Állkapocsműtét Törökországban

állkapocs sebészet Törökország 1
Írta Manuella

Az állkapocsműtét egy Törökországban végzett eljárás a hosszú vagy széles állkapocs csökkentésére. Az eljárást Isztambulban általános érzéstelenítésben végzik. Az állkapocs átformálása és szűkítése érdekében a száj belsejében bemetszéseket ejtenek.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi állkapocsműtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Mennyibe kerül az állkapocsműtét Törökországban?

Az állkapocsműtét átlagos költsége Isztambulban 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2000 euró és 2600 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Állkapocsműtét2300 €

Mi az állkapocsműtét?

Az állkapocs fontos tényező az arc esztétikájának javításában. Tanulmányok szerint a férfiaknál a jó állkapocsvonal a férfiasságot, a nőknél pedig a fiatalságot jelképezi. Az állkapocs a következő okok miatt lehet aránytalan a test többi részéhez képest:

  • Arcsérülés
  • Genetika
  • Veleszületett betegségek
  • Öregedés

Ezt a kozmetikai műtétet Törökországban az állkapocs gyengeségének korrigálására vagy a széles állkapocs méretének csökkentésére végzik. A kívánt eredmény eléréséhez különböző módszereket alkalmaznak. Ezek a módszerek a következők:

  • Hialuronsavat fecskendeznek az állkapocsba a jobb megjelenés érdekében
  • Zsírinjekciók – a zsír a hasi területről kerül kivonásra és az állkapocscsontba injektálásra
  • Szilikon implantátumok – az implantátumokat helyi vagy általános érzéstelenítésben helyezik be az állkapocsba
  • Az állcsont helyreállítása
  • Csontporc pótlása

Az állkapocs átalakítása

Az állkapocsműtét egy Törökországban végzett eljárás a hosszú vagy széles állkapocs csökkentésére. Az eljárást Isztambulban általános érzéstelenítésben végzik. Az állkapocs átformálása és szűkítése érdekében a szájüregben bemetszéseket ejtenek.

A páciensnek egy bizonyos ideig óvatosnak kell lennie az evéssel és ivással kapcsolatban. A páciens 1 hónapos megfigyelése után általában néhány hónapon belül látható az eredmény.

Lásd még: Fogászati sebészet Isztambulban

Állkapocs-esztétika

Az állkapocsesztétika során különböző technikák alkalmazhatók. Az áll hátsó része szilikonnal és töltőanyagokkal feltölthető. Ha rövid, akkor csavarok segítségével előrefelé meghosszabbítható.

Röviden, mivel a műtétet egy standard műtét részeként végzik, a műtét típusát a személy kellemetlenségeinek fényében kell meghatározni.

Állkapocsműtét

Az állkapocsműtét Törökországban, más néven ortognatikus sebészet, az állkapocs deformitásainak korrekciójára szolgáló eljárás.

A fogakat és más állkapocsszerkezeteket a praktikusabb és esztétikusabb eredmény érdekében igazítják. Az állkapocsműtét előtt röntgenfelvételre van szükség a műtéti terv kialakításához, szem előtt tartva a kívánt eredményt.

A műtét előtt

Az állkapocsműtétre való alkalmasság ellenőrzéséhez teljes körű állapotfelmérésre van szükség. Ha Ön alkalmasnak bizonyult, akkor kitűzik a műtét időpontját.

A tervezett műtét előtt két héttel tartózkodnia kell a dohányzástól. A műtét előtt nem szabad olyan gyógyszereket szedni, amelyek fokozzák a véralvadást.

Ezek nagyon fontosak, mert a műtét sikeressége befolyásolja a gyógyulási folyamatot. Ha az állkapocsműtétet egy állon végzik, akkor az több mint 3 órát és 1,5 órát vesz igénybe.

A műtét utáni ellátás

Miután a genioplasztika befejeződött, kórházban kell maradnia. Orvosa fájdalomcsillapítókat és egyéb szükséges gyógyszereket fog felírni. Egy ideig kötszert kell majd használnia. Enyhe véraláfutás és duzzanat jelentkezik majd. Ezek azonban 10 nap múlva kezdenek eltűnni.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️