Péniszbővítés Spanyolországban

péniszbővítés spanyolország 1
Írta Émilie

A péniszbővítés Spanyolországban, amelyet néha férfibővítésnek is neveznek, számos olyan módszert foglal magában, amelyek célja az emberi pénisz merevségének, kerületének vagy hosszának növelése.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi pénisznagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A pénisznagyobbítás ára Spanyolországban

A spanyolországi pénisznagyobbítás átlagos költsége Madridban 3100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 800 € és 3 400 € között változhat.

EljárásÁr Spanyolország
Péniszmegnagyobbítás3100 €

Mi a pénisznagyobbítás?

A pénisznövelés, amelyet néha férfiasításnak is neveznek, számos olyan módszert foglal magában, amelyek célja az emberi pénisz merevségének, kerületének vagy hosszának növelése. Az eljárások a kézi gyakorlatoktól kezdve a nyújtó eszközökön át a műtéti kezelésekig terjednek, és világszerte beszámolnak pozitív eredményekről és kudarcokról.

Követelmény a jelentkezővel szemben:

  • 21 év feletti életkor
  • Körülmetéltnek kell lennie
  • Ne legyenek súlyos egészségügyi problémái (pl. véralvadásgátló gyógyszerek állandó használata, rosszul szabályozott cukorbetegség, súlyos fertőző betegségek és magas vérnyomás stb.)
  • Ha korábban már volt péniszműtéte (zsírbefecskendezés, bőrgraft, AlloDerm és PMMA/szilikon injekció), akkor ezt meg kell beszélnie egy spanyolországi péniszbővítési szaktanácsadóval.

Eljárás a péniszbővítéshez Spanyolországban

  • Kórházi kezelés: ambuláns
  • Altatás: Általános érzéstelenítés vagy szedálás
  • Az eljárás időtartama: 45-60 perc
  • A tartózkodás időtartama: Hazatérés még aznap, a következő 2-3 napban a rendelőben történő nyomon követés.
  • Kellemetlenség: Különböző; enyhe vagy közepes; előírt fájdalomcsillapítókkal kezelhető.
  • Várható: Gyulladás az első két hétben; véraláfutás valószínű; merevedési fájdalom valószínű az első két hétben (gyógyszerekkel kezelhető).
  • Végeredmény: Azonnali javulás a petyhüdt kerületben és hosszban, valamint az erekciós kerületben; javulás az erekciós hosszban a műtét után 3-6 hónappal.
  • Azeredmények időtartama: Tartós

Műtét

Apéniszmegnagyobbítás két fő alapműtétjeSpanyolországban

  • Péniszmegnagyobbítás. A leggyakoribb műtét során a péniszt a medencecsonthoz kötő szalagot vágják át. Ez lehetővé teszi, hogy a szár egy plusz része, általában kevesebb, mint egy hüvelyk, láthatóvá váljon a testen kívül. Annak érdekében, hogy a szalag ne rögzüljön újra, a férfinak körülbelül 6 hónapig minden nap nyújtóeszközöket vagy súlyokat kell használnia.
  • Péniszmegnagyobbítás. Azoknál a férfiaknál, akik úgy gondolják, hogy a péniszük nagyon vékony, ellentmondásosabb eljárásokkal szövetátültetéssel, beültetett zsírral vagy szilikonnal lehet megvastagítani.

Kiegészítők és tabletták

A pénisznövelő kenőcsök, tabletták és tapaszok gyakran kaphatók az interneten. Bár egyes termékek nem veszélyes összetevőket tartalmaznak, a legtöbbet nem vizsgálták a mellékhatások és a biztonságosság szempontjából, és egyik sem bizonyítottan segít.

Fizikai eljárások

Különböző fizikoterápiás eljárásokkal próbálják növelni az emberi pénisz méretét. A mai napig egyik sem volt sikeres. A módszerek általában a vérnyomás növelésével és/vagy a pénisz véráramlásának fokozásával, nyújtással és kis súlyok használatával történő hosszabbítással járnak.

Vízalapú pénisznagyobbító pumpa

A péniszpumpa egy, a péniszre szerelt henger, amely motoros vagy kézi pumpával általában részleges vákuumot hoz létre a pénisz körül, és a vér beszívásával megduzzasztja azt. Ahogy a vákuum növekszik, úgy nő a nyomás a pénisz érrendszerében is; a megnövekedett vákuum érkárosodáshoz vezet. Egy érszorító-szerű gyűrűt kell használni, hogy a vér a péniszben maradjon, különben az erekció azonnal megszűnik.

Szorítás

A szorítás veszélyes és kockázatos módszer. A szorítás célja a pénisz méretének növelése egy szűkítő eszköz, például egy szoros péniszgyűrű, cipőzsinór vagy kábelköteg segítségével, hogy korlátozza a vér áramlását a pénisz külső része felé. Az eszközt szilárdan rögzítik a merevedő szerv tövéhez, és a férfi “erekciót” (hosszan tartó maszturbációt) végez. A fém péniszgyűrű azért veszélyes, mert a péniszben megrekedt vér megnehezítheti a gyűrű eltávolítását sürgősségi műtét vagy amputáció nélkül. A feszítés pusztító hosszú távú károkat okozhat a péniszben.

Jelqing

A Jelqing egy fizioterápiás módszer Madridban, amelynek célja a “pénisz természetes megnagyobbodásának” elérése a keringés és a vérnyomás javításával. A pénisz folyamatos simogatását jelenti, amely során nyomást gyakorolnak a szár tövétől a makk koronájáig; ugyanennek a hatásnak az elérésére eszközöket is terveztek. Ezt a tevékenységet “fejésnek” is nevezhetjük.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️