Hairtran Clinic

HairTran Clinic Bangkok klinika 1

A HairTran Clinic hajbeültetésre specializálódott. A 2019-ben alapított, tanúsított klinika a thaiföldi Bangkokban található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

HairTran Clinic, Bangkok, Thaiföld

A HairTran Clinic 2019 januárjában jött létre. Bár a klinika viszonylag új, nagy tapasztalattal rendelkező orvosokkal és szakemberekkel rendelkezik, akik transzplantációs technikával segítenek megoldani a kopaszodás, a hajszálrepedés és a hajhullás problémáit. A személyzet teljes körű képzést kapott a Nemzetközi Hajátültetési Szövetség workshopjain az USA-ban, Törökországban, Malajziában és Koreában.

A klinika számos eljárást kínál a hajhullás kezelésére, beleértve a vérlemezkékben gazdag plazma (PRP) injekciókat, a FUE hajátültetést és az alacsony szintű lézerterápiát. A modern berendezésekkel a klinika minden páciens számára a lehető legtermészetesebb eredményt kínálja, hegesedés nélkül és maradandó eredményekkel. Emellett kiváló eredményeket garantálnak elfogadható áron. A Bangkok szívében, a Sukhumvit Roadon található HairTran könnyen megközelíthető az Ekkamai East buszpályaudvarról, az Ekkamai BTS-ről és a Phra Khanong BTS-ről.

Helyi közlekedési foglalásokat, helyi turisztikai lehetőségeket, valamint tolmács- és fordítási szolgáltatásokat is kínálnak, így a pácienseknek nem kell aggódniuk a nyelvi akadályok miatt. A klinikát az egészségügyi turistákat kiszolgáló szállodák és egy bevásárlóközpont veszi körül. Számos pozitív ügyfélértékeléssel a klinika az egyik legjobb hely Bangkokban a sikeres hajátültetéshez.


A klinika specialitása:

Hajbeültetés
Hajátültetés
Szakállátültetés
Szempillaátültetés
Szemöldök átültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Ingyenes Wifi
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Autóparkoló
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Bangkok – Ország: Thaiföld – Alapítva 2019-ben
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, thai


A Hairtran Clinic értékelése

Melon Lily
Melon Lily
18:58 20 Jan 24
Körülbelül másfél év telt el azóta, hogy 2023 nyarán volt egy M alakú hajbeültetésem.Az eredmények nagyszerűek ♡ Ahhoz képest, amikor Japánban csináltam, a gyökerek jobban beépültek, és valóban gyönyörűen nőnek.A doktornő gyönyörű nő volt, magas szintű tudással, emlékszem, hogy japán animékről és egyéb dolgokról beszélt, ami felmelegítette a hangulatot. Erős kommunikációs készségekkel rendelkezik, alkalmazkodóképes. Boldog voltam.A tolmács is egy gyönyörű nő volt, aki nagyon jól beszélt angolul, kiváló és kedves volt a végéig.Határozottan ideges voltam a műtét napján, de örülök, hogy helyi érzéstelenítést és tablettát kaptam, amitől elkábultam. (Amikor Japánban voltam, altatási érzéstelenítést kaptam, de a műtét után szédültem.)Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet minden nővérnek és dolgozónak! Örülök, hogy megműtöttek a hairTrannal. Köszönöm szépen 😊! !
Peter S
Peter S
20:48 04 Oct 23
Az elejétől a végeredményig lenyűgözött az egész csapat. Az angol nyelvük tökéletes volt, szóval nem volt félreértés. Az eredmények messze felülmúlták a várakozásomat. Az ár kevesebb, mint 25%-a volt annak, amit Ausztráliában fizettem volna. Gyakorlatilag nem volt fájdalom az egész eljárás során. Az első héten csak nagyon enyhe kényelmetlenségem volt, és nem volt szükségem fájdalomcsillapításra. Egy hónappal később gyakorlatilag minden zsibbadás megszűnt, és a hajam a kapott tanácsnak megfelelően újra nőtt. 3 hónappal később, és magabiztosan mutattam be a teljes hajam. Minden barátom nem hiszi el, hogy mennyire másképp nézek ki, és mennyivel fiatalabb vagyok. Körülnéztem, mielőtt a Hairtranba mentem. Teljes professzionalizmusuk miatt ők voltak a legjobb választásom. Teljesen ajánlom mindenkinek, aki szeretné ezt az életet megváltoztató eljárást, és már több barátját is beutalta.Most már csak az a problémám a hajammal, hogy milyen frizurát vegyek.Nem fogsz csalódni. Ha valaki szeretne velem beszélni a tapasztalataimról, kérem keressen.
Matthew Phillips
Matthew Phillips
18:20 13 Jan 24
Megkímélem az olvasókat attól, hogy miért választottam a hajátültetést, mivel ez nem annyira releváns ebben az összefüggésben. Amikor eldöntöttem, a következő logikus kérdés, amit feltettem magamnak, az volt, hogy hol? Itt jött a képbe a Hairtran Clinic. Nyúllyukba süllyedhet, ha azt kutatja, hol végezze el a műtétet, mivel több országban több klinika is rendelkezésre áll. A Hairtran Clinic mellett döntöttem a weboldalukon közölt információk, a klinikával folytatott kezdeti konzultáció és az a tény, hogy az adott időkereten belül Thaiföldön leszek.Azt kell mondanom, hogy nagyon lenyűgözött a kommunikáció és a részletekre való odafigyelés, mielőtt megérkeztem volna az eljárásra. Ezért nem volt meglepetés a műtét napján a csúcsminőségű szakértelem és szolgáltatás. Mindenki kedves volt, tisztelettudó, és kényelmesen érezte magát (azt hiszem, olyan kényelmes, mint egy szépészeti műtétet elvégeztetni ☺)A műtét nagyon jól sikerült. Dr. Pukkinya és csapata a ház előtt és hátul is fantasztikus munkát végzett. Örömmel tapasztaltam az egész folyamat hatékonyságát. Nagyon ajánlom ezt a csapatot mindenkinek, aki még mindig a kerítésen van, hogy hol szeretné elvégeztetni a transzplantációs műtétet, nem fog csalódni. Ami engem illet, itt az ideje, hogy várjunk, és várjuk az eredményeket.
Emad Jaddaa
Emad Jaddaa
03:09 11 Feb 24
Nemrég hajtottak végre egy hajátültetést a Hairtran klinikán, és azt kell mondjam, a tapasztalataim minden várakozást felülmúltak. A beavatkozás napját megelőző kezdeti utánkövetéstől a műtét utáni ellátásig a klinikával való utazásom minden aspektusa kivételes volt.Mielőtt megérkeztem az eljárásra, érthető módon ideges voltam. Azonban abban a pillanatban, amikor beléptem a klinikára, minden szorongásom eloszlott. A személyzet és az orvos hihetetlenül barátságos és vendégszerető volt, azonnal megnyugodtam.Az egész csapat professzionalizmusa igazán dicséretes volt. A klinikán belül minden folyamat hatékony és időhatékony volt, biztosítva a zökkenőmentes élményt az elejétől a végéig.Ha már az orvosnál tartunk, nemcsak rendkívül barátságosak, de nagy tudásúak is voltak. Szakított időt arra, hogy meghallgassa aggályaimat, és alaposan elmagyarázta a hajszálvonal-tervezési megközelítésüket, ügyelve arra, hogy kényelmesen és magabiztosan érezzem magam az eljárás során.Maga a műtét során semmilyen fájdalmat nem éreztem, és az egész folyamat meglepően kényelmes volt. Az orvosi csapat készsége és szakértelme nyilvánvaló volt, ami még inkább megnyugtatott, hogy jó kezekben vagyok.Az eljárást követően a műtét utáni nyomon követés ugyanolyan lenyűgöző volt. A klinika a műtét utáni pár nap alatt kiválóan gondoskodott rólam, biztosítva a gyors és kényelmes felépülést.Összességében nem tudom eléggé ajánlani ezt a klinikát azoknak, akik hajbeültetésen gondolkodnak. Kivételes kiszolgálásuk, barátságos személyzetük és elsőrangú orvosi ellátásuk minden téren kiemelkedik.Köszönet a Hairtran klinika csapatának, és külön köszönet Ms. Kevalee-nek és Dr. Pukkinyának!
Phil Hurst
Phil Hurst
06:48 06 Feb 24
1 éve kaptam haját Törökországban. Jól ment, de 1 év múlva még vékony volt a korona. Ma csináltattam meg a koronát ezen a klinikán.Törökországban egyszerűbb a hajbeültetés (átvétel a repülőtérről. A szállodát lefoglalták neked. A szállodában az étel kiváló. Elvisznek a klinikára és onnan vissza. Visszavisznek a repülőtérre), de a klinikák csinálják 30 srác naponta, és ez olyan, mint egy futószalag. Brutális, de olcsó és egyszerű.Ezen a klinikán professzionálisabb, pihentetőbb és gyorsabb a folyamat. Több gondot fordítottak rá. De szállodákat vagy szállítást nem szerveznek. Vonattal mentem a klinikára. Sétált az állomásról (1 perc) a klinikára. Megvan a műtét. 2 percnyi sétára volt az utca túloldalán lévő szállodától. Másnap reggel visszasétáltam a klinikára. Hajmosás. Aztán taxival visszamentem a szokásos szállodámba.Hagyd abba a YouTube-videók nézését. Válassz egy klinikát. Hozd vissza a hajad. 1 év múlva jobban fogsz kinézni.
Joel White
Joel White
08:44 28 Jul 23
Júniusban itt végezték el a beavatkozásomat, így még várom a végeredményt (kb. hat hónap kell, hogy észrevehető legyen), de elmondhatom, hogy kiváló tapasztalataim voltak ezzel a klinikával.Az időpont egyeztetése gyerekjáték volt. A klinika készséggel válaszol minden kérdésre a Whatsapp-on vagy más üzenetküldő programokon. Ingyenes konzultációra is időpontot kérhet videocsevegésen keresztül (ha távol lakik, mint én).A személyzet rendkívül barátságos volt, Dr. Patty pedig nagyon profi és kedves. Mindent olyan egyszerűvé tett. Mielőtt elkezdődött volna az eljárás, részletesen elmagyarázta, hogyan fog telni a nap, így pontosan tudtam, mire számíthatok.Hangsúlyoznom kell, hogy ő egy művész, ami a hajszálakat illeti. Annyi természetellenes hajvonalat láttam, amelyek túl tökéletesnek tűnnek, mint egy babánál. De gondosan megtervezett rajtam egy természetesnek tűnő hajvonalat, szükség szerint törölve és átrajzolva. Megmondhatod neki, hogy mit szeretnél, és ő kitalálja a módját, hogy az arcszerkezetedhez igazodjon.A beavatkozás után készen állt, hogy meglátogasson, és ellenőrizze, hogy minden rendben van-e, és megfelelően gyógyul-e. Valóban megmutatta, hogy mindennél jobban értékeli klinikája hírnevét és az ügyfelek elégedettségét. Még javításokat is kínál, ha a sűrűség nem felel meg a tervezettnek.Nem tudok elég jót mondani erről a klinikáról. A tapasztalatom fantasztikus volt, és alig várom, hogy lássam a végeredményemet!Ezt az ismertetőt később frissítem képekkel, amint minden benőtt.
Stephen Ward
Stephen Ward
06:14 08 Jun 23
Barátommal Ausztráliából utaztunk a Hairtran Clinic-re, és nem bántuk meg ezt a döntést. Az elejétől a végéig professzionálisak, gondoskodóak voltak, és a mi érdekeink voltak a legfontosabbak!Elképesztő az ár-érték arányuk, az egész csapattal együtt, akik a transzplantáció napján és az azt követő napon az utókezelésben dolgoznak rajtad.A Hairtrant ajánlani fogom mindenkinek, aki a jövőben hajbeültetésre vágyik. Már alig várom, hogy lássam a végeredményt.Nagyon köszönöm Hairtran Clinic 🙂
Aurora CnC
Aurora CnC
12:58 01 Jul 23
Nemrég úgy döntöttem, hogy a hajritkulással kapcsolatos aggályaimat úgy kezelem, hogy június végén hajbeültetésen estem át a Hairtrannál. Miután belebotlottam a Best Food Review Show YouTube-videójába, és alapos kutatást végeztem a Redditen, a Hairtran-t találtam az ideális választásnak.Kezdetben Törökország és Bangkok között gondolkodtam, de figyelembe véve Szingapúrhoz való közelségemet, Bangkok kényelmesebbnek tűnt annak ellenére, hogy a csökkentett repülési órák és költségek miatt kissé drágább volt.A Hairtran konzultációs folyamata rendkívül gördülékeny volt. A sebész és a személyzet tökéletes összhangban dolgozott, a sebész kezelte a bemetszéseket, míg a személyzet szakszerűen beültette a szőrtüszőket. Az egész procedúra rendkívül munkaerő-igényes volt, és lenyűgözött, hogy több mint 8 alkalmazottat elkötelezettek a segítségemre. Természetesen az ilyen szintű személyre szabott ellátás hozzájárult a magasabb költségekhez, de megérte. A sebész felügyelte a folyamat minden lépését, biztosítva a lehető legnagyobb pontosságot és a sikeres eredményt.A műtét után kiemelkedő gondoskodást és támogatást tapasztaltam. Már másnap visszatértem hajmosásra és lézeres kezelésre, ami jelentősen felgyorsította a gyógyulási folyamatot. Kellemesen meglepődtem, amikor megengedték, hogy másnap még egy hajmosást is végezzek. Ez a figyelmes utókezelés valóban változást hozott.Figyelemre méltó, hogy a beavatkozás után minimális duzzanatot és fájdalmat tapasztaltam, a legtöbb kényelmetlenséget az érzéstelenítés okozta. Az 1-től 10-ig terjedő fájdalomskálán az érzéstelenítést legalább 8-asra értékelném, de csak néhány percig tartott. A szakképzett orvosi csapat biztosította a kényelmemet a folyamat során.Kihívást jelenthet a kommunikáció olyan országban, ahol az elsődleges nyelv eltér. Szerencsém volt azonban, hogy az orvos és a számlavezető is kiválóan beszélt angolul. Ez a nyelvtudás megszüntette a félreértés lehetőségét, így megnyugodtam.Elég sok vásárolt áttekintés létezik néhány pulykaátültetési klinikán. Ez nagyon nyilvánvaló az alacsony felülvizsgálati szám mellett. De az enyém baromi legális.Nos, még mindig az utazás elején vagyok, de izgatott vagyok, hogy mi következik! 6 hónap múlva találkozunk 🙂
Lloyd Jones
Lloyd Jones
16:09 26 Jul 23
Nagyon ajánlom a Hairtran klinikát. 6 hónapja 3700 beültetést végeztek el, és ha tükörbe nézek, nevetek a sűrű hajamon. Remek munkát végeztek, nagyon profik voltak és nem tettek hamis ígéreteket. Kedves személyzet az eljárás napján, mindenki nagyon kényelmessé tett. A beavatkozás utáni napra nem tervezek semmit, mert körülbelül egy napig elég kellemetlen volt. Megtapasztaltam egy kis sokkveszteséget, és körülbelül 4 hónapba telt, mire valóban láttam a növekedést, de azóta hetente sűrűsödik. NAGYON ELÉGEDETT!
Ning Ning
Ning Ning
10:42 27 Jul 23
Az oldalsó sarkokban m-es, mély és szélesen elválasztott hajproblémáim vannak már régóta. Jöjjön el, és konzultáljon Dr. Patty-vel, az orvos azt javasolja, hogy a halánték sarkánál növesszen hajat. A hiányzó rész lezárására az orvos azt tanácsolta, hogy csináljak PRP-t és alkalmazzak gyógyszert.Most csináltam PRP-t és alkalmaztam gyógyszert 6 hónapja.Szűkebb a vizsgálat.Ami a templomoknál növő területet illeti, eléggé feljött. Az orvos azt mondta, hogy most már csak 50% az eredmény, attól még lehet vastagabb. (De ez csak öröm.) Mellékelt kép 6 hónappal az ültetés után. Az előző részből, hogy szinte nem is volt hajam.Amellett, hogy az összességében kielégítő eredményeket Szeretném megdicsérni a csapatot, akik agilis és profi.Fontos, hogy a *szolgáltatás* nagyon jó. Még a törzsvendégnek számító szépségklinika sem foglalkozik jól (minden alkalommal, amikor úgy érzem, hogy fontos vagyok 😂)Az orvos nagyon jó tanácsokat adott ültetés előtt és után is. Ha probléma adódik, az segít a megoldásban, elhiteti velünk, hogy ezt nagyon nagy felelősségnek nevezik.A sejtek, amelyek gondoskodnak róluk, aranyosak, és az elmúlt 6 hónapban követték őket. A hely tiszta volt. illatos fürdőszoba Polírozásnak hívják, amíg fényes nem lesz. Kényelmes parkolóVannak olyan boldogtalan dolgok is, mint például a pattanások, amelyek az első három hónapban jelentkeztek. de a klinika gondoskodjon róla Az orvos adott nekem egy gyógyszert a pattanások elpusztítására. A nővér kitolta a pattanást és eltűnt, majd a rendelő melletti sikátorban (Sukhumvit 42.) torlódás alakult ki, csúcsforgalomban, szombaton is hagyni kellett az utazást, napközben torlódások.akiket ismerünk Ha valaki hajat szeretne növeszteni, annak itt ajánljuk. Csináljuk, és mindenki boldog.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️