Ocean Clinic

Ocean Clinic Marbella klinika 1

Az Ocean Clinic kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2008-ban alapított, ISO 9001:2008, IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) tanúsítvánnyal rendelkező klinika a spanyolországi Marbellában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ocean Clinic, Marbella, Spanyolország

Az Ocean Clinic 2008-ban alakult. A sebészeti és nem sebészeti kozmetikai eljárások legátfogóbb választékára specializálódott, és büszkén mondhatja, hogy a legjobb kezelésekhez, szabványokhoz és gyakorlatokhoz kínál hozzáférést.

Az Ocean Clinic a plasztikai és kozmetikai sebészet, a bőrgyógyászat és az öregedésgátló orvoslás világelső szakembereit tömöríti. Egyedülálló interdiszciplináris kezelésekben kínálják Önnek egyesített szakértelmüket és tapasztalatukat. Minden műtő a ma elérhető legmodernebb technológiával van felszerelve.

A klinika népszerű választás a nemzetközi páciensek körében, akik megfizethető, magas színvonalú esztétikai beavatkozásokat keresnek, mint például arcfelvarrás, szemhéjplasztika, orrplasztika, mellplasztika, vádliimplantátumok, hasplasztika, zsírleszívás, botox, mezoterápia, fenékimplantátumok, kopaszság orvoslása, áll- és arcplasztika.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Ránckezelés
Bőrfeltöltés
Ajkamegnagyobbítás
Hegkezelés
Ajkak csökkentése
Mellbimbó megnagyobbítás
Mellbimbó csökkentés
Szájzsír eltávolítása
Zsírtranszfer
Szemhéjplasztika
Csípőnagyobbítás
Fülplasztika
Brachioplasztika
Szemöldökfelvarrás
Vádli csökkentés
Üreges arc – Bichectomia
Zsírleszívás
Nyakfelvarrás
Fenéknagyobbítás
Vádli implantátumok
Genioplasztika
Gynecomastia
Orrplasztika
Brazil felvarrás
Mellfelvarrás
Fenékfelvarrás
Combfelvarrás
Lipectomia
Mellkisebbítés
Mellnagyobbítás
Mellimplantátumok
Cervico-arcfelvarrás
Mellkapszulotómia
Mellrekonstrukció
Fenék implantátumok
Testfelvarrás
Szülés utáni műtétek
Arc feminizálása
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

Kínált szolgáltatások

Ingyenes Wifi
Internetes konzultáció
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
TV a szobában


Város: Marbella – Ország: Spanyolország – Alapítva 2008-ban
Akkreditáció: ISO 9001:2008, IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) – Beszélt nyelvek: angol, francia, német, spanyol


Ocean Clinic értékelése

Gita Victoria
Gita Victoria
19:20 20 Feb 24
Nemrég volt arckozmetikai műtétem az Ocean Clinic Marbella-ban, és nem is lehetnék boldogabb a csodálatos eredményekkel!Dr. Kai Kaye és csapata teljesen csodálatos. Külön köszönetet mondok Louise Taylornak, aki mindig kész volt válaszolni minden kérdésre, és mindig megnyugtatott. Barátságos, de professzionális hozzáállásukkal az Ocean Clinicnél szerzett tapasztalataim pozitívak és stresszmentesek. Nem tudom eléggé ajánlani Dr. Kai Kaye-t!
África Castilla
África Castilla
20:00 10 Nov 23
Amikor a mellnagyobbító műtét mellett döntöttem, egyértelmű volt számomra, hogy az Ocean Clinic a megfelelő hely, hiszen édesanyámat néhány éve megműtötték, és a tapasztalat kiváló volt.Köszönetet akartam mondani Dr. Kai Kaye-nek, az ápolóknak, a recepciósoknak (különösen Vanesának, aki azóta, hogy anyámmal jártunk, mindig kedves volt velünk) és minden embernek, aki ezt a klinikát alkotja.Dr. Kai Kaye, köszönöm az ajánlásait, a figyelmét és a munkáját, nem is lehetnék boldogabb.Mindegyikük kiváló kezelést kapott!
Christine Staatz
Christine Staatz
12:52 18 Apr 22
Nagyon ajánlom az Ocean Clinic-et, Dr. Kaye-t és csapatát.Tavaly volt az első tapasztalatom Dr. Kaye-vel és munkatársaival, és azonnal tudtam, hogy visszatérek.A konzultációtól a végeredményig és az utókezelésekig ezúttal is több mint elégedett voltam. A gyógyulási folyamat nagyon gyors volt, és az eredmény gyönyörű lett.Dr. Kaye művészi, esztétikus szemmel rendelkezik, és felismeri az egyensúlyt és a harmóniát az egészben. A személyzet pedig csodálatos, meleg, jól képzett és a legprofibb.Köszönöm szépen Dr. Kaye!
Debby Heus
Debby Heus
08:42 23 Dec 22
Nagyon profi klinika! Dr. Kaye a LEGJOBB Marbellában, és nagyon elégedett vagyok a mellrekonstrukcióm eredményeivel. Az utókezelés is csodálatos, a személyzet szuper barátságos. Óriási köszönet az Ocean Clinic egész csapatának!!!!
scarlett carey bel
scarlett carey bel
11:49 10 Feb 23
Egy másik klinikáról törött implantátummal érkeztem az Ocean klinikára, egy deformáción kívül hagytak, és azt mondták, hogy ez a testem deformációja!, Kaye orvossal mellimplantátumot cseréltem az Ocean Clinic-en, és nem tudtam legyél boldogabb és elégedettebb az eredménnyel! Egyáltalán nem maradt deformáció! Szuper természetes eredmény, a hegek minimálisak… a személyzet is elképesztő, kedves és nagyon segítőkészek voltak a lyukasztásnál. Köszönöm 🙏
Raquel Costa
Raquel Costa
21:00 23 Apr 24
Szeretném megosztani tapasztalataimat, őszintén és hűségesen.A humán csapat kiváló képzettséggel rendelkezik, ahol profin bántak velem, és kényelmesen és biztonságban éreztem magam, amint beléptem az ajtón. A recepción egy derűs és őszinte mosoly, tele kedvességgel és odafigyeléssel, Mai. Vanessa kiválósága és hatékonysága az irányítás és a koordináció terén. Nagy empátiája kiemelkedik.Ez volt az első találkozásom Dr. Kai-val. Úgy döntöttem, hogy a kezébe adom magam. Eleinte több mint bizonyított képzettségük miatt, de ami igazán azt éreztem, hogy teljesen megbízhatok az arc zsírfeltöltésében, az ugyanazon a konzultáción volt. Szoros bánásmódja, természetessége, meghallgatása és időbeosztása, valamint az orvos-beteg kapcsolat annyira fontos, hogy megértsenek, és tudjam, hogyan vezessenek a kívánt eredmények felé vezető úton.Létesítményeiket tekintve nagy műtővel, kényelmes gyógyulást biztosító helyiségekkel, valamint korszerű ápolási és esztétikai berendezésekkel rendelkeznek.Szeretném megemlíteni Louisse műtőkoordinátort is, akinek professzionalizmusa és közelsége kényelmes és nyugodt érzést keltett bennem.Nem akarok megfeledkezni valami olyan fontosról sem, mint a posztoperatív módszertan és útmutató, ahol Dr. Kai és az egész csapat, és itt különösen Silvia gyógytornász, aki éreztette velem azt a törődést és kontrollt, amire szükségem van. Remek szakember.Az én eredményem, csodálatos!! Köszönhetően a korrekt információknak, értékelésnek és valaminek, ami túlmutat – és szerintem nem minden plasztikai sebész rendelkezik – annak a művészetnek, amit Dr. Kai a kezében tart, hogy a tökéletességig formálja minden munkájában.Röviden, egy nagyszerű szakembercsalád, ahol egyesítik a hatékonyságot, a szeretetet és az udvariasságot, ami annyira nélkülözhetetlen a törődéshez, megnyugtatáshoz és a kísérethez. HÁLA
Ruth Lazaro
Ruth Lazaro
11:13 08 Apr 24
Helló!!A váróban ülve vártam a nővéremet, hogy kijöjjön a masszázsból, örülök, hogy felajánlhattam neki ezt a klinikát a hasplasztikára, hiszen egy hónapja megcsináltam mellkisebbítéssel és -emeléssel együtt, befejeztem a konzultációt. szerelmes az egész személyzetbe, Mai, Vanesa (imádom) Alexandra, Laura, Míriam, Angela, Silvia... Biztos hiányzott valaki, akinek a nevét nem tudtam meg... persze Konstantin, Gabriela, Kai... akik szuperprofesszionális sebészek és szenvedélyesen szeretik a munkájukat! Örülök az eredményeknek, a hangulatnak és a helynek… Szuper ajánlott 100%, függőben minden, minden, minden… minden a 10-ből!
Halsbury Estates
Halsbury Estates
20:22 23 Mar 24
Az első élményem az Ocean Clinic-kel 2015-ben volt, amikor ajak- és nyakemelésen, valamint arczsírtranszferen voltam. Izgatott voltam az eredményektől – finom, de hatalmas javulás. Azóta többször is visszatértem a klinikára mellimplantátum cserére, valamint a nyakamon, a szememen és az arcomon. Dr. Kaye egyszerre művész és zseniális sebész. soha nem csalódtam; pontosan azt látja (és el tudja érni), amire szüksége van, és soha nem viszi túlzásba a dolgokat. Az eredmények természetesek, de önbizalmat növelőek bárki számára, mint én, aki csak fokozni akarja azt, amit extrém változás nélkül. Dr. Kaye egy igazán nagyszerű sebész, akiben 100%-ig megbízom, és egy fantasztikus, hűséges csapattal rendelkezik, akik következetesen átfogó szakmai, barátságos és gondoskodó élményt nyújtottak nekem. Teljes mértékben tudom ajánlani ezt a klinikát.
Isabel Ruiz Martin
Isabel Ruiz Martin
14:52 15 Mar 24
Jó napot! Szeretném megköszönni a klinika teljes csapatának, kezdve a recepciós Vanesával, akivel nem is lehettem boldogabb, és végigmentem az összes személyzeten, kedves nővéreken, aneszteziológusokon, gyógytornászokon, sebészeken és természetesen Dr. Kai-on. Kaye kiváló szakember, köszönöm mindenkinek a szoros kezelést, nem habozok visszatérni
M.J Férriz
M.J Férriz
15:51 19 Feb 24
Körülbelül 10 éve vagyok az Ocean Clinic páciense, több kezelésen és műtéten is átestem. A kezdetektől verhetetlen volt mind a személyzet, mind az orvosi csapat bánásmódja. Kiemelem az Ocean Clinic eredményeinek természetességét. Az Önt segítő szakemberek őszintén beszélnek Önnel, és elmondják, hogy amit szeretnél, az reális, vagy egy kívánság eredménye. Mindig követtem a tanácsaidat, és nagyon örülök, hogy sikerült. Az egyetlen hátrányom, hogy hétvégén nem nyitnak ki, és minden alkalommal szabadságot kell kivennem, ha valamit csinálok velük, mivel Madridban élek. Ez nagyon önző tőlem, de nem tudok rosszat mondani róluk. Végezetül gratulálok nekik, és megköszönöm nekik azt a bánásmódot, amit az elmúlt évek során kaptak.
Sylwia Ellingsen
Sylwia Ellingsen
08:56 22 Jun 23
A legprofibb, legképzettebb és szolgáltatásorientált csapat, akivel valaha találkoztam. Egész idő alatt jól vigyáznak rád, ami a legtöbb klinikán szokatlan. Nagyon boldog vagyok, hogy az Ocean Clinic-et választottam!
Polly Cannon
Polly Cannon
13:33 05 Jun 23
Ocean Clinic, nagy köszönet7 hónap a műtét után – Hasfelhúzás és karemelésAz első naptól kezdve teljesen nyugodtnak és kényelmesnek éreztem magam Dr. Kaye-vel és csodálatos csapatával. Megköszönöm Mainak és Vanessának a recepción, mindig mosolyog a recepción és a telefon végén, ha kérdésem van.Az ápolónők, gyógytornászok és a színházi személyzet mind olyan kedvesek és megnyugtatóan gondolták végig ezt a folyamatot. Nagyon jól működnek együtt, ez tényleg látszikDr. Kaye annyira profi és nagyon képzett, hogy teljes mértékben megbíztam benne.Ez a két eljárás sokkal több önbizalmat adott nekem, olyan boldog vagyok /a hold felett. Évekkel ezelőtt meg kellett volna tennem!Nagyon ajánlom az Ocean Clinic-et, és biztosan újra igénybe venném a klinikát
Pet Leonard
Pet Leonard
01:28 19 Nov 19
Az Ocean Clinic front-end személyzete valóban kivételes emberek. A recepciótól az ápolószemélyzetig és a műtét utáni szakorvosokig egy rossz tojást sem látni sehol (vannak azonban tojás alakú "süllyedj be és bújj bele" fotelek). Külön említést érdemel Ana, Kamil és Vanessa, akik nemcsak nagyon profik, hanem valóban csodálatos és segítőkész lelkek is. Eddig két műtétem volt, és Dr. Kaye és Dr. Paprottka (amennyire meg tudom állapítani) nagyon ügyes és elhivatott sebészek voltak, nagyon magas színvonalon. Levettem egy csillagot, mert ők is NAGYON ELfoglalt emberek, és néha az a benyomásom, hogy kevésbé foglalkoznak azzal, ki lesz jelen, mint azzal, hogy ki jön legközelebb. Mindkét doktor nagyon részletesen elmagyarázott mindent, amikor felszólították. Saját, teljesen felszerelt műtővel rendelkeznek az irodáikban, és egy kis gyógyfürdővel, valamint az emeleten további létesítményekkel, beleértve a gyógymasszázst, IR, RF és általános tesztelő berendezéseket.A 2. emeletre a gyengébb képességűek vagy hajlamosak lépcsőn és lifttel is megközelíthetők.Habozás nélkül ajánlom a marbellai Ocean Clinic-et.
--
--
10:29 01 Mar 24
Orrplasztikán volt Dr. Kay. A kezelés nagyon jó volt, de nagyon nagyra hagyta az orrom. Mondtam neki, hogy az álmom egy kicsi orr volt, és azt csinált, amit akart. Egy vagyont költöttem a semmiért, mert persze megint meg kell műteni egy másik klinikán. Nagyon elégedetlen és lesújtott, nagyon sokat érintett, hiszen elpazaroltam a pénzt, és még mindig nagyon nagy az orrom. Legyen óvatos az orrplasztikával Dr. Kay-vel.
Sonia de Haro Coronil
Sonia de Haro Coronil
19:58 12 Feb 24
Zsírleszívás volt az államon, ami az egyik oldalon deformálódott és a bőr megereszkedett. Csináltam egy kis zsírleszívást a kar területén is, ami megereszkedett, és egy fenék rekonstrukciós kísérletet, ami szintén nem hozott jó eredményt. Nemrég műtötték gyulladás miatt, csak a kettős áll volt észrevehető, mivel az egyik része jobban le volt zsírozva, mint a másik, de amikor a gyulladás elmúlt, akkor látszott a rossz eredmény. Újra megműtöttek előzetes aneszteziológus fizetéssel (ez nagyon jó volt), de megint rosszul. Remélem neked több szerencséd lesz, mint nekem.Évekbe telt, mire megírtam ezt a véleményt, mert teljesen megbíztam ebben a sebészben, és nagyon jól bánt velem, az aneszteziológusa nagyon jó volt, de a valóság az, hogy az eredmények rosszak voltak, vagyonokat költöttem azért, hogy rosszul nézzek ki, és el kell viselnem. azt. Előfordult már velem egy másik sebésszel, ezért elmentem ide, hogy megoldást találjak, de végül nemhogy nem volt megoldás, hanem rosszabbul is lettem. A szépészeti műtéteket senkinek nem ajánlom, nem magával a sebésszel, hanem bárkivel. És igen, igaz, ha egyszer megoperálnak, és egy vagyont elkölt, ha rosszul nézel ki, ha kitartasz, új fizetés után csinálnak egy kis javítást, de ha megint rosszul nézel ki, felejtsd el erről, mert nem fognak megoldást adni, és nem fogják elfogadni a hibát. Legalábbis az én esetemben
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️