Antiaging Group Barcelona

Antiaging Group Barcelona Barcelona klinika 1

Az Antiaging Group Barcelona az esztétikai sebészetre specializálódott. Az 1989-ben alapított, az American Society for Aesthetic Plastic Surgery által tanúsított klinika a spanyolországi Barcelonában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Antiaging Group Barcelona, Barcelona, Spanyolország

Antiaging Group Barcelona: Dr. Benito a plasztikai, esztétikai és regeneratív sebészet világszinten elismert szakértője, kiterjedt kutatásokkal és orvosi folyóiratokban megjelent publikációkkal. Ő vezette be a szubfaszciális axilláris megközelítést Spanyolországban, és ezekért az eredményekért McGhan-díjjal tüntették ki. Társalapítója a zsírátültetések spanyol nemzeti társaságának. A férfi plasztikai sebészet úttörője is.

Akkreditált kórház, a legmodernebb technológiával, intenzív osztályon, modern műtőkkel és képzett altatóorvosokkal teljesen felszerelt. Áraink európai viszonylatban nagyon versenyképesek, és tartalmazzák az orvosi díjakat, a klinikát, szükség esetén az implantátumokat és/vagy ruházatot, valamint a műtét előtti vizsgálatokat.

Ha azt fontolgatja, hogy nálunk vállalja a kozmetikai műtétet, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy adott beavatkozáshoz minimális tartózkodási időt ajánlunk a klinikán. Ez a garantáltan szükséges idő ahhoz, hogy biztonságosan hazatérhessen. Ezt követően vagy hazamehet, vagy egy ideig Barcelonában maradhat, a beavatkozástól függően 4 és 10 nap között.

Ha úgy dönt, hogy a műtét után Barcelonában marad, segítünk Önnek a klinikánkhoz közeli szállodát foglalni. Mind a kórházban, mind a szállodában folyamatosan gondoskodunk Önről, hiszen a nap 24 órájában elérhetőek leszünk. A Clínica Tres Torres kórházban privát szobában lesz elhelyezve, és családtagja ingyenesen elkísérheti Önt.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Visszerek kezelése
Bőrfeltöltés
Ajaknagyobbítás
Ráncok kezelése
Szemöldökfelvarrás
Ajkak csökkentése
Szemhéjplasztika
Fülplasztika
Genioplasztika
Üreges arc – Bichectomia
Zsírleszívás
Brachioplasztika
Gynecomastia
Vádli implantátumok
Orrplasztika
Mellimplantátumok
Mellkisebbítés
Lipectomia
Fenéknagyobbítás
Fenék implantátumok
Csípőnagyobbítás
Combemelés
Mellfelvarrás
Mellkasi implantátumok
Fenékfelvarrás
Arc-nyak- és arcfelvarrás
Szülés utáni műtét
Mellrekonstrukció
Mellnagyobbítás
Braziliai felvarrás
Mellkapszulotómia
Zsírtranszfer
Zsírcsökkentés
Nyakplasztika
Mellbimbó csökkentés
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

Antiaging Group Barcelona kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1989
Akkreditáció: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, olasz, spanyol, francia

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️