Mellnagyobbítás Spanyolországban

mellnagyobbítás spanyolország 1
Írta Laurence

A mellnagyobbítás Spanyolországban, vagy mammoplasztika, egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja a mellek méretének növelése. Tudjon meg többet ennek a műtétnek az áráról és eljárásáról Spanyolországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt aspanyolországi mellnagyobbításról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellnagyobbítás ára Spanyolországban

A mellnagyobbítás átlagos költsége Spanyolországban Madridban 3500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3 000 € és 4 500 € között változhat. Az alkalmazott technika, a protézisek típusa és a páciens által választott érzéstelenítés néhány olyan tényező, amely meghatározza ennek a műtétnek a költségét Spanyolországban.

EljárásÁr euróban
Mellnagyobbítás Spanyolországban3500 €

A végső útmutató a mellnagyobbításhoz Spanyolországban

Esztétikai vagy orvosi okokból egyes nőknél a mellek nem rendelkeznek elegendő térfogattal. Egy olyan komplexum, amely arra készteti őket, hogy mellnagyobbítást kérjenek. A világon a legszélesebb körben alkalmazott plasztikai és esztétikai műtét, a mellnagyobbítás Spanyolországban nők millióit vonzza. A műtét más országokhoz képest olcsó. Ráadásul a legjobb klinikákon, tapasztalt plasztikai sebészek végzik.

Ha a mellnagyobbítás gondolata megfordult a fejében, de a kockázatok visszatartják, tudnia kell, hogy Spanyolországban ez a fajta szépészeti műtét 99%-os sikerességi aránnyal rendelkezik.

Mi az a mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás a mell méretének növelésére vagy az aszimmetria helyreállítására szolgáló kozmetikai műtét. A nők orvosi okokból, mellrák miatti masztektómia vagy eltávolítás után, vagy pusztán esztétikai okokból (kis mellek, megereszkedett mellek) választják.

Gyakori műtéti eljárás, a kozmetikai mellnagyobbításnak három típusa létezik. A legjobb technika kiválasztása az elvárt eredménytől és a mellek anatómiai formájától függ.

  1. Mellfelvarrás: ezt a műtétet a tökéletlenségek, például a megereszkedett vagy aszimmetrikus mellek korrigálására alkalmazzák. Más néven masztopexiának is nevezik, célja a mellek feszesebbé tétele és megfiatalítása szoptatás, fogyás vagy terhesség után.
  1. Mammalippfeltöltés: ez az esztétikai orvoslás része. A mellek zsírral való feltöltéséből áll, hogy feszesebbé és kevésbé petyhüdtté tegye azokat. A zsírt először leszívással távolítják el a test bizonyos részeiről: comb, fenék stb. Ez a műtét ideális olyan betegek számára, akik masztektómián vagy rákos megbetegedés utáni eltávolításon estek át. Nem invazív, kíméletes és kockázatmentes.
  1. Mellimplantátumok: ez a szépészeti műtét lehetővé teszi a mellek megnagyobbításátívelt hatású szilikonprotézisekkel. Ez a műtét ideális a természetesen kicsi vagy aszimmetrikus mellekkel rendelkező páciensek számára.

Milyen az ideális páciensprofil a mellnagyobbításhoz?

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb sebészeti beavatkozás a világon. Minden profiltípus számára elérhető, és minden igénynek megfelelő megközelítést kínál.

A mellnagyobbítás akkor megfelelő Önnek, ha a már említett okok miatt kicsi, alulméretezett mellei vannak, mint például:

  • Kicsi vagy aszimmetrikus mellek.
  • Lankadt vagy megereszkedett mellek, a mellek hipotrófiája szülés, terhesség vagy szoptatás után.
  • Mellrák utáni masztektómia.

Hogyan végzik a mellnagyobbítást Spanyolországban?

A mellnagyobbítás Spanyolországban egy kozmetikai beavatkozás, amely 4-5 napos orvosi tartózkodást igényel. Tapasztalt esztétikai sebészek végzik Spanyolország legjobb klinikáin.

A külföldi páciensek teljes körű orvosi ellátásban részesülnek a repülőtérre érkezéstől kezdve egészen a műtét utáni utókezelésig. Egész spanyolországi tartózkodását egy orvosi csapat kíséri végig.

A legjobb eredmények és a lehető legbiztonságosabb gyakorlat garantálása érdekében a szakemberek modern eszközöket és innovatív technológiákat alkalmaznak.

A műtét előtt

A plasztikai sebésszel folytatott első konzultáció során meghatározzák az Ön profiljához legjobban illeszkedő mellnagyobbítási technikát, valamint a műtét várható eredményét. Digitális szimulációkat végeznek, hogy első képet kapjon a várható eredményekről. Önt számos vizsgálatra és elemzésre is felkérhetik, hogy megállapítsák, hogy amellnagyobbítás összeegyeztethető-e az Ön egészségi állapotával.

Az altatóorvossal és a sebésszel további időpontot egyeztetnek. A műtétet megelőzően megkérik, hogy hagyjon abba bizonyos gyógyszerek szedését, a dohányzást és az alkoholfogyasztást.

A műtét alatt

A műtét napján a teljes orvosi csapat gondoskodik Önről. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és a választott technikától függően 1-2 órát vesz igénybe.

  • Mellfelvarrás esetén a műtét során a mellbimbónál bemetszést ejtenek, majd a megereszkedett mellekről leszívják a felesleges bőrt . Ezután a bőrt megfeszítik, hogy jobb formát hozzanak létre. A kis bemetszés láthatatlan hegeket hagy maga után.
  • A mellfelvarrásnál a plasztikai sebész először természetes zsírt távolít el a combról, a hasról vagy a fenékről. Ez szívással történik. Ezt a zsírt ezután újra a mellekbe fecskendezik, hogy azok kontúrosabb formát kapjanak. Ez az eljárás nagyon kíméletes és egészséges. Természetes eredményt ad, és mindenekelőtt nincsenek hegek. Súlycsökkenés esetén egy utólagos korrekciót lehet előirányozni.
  • A mellimplantátumok esetében a műtét során az implantátumokat különböző technikákkal ültetik be a mellekbe (az implantátumok típusától és vastagságától függően):
  • Areoláris úton (a szeméremcsontok szintjén) a kisebb implantátumok esetében.
  • Az axillán keresztül (a hónaljon keresztül) a nagyobb implantátumok esetében.
  • A nagy mellizom alatt, nagyobb implantátumok esetén.

A műtét után

A műtét után némi fájdalom jelentkezhet. A lábadozási időszak és a fájdalomcsillapítók alkalmazása ajánlott. A legalább 15 napos lábadozási időszak lehetővé teszi, hogy felépüljön a műtétből. Az orvosi csapat a műtétet követő hónapokban utókövetést biztosít.

A műtét után betartandó óvintézkedések

A jobb gyógyulás és a gyorsabb felépülés elősegítése érdekében néhány óvintézkedést meg kell tenni:

  • Néhány hétig viseljen támasztó melltartót.
  • Szükség esetén alkalmazzon gyógykenőcsöt vagy jégpakolást a gyulladás csökkentésére.
  • 2 hónapigne végezzen megerőltetőfizikai tevékenységet, illetve ne végezzen megerőltető fizikai munkát.
  • A műtétet követő 2 hónapigne tegye ki magát a napfénynek.

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás Spanyolországban?

A mellnagyobbítás ára Spanyolországban 3000 és 4500 euró között mozog. Az ár függ a sebész hírnevétől, a klinika hírnevétől, a tartózkodás hosszától, a protézissel vagy lipofillinggel történő megnagyobbítás típusától és az érzéstelenítés típusától.


Ha nehezére esik a választás, mi segítünk, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️