öltözködjenek, ahogyan szeretnének. Ez a műtét eltávolítja a combokról a terjedelmes zsírsejteket, amelyek ellenállnak a diétának és a testmozgásnak.

A zsírleszívás számos területen alkalmazható, beleértve a hasat, a derekat, a combokat, a csípőt, a feneket, a karokat, a nyakat, a belső térdet, a mellkast, az állat, a vádlit és a bokát. Az eltávolítható zsírszövet mennyisége elsősorban a páciens egészségi állapotától és a zsír elhelyezkedésének területétől függ.

A zsírleszívó műtét a műtét mértékétől függően körülbelül egy-négy órát vesz igénybe, és általános érzéstelenítésben történik. A műtéthez egy keskeny csövet vezetnek be egy kis bemetszésen keresztül a célterület közelében. Ezt a csövet ezután egy erős vákuumhoz csatlakoztatják, amelyet előre-hátra húznak a felesleges zsiradékon keresztül, hogy azt a vérerek és az idegek épségben hagyása mellett eltávolítsák.

Az eljárás után némi fájdalom, duzzanat és véraláfutás jelentkezhet, és orvosa javasolhatja, hogy viseljen kompressziós ruhát, amely segít összetartani a szöveteket és két-négy hétig támaszt nyújtani.

Néhány napon belül vissza kell tudnia térni a munkába, és körülbelül egy-két hét múlva folytathatja a szokásos tevékenységét. A végleges eredmény három hónap múlva lesz látható.

A zsírleszívás önmagában vagy más plasztikai sebészeti beavatkozásokkal, például arcfelvarrással, mellkisebbítéssel vagy hasplasztikával együtt is elvégezhető. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a törökországi hasplasztikai zsírleszívásról.

Comb zsírleszívás eredményei

Ha egy tehetséges plasztikai sebész végzi a megfelelő körülmények között, teljesen lehetséges kielégítő zsírleszívási eredményeket elérni Törökországban. Természetesen a zsírleszívás eredményei az alkalmazott technikától függően változhatnak.

Más szóval, könnyebb lenne a Hi-Def technikát választani, ha a jelölt célja a zsírleszívással a six-pack, míg a hagyományos zsírleszívás a leghatékonyabb megoldás azok számára, akiknek inkább nagy mennyiségű zsír eltávolítására van szükségük, mint definiálására.

Ezenkívül a Vaser zsírleszívás és a hagyományos zsírleszívás a felépülési idő tekintetében is különbözik, az előbbi gyorsabb eredményt biztosít, mint az utóbbi.

Mindazonáltal a törökországi zsírleszívó műtét után a páciensek várhatóan némi duzzanatot és véraláfutást tapasztalnak, így néhány hónapba telik, mire a zsírleszívás teljes eredményét láthatják.

A felépülési időszak alatt elengedhetetlen, hogy gondosan kövesse a sebész utasításait. A legtöbb páciens néhány napon belül visszatérhet a munkába, és körülbelül három hét múlva folytathatja szokásos tevékenységeit.

A páciens a felépülési időszak alatt egy speciális típusú kompressziós ruhát visel. Néhány hónapba telhet, amíg a műtét utáni duzzanat teljesen lecseng, és ezalatt az új alak és a jobb önkép tovább fejlődik.

Ezenkívül a bőr alatti bemetszések fölé ideiglenes dréneket helyezhetnek el a felesleges vér vagy folyadék eltávolítására. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az isztambuli zsírleszívás előtti és utáni utasításokról.

A zsírleszívás eredményei tartósak lesznek, feltéve, hogy Ön stabil testsúlyt és jó általános fizikai állapotot tart fenn.

Az alakja javulása még jobban látható lesz, miután a vérömlenyek eltűnnek.

  • A korral természetes, hogy némi feszesség veszít, de a legtöbb javulás viszonylag tartósnak kell lennie.
  • Javuló combarányok.
  • Viseljen nagyobb ruhákat.
  • Ösztönözze az egészségesebb életmódot a jelenlegi testalkat fenntartása érdekében.
  • Érezze magát vonzóbbnak.

A zsírleszívás előnyei Törökországban

A LegjobbKlinika.com a nemzetközi pácienseknek lenyűgöző működési eredményeket kínál olcsó zsírleszívási árakon. A kínált csomagok nem csak a kezelést tartalmazzák, hanem mindent, amire a betegeknek szükségük lehet az orvosi út során, mint például a szállás, a transzfer és a nemzetközi beteg fogadás.

A LegjobbKlinika.com által támogatott zsírleszívás a legjobb árgaranciát kínálja Önnek:

  • A legjobb minőségű comb zsírleszívás
  • 4 éjszaka szállás egy 4 csillagos szállodában
  • 1 éjszaka a kórházban
  • Transzfer a repülőtérről a szállodába személygépkocsival
  • Személyes nemzetközi host
  • Rendszeres ellenőrzés és nyomon követés
  • Orvosi ruházat stb.

Ha az isztambuli zsírleszívást választja, optimalizálja a siker esélyeit.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️