All-on-6 Törökországban

mind a 6 ár Törökország 1
Írta Erika

Minden, amit az all-on-6-ról tudni kell Törökországban! Mennyi az átlagár Isztambulban? Tippjeink a sikeres törökországi all-on-6-hoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi all-on-6-ról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az All-on-6 ára Törökországban

Az All-on-6 átlagos költsége Törökországban 4900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2450 € és 7000 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
All-on-6 4900 €

Mi az All-on-6?

A törökországi All-on-6 implantáció során 6 fogászati implantátumot használnak az állkapocs felső vagy alsó fogakkal történő pótlására. A maximális alátámasztás érdekében 4 implantátumot használ az állkapocs elülső részén és 2 ferdén elhelyezett implantátumot a hátsó részen.

Lásd még: Fogászati sebészet Törökországban

Ezt a technikát kifejezetten úgy tervezték, hogy minimális invazivitást, maximális hatékonyságot és a lehető legjobb eredményt biztosítsa azok számára, akiknek teljesen új fogakra van szükségük. Az All-on-6 fogászati implantátumok Törökországban nem csak a szuvas fogak esetében jelentenek megoldást, hanem akkor is előnyös lehet, ha Ön savas refluxban szenved, vagy ha trauma következtében fogvesztés következett be.

A törökországi All-on-6 fogászati implantátumok nemcsak úgy működnek, mint a valódi fogak, hanem úgy is néznek ki. Biztonságosan rögzítik őket, hogy megakadályozzák a rázkódást vagy eltávolítást, és természetes mosolyt és hangot kölcsönöznek Önnek.

Az implantátumok biztonságos rögzítése és a ragasztóanyagok hiánya miatt az All-on-6 eljárás lehetővé teszi, hogy pontosan úgy kezelje fogait, mintha azok természetesek lennének.

Az All-on-6 eljárás Törökországban gyors és minimálisan invazív. Állkapcsonként körülbelül 2 órát vesz igénybe, és nagyon rövid a gyógyulási ideje. Tehát az egyszeri műtét után készen áll arra, hogy teljesen működőképes fogait használhassa!

Mivel csak néhány implantátumra van szükség, gyakran elkerülheti a más technikákra jellemző további csontátültetési eljárásokat. Sőt, az implantátumok használata stabilizálja a csontot és erősebbé teszi azt.

Az új törökországi All-on-6 fogászati implantációs technika lehetővé teszi egy teljes fogív pótlását kevesebb mint egy nap alatt! Ez a technika kielégítőbb eredményt ad, mint a hagyományos fogpótlások vagy az implantátumokra helyezett kivehető fogpótlások, és hosszú távú megoldást nyújt a hiányzó fogak problémájára.

Bár a fogászati implantátumokat gyakran használják az egyes fogak pótlására, egy új vagy meglévő fogsor rögzítésére is alkalmasak.

A hagyományos műfogsorok viselői rendszeresen tapasztalják az ínyszövet irritációját, és a kivehető műfogsorok instabilitása miatt nehézséget okozhat a fogyasztás és a beszéd. Ezek a problémák súlyosbodhatnak, ha a fogak hosszú ideje hiányoznak az állcsont teljesen természetes degenerációja miatt.

Atörökországi fogászati implantációs eljárások alapja a célzottan behelyezett 6 fogászati implantátum, amelyek szilárdan tartják a műfogsorokat

Az All-on-6 egy olyan fogpótlási rendszer, amely a felső vagy alsó állkapocs “összes” fogát “6” fogászati implantátummal alátámasztott híddal helyettesíti.

Az implantátumokat az állcsontba helyezik be, és végül az osszeointegrációnak nevezett folyamat során integrálódnak a csontba. Miután ez megtörtént, az implantátum erős, szilárd támaszt nyújt az Ön török fogorvosa számára, hogy akár egyetlen koronát, akár több fogat egy hídba helyezzen be.

Az All-on-6 ™ implantátumok előnyei

  • Gyors gyógyulási idő
  • Visszaállítja a mindenféle étel elfogyasztásának képességét
  • Nincs szükség kivehető fogszabályozó készülékekre
  • Nincs szükség csontpótlásra
  • Könnyű rezidens kezelési rend
  • Hosszú távú eredményeket biztosít
  • Növeli az önbizalmat
  • Új mosoly egy nap alatt

Az egyes fogak korai pótlására szolgáló szájsebészeti implantátumok használatával megelőzhető a csontvesztés, amely természetes módon akkor következik be, amikor az állkapocs csontját már nem stimulálják a fogak. Mi történik azonban pontosan akkor, ha a csontvesztés már bekövetkezett?

Olvassa el még: All-on-4 kezelés Törökországban

Bizonyos esetekben a standard szájsebészeti implantátumok beültetése előtt csontátültetésre van szükség. Mivel azonban az All-on-6 ™ eljárások csak hat implantátumot használnak a fogsor rögzítéséhez, az orvos a legtöbb csonttal rendelkező területeket használhatja.

Az All-on-6 módszer törökországi alkalmazásakor ritkán van szükség csontátültetésre. Ráadásul, mivel az implantátumok most némi gerjesztést biztosítanak a szájban lévő csont számára, elősegítik a csont megtartását ott, ahol elhelyezik őket.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️