Mellnagyobbítás Tunéziában

mellnagyobbítás ára tunézia 1
Írta Erika

Minden, amit a tunéziai mellnagyobbításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsadásunk a tunéziai mellnagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai mellnagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellnagyobbítás ára Tunéziában

Tunéziában a mellnagyobbítás átlagos költsége 1800 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós ruhát. A végeredmény 1 hónapon belül látható.

EljárásokÁr Tunézia
Mellnagyobbítás protézissel1800 €
Mellprotézis cseréje2000 €
Mellprotézis eltávolítása2000 €

Mellimplantátumok Tunéziában

Egy olyan világban, ahol az esztétika egyre fontosabbá válik, sokan fordulnak a kozmetikai sebészethez a tökéletlenségek vagy hiányosságok kijavítása érdekében. Ez különösen igaz a nőkre, és az egyik legnépszerűbb műtéttípus a mellnagyobbítás.

A mellek fontos részét képezik egy nő megjelenésének, és a kis mellekkel rendelkező nőknél egy műtéttel növelhető a térfogatuk. Tunézia a mellnagyobbítás egyik legnépszerűbb célpontja.

Számos oka van annak, hogy ez az ország vonzó célpontja az orvosi turizmusnak, kezdve az árakkal. Fedezze fel a tunéziai mellnagyobbításról szóló teljes útmutatónkat.

Mellnagyobbítás: egy jól ismert műtét

A mellnagyobbítás a zsírleszívás után a második legnépszerűbb szépészeti műtét a világon. Valójában a kozmetikai műtétek nem kevesebb, mint 17%-a a mellek térfogatának növelésével jár. Ez hangsúlyozza a női mell esztétikai szempontjainak fontosságát a mai társadalomban.

Amint a neve is mutatja, a műtét célja a mellek átformálása, elsősorban a térfogatuk növelésével, mellimplantátumok segítségével. A mellnagyobbítás ma már egyre jobban ellenőrzött, és már nem számít kockázatos műtétnek. Az alkalmazott mellimplantátumok is egyre kifinomultabbak, anatómiailag és esztétikailag is kielégítő eredményt nyújtanak a páciens számára.

Vannak-e veszélyei a mellnagyobbításnak?

A sikerességi arányt tekintve a mellnagyobbítás ma már nem olyan műtét, amitől tartani kell. Biztonságos műtétről van szó, feltéve, hogy jó klinikára megy, ahol hozzáértő sebészek dolgoznak. Azonban, mint minden műtétnél, itt is vannak bizonyos kockázatok, bár ezek ritkák:

  • Vérzés
  • Jóindulatú vagy súlyos fertőzés
  • A mell érzékenységének megváltozása.

Hogyan végzik a mellnagyobbítást Tunéziában?

A műtétnek több szakasza van, amelyek mindegyikét be kell tartani a sikeres eredmény és a lehető leggyorsabb felépülés érdekében. Minden a műtét előtti konzultációval kezdődik.

mellimplantátum Tunéziában

A műtét előtti konzultáció

A műtét előtt elengedhetetlen egy első megbeszélés az orvossal. Ennek a konzultációnak számos oka van, kezdve annak ellenőrzésével, hogy nincsenek-e ellenjavallatai a mellnagyobbításnak. Itt vannak az ilyen típusú műtét ellenjavallatai:

  • Előzményben előforduló visszérgyulladás vagy tüdőembólia
  • Túlzott dohányzás. Ez az ellenjavallat könnyen elkerülhető, ha a műtét előtt legalább egy hónappal felhagy a dohányzással.
  • Terhesség és szoptatás
  • Szöveti elégtelenség
  • Elhízás

A konzultáció során a sebész az Ön fizikai jellemzőit is elemzi, mint például a magasságát, súlyát, izomzatát, zsíreloszlását, valamint a mellkas és a mell morfológiáját. Ezen a konzultáción fogalmazza meg kívánságait, és azt, hogy milyen típusú melleket szeretne.

Cserébe az orvos elmondja Önnek, hogy a műtétet hogyan fogják elvégezni, és milyen eredményt lehet elérni. A felépülési időszakról is tájékoztatni fogja Önt.

A mellnagyobbítási eljárás

A mellnagyobbítást általános érzéstelenítésben végzik. A műtét a körülményektől függően 50 perctől másfél óráig tarthat. A visszérgyulladás kockázatának elkerülése érdekében a páciensre támasztóharisnyát helyeznek. A mell szimmetriájának és újrapozícionálásának jobb ellenőrzése érdekében a sebész a pácienseket félig ülő helyzetbe helyezi.

A műtétet ezután többféle technikával lehet elvégezni. A szilikonimplantátumnak az egyes mellekbe történő behelyezéséhez bemetszéseket ejtenek. A bemetszések a mell alatti redőben, az emlőbimbókon, a mellizom alatt vagy ezen izom és az emlőmirigy között végezhetők. A sebész csak az Ön beleegyezésével végezheti el e technikák egyikét, mivel ezt a kezdeti konzultáció során már megbeszélték.

Mellimplantátumok

Kétféle mellimplantátum használható a műtét során. Az első a szilikongéllel töltött implantátum, amely a leggyakrabban használt. A szilikon implantátum esztétikus megjelenést, valamint természetes érzetet kölcsönöz a mellnek.

A másik kategória a fiziológiás vízzel töltött implantátum, amely kevésbé természetes megjelenést biztosít, de jelentős mellnagyobbítást tesz lehetővé, jelentős térfogattal és feszes mellekkel.

Műtét utáni ellátás

Az implantátumok behelyezése után a bemetszéseket összevarrják, és a következő 24 órára drént helyezhetnek el a folyadék elvezetésére. A sebész 15-20 napig fájdalomcsillapítót ír fel. Az eredmény nem azonnal látható, mivel a lábadozás ideje alatt egy melltartó alakú, rugalmas szalagokkal alátámasztott kötést kell viselnie.

A mellnagyobbítás után legalább 2 hétre szabadságot kell kivennie a munkából is, valamint 2 hónapra fel kell hagynia minden sporttevékenységgel. Negyedévente kell majd a sebész által végzett kontrollvizsgálatokra járnia, hogy egy év múlva elérje a végleges eredményt.

Lehetőség van a műtét megismétlésére is, ha nem teljesen elégedett a változással, vagy ha komplikációk lépnek fel (ami meglehetősen ritkán fordul elő).

Íme egy videóriport a tunéziai mellnagyobbításról

Mellnagyobbítás előtti/utáni fotók

Miért érdemes Tunéziát választani mellnagyobbításra?

Tunézia orvosi szolgáltatásokat kínál a mellplasztika beillesztésére, és sok pácienst vonz a világ minden tájáról. Mindenekelőtt a protézisek és az eljárás ára a fő oka annak, hogy az országba özönlenek az orvosturisták. A mellnagyobbítás Tunéziában sokkal olcsóbb, mint Európában.

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás Tunéziában?

A mellnagyobbítás költsége Tunéziában az orvostól és a használt implantátum típusától függ. Általánosságban elmondható, hogy a műtét költsége 1800 és 2200 euró között mozog. Mivel ez egy kozmetikai műtét, az egészségbiztosítás általában nem fedezi a mellnagyobbítást.

Segítünk megszervezni az orvosi utat

Ha szeretné végre jobban érezni magát a testében, és szeretné elérni a régóta várt mellnagyobbítást, mi segíthetünk, hogy viszonylag gyorsan eljusson idáig. Mi gondoskodunk az orvosi út minden adminisztratív teendőjéről, a repülőjegy lefoglalásától kezdve a megfelelő klinika kiválasztásán át a szállodai szoba lefoglalásáig. Mindent elintézünk, hogy a lehető leggyorsabban élvezhesse a kényelmes tartózkodást.

Késedelem nélkül küldhet nekünk árajánlatkérést a tunéziai mellnagyobbítással kapcsolatban, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️