Mellnagyobbítás Törökországban

ár mellnagyobbítás pulyka olcsó 1 1
Írta Laurence

Amikor a mellméretről van szó, egyes nők úgy érzik, hogy a természet nem tett nekik szívességet. Mások a terhesség, a szoptatás vagy a súlyvesztés után gyorsan vonzóvá váltak a bőséges melleik. Mindezek a nők arra törekszenek, hogy visszanyerjék a teljes melltartóméretet. Itt jön a képbe a törökországi mellnagyobbítás.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt atörökországi mellnagyobbításról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellnagyobbítás ára Törökországban

A mellnagyobbítás átlagos költsége Törökországban 2700 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Ez az ár függ a páciens által választott mellek térfogatától, a protézisek márkájától, valamint attól, hogy a műtéthez arcfelvarrás, ajakfeltöltés vagy mellpótlás is társul. A végeredmény 2 hónapon belül látható.

mentor® kerek protézis2500 €
mentor® anatómiai protézis2800 €
Mellfelvarrás (masztopexia)2300 €
Mellnagyobbítás2900 €
Lipofilláló augmentáció3000 €
Mellimplantátumcsere2800 €

Az orrplasztika után a mellnagyobbítás a legnépszerűbb szépészeti műtét, amely nők millióit vonzza világszerte. Míg egyes országokban drága, korlátozott vagy kockázatos, Törökországban nem ez a helyzet.

Ezt az esztétikai beavatkozást Isztambul legjobb plasztikai sebészei végzik, ultramodern, legkorszerűbb technikákkal. Mindezt 40%-kal alacsonyabb áron, mint Franciaországban, Németországban, Spanyolországban vagy Olaszországban.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Mellnagyobbítás a tökéletes mellekért

Mennyit ér a mellnagyobbítás Törökországban? Itt van minden, amit tudnia kell.

Mi az a mellnagyobbítás és miért érdemes elvégeztetni?

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozás a világon. A mellek térfogatának és aszimmetriájának növeléséből vagy helyreállításából áll, különböző technikák alkalmazásával.

A petyhüdt, kicsi vagy megereszkedett mellek néha a nők komplexusának okozói lehetnek. A nőiesség szimbólumai, úgy gondolják, hogy vonzó vagy csábító erővel bírnak. Funkciójuk azonban nem merül ki ennyiben, hiszen az emberiség táplálásában is szerepük van az élet első pillanataiban.

Ezt a fajta plasztikai műtétet lehet választani a :

  • Esztétikai okokból: természetes módon kicsi mellek vagy a szoptatás után petyhüdtté vált mellek
  • Orvosi okok: mellrák miatti masztektómia vagy eltávolítás után.

Fotók előtte és utána

Miért érdemes mellnagyobbítást végeztetni Törökországban?

Isztambulban virágzik az egészségturizmus. Bár a mellnagyobbítás már sok országban mindennapos, Törökországban jobb hírnévnek örvend. Ez egyszerűen azért van, mert a mellnagyobbítást Törökországban, és különösen Isztambulban végzik :

  • Esztétikai sebészek végzik, akik az esztétikai orvoslásra szakosodtak;
  • Isztambulban, ultramodern, biztonságos klinikákon;
  • Akár 95%-os sikerességi aránnyal.

Az isztambuli plasztikai és esztétikai sebészeti klinikák a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és higiéniát nyújtják a hibátlan műtéti eljárások biztosítása érdekében. Az ár pedig továbbra is az első számú motiváció a betegek számára.

Törökországban a mellnagyobbítás átlagos ára 40-50%-kal alacsonyabb, mint más európai országokban, és ugyanez vonatkozik a mellkisebbítésre is.

Photo d'une poitrine refaite
Fotó a mellnagyobbításról

A mellnagyobbítás különböző típusai Törökországban

A páciens esztétikai döntéseitől, valamint a mellek elhelyezkedésétől és anatómiai formájától függően a plasztikai sebész különböző mellnagyobbítási technikákat javasolhat Törökországban.

Mastopexia vagy mellfelvarrás

A mellfelvarrás a megereszkedett vagy aszimmetrikus mellek és kisebb hibák korrigálására szolgáló műtét. Ez egyfajta mellfiatalítás. Szoptatás, terhesség vagy fogyás után ajánlott.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Mellnagyobbítás előtti és utáni fotó

A műtét a felesleges megereszkedett bőr eltávolításából áll, hogy a melleket megfeszítsék, teltséget és íveket adjanak nekik. Az általános érzéstelenítésben végzett masztopexia egy körülbelül 1? 2 órás műtét. A mellbimbónál egy kis bemetszést ejtenek a felesleges bőr eltávolítására. Apró, szabad szemmel nem látható hegeket hagy maga után.

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel

A mell lipofilling egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás Törökországban, amely a mell térfogatának növelését jelenti zsírfeltöltéssel. Ez a minimálisan invazív műtét a legjobb alternatíva a mellrákot követő masztektómia után.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Mellnagyobbítás fecskendővel történő lipofillinggel

A mell lipofillingje kezdetben a természetes zsír eltávolítását jelenti a test azon területeiről, ahol az jelen van (comb, has vagy fenék). Ezt a zsírt ezután újra befecskendezik a mellekbe. Ezt a műveletet kifogástalan higiéniai körülmények között végzik.

Az eredmény tartós, nagyon természetes és mindenekelőtt hegmentes. A javítások azonban még mindig lehetségesek, mivel az újra befecskendezett zsír néha megolvadhat.

Mellnagyobbítás protézisekkel

Amellnagyobbítás mellprotézissel mell implantátumok beültetésével jár. Ez a legelterjedtebb és legmegbízhatóbb műtét, amellyel tartós eredményt érhetünk el, és mindenekelőtt nem kell hozzányúlni.

Prothèses mammaires Mentor®
Mentor® mellimplantátumok

Ez abból áll, hogy fiziológiás sóoldattal töltött szilikon mellimplantátumokat ültetnek a mellszövet alá a mellek formálása érdekében. A szilikongél kockázatmentes, ritka mellékhatásokkal jár.

Az általános érzéstelenítésben végzettműtét 1-2 órát vesz igénybe. A sebész a mellprotéziseket az areolán (méhszájon) vagy az axillán (hónaljon), esetenként a hónalj alatti területen keresztül ülteti be.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
A mellimplantátumok izom alá és fölé történő beültetésének ábrája

A bőr típusától és vastagságától függően az implantátumokat a mellizom (pectoralis major) alá is be lehet helyezni. A mellimplantátumok mérete a páciens által kívánt melltartókosármérettől függ. A műtétet egyetlen műveletben végzik el, és nem igényel semmilyen utómunkát.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Mellnagyobbítás előtti és utáni fotók

Olvassa el még: Mami átalakítás Törökországban

Milyen eljárást alkalmaznak a mellnagyobbításnál Törökországban?

A törökországi mellnagyobbításhoz először is fel kell venni a kapcsolatot egy isztambuli klinikával. Miután kiválasztotta a klinikát, első találkozót tart a plasztikai sebésszel. Erre videokonferencián keresztül kerül sor.

A sebész fényképeket fog kérni az Ön melleiről, hogy digitális szimulációt tudjon végezni, és ki tudja választani a legmegfelelőbb műtéti beavatkozást.

A mellnagyobbítást követő beszámoló

A sebész további vérvizsgálatokat kérhet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön alkalmas a mellnagyobbítás elvégzésére, valamint a szerológiájának (HIV, hepatitis stb.) meghatározására, hogy megfelelő intézkedéseket lehessen tenni.

Van HIV-fertőzése? Egy speciális klinikát különítettek el az Ön és a személyzet számára, ahol teljes biztonságban végezheti el a mellnagyobbítást.

A második helyszíni konzultáció

A második konzultációra Isztambulban kerül sor. Ez egy olyan időpont, amely lehetővé teszi a sebész számára, hogy méretet vegyen a mellekről, és elvégezze a mellműtét valódi szimulációját. Ekkor kapja meg a műtét előtti végső utasításokat is.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
A mellnagyobbítás előtti és utáni eredmények

A műtét napja

A D-napon a klinika orvosi csapata gondoskodik Önről. Felkészítik Önt a műtőbe való belépésre. A plasztikai sebész általános érzéstelenítésben fogja megműteni. A műtét a választott technikától függően körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

chirurgienne plastique
Plasztikai sebész

Gyógyulás

Miután a mellnagyobbító műtét befejeződött, Önt a lábadozóba helyezik. Az éjszakát a klinikán tölti felügyelet mellett. Az érzéstelenítő hatásának elmúltával némi fájdalmat érezhet.

A mindennapi életének folytatása előtt szükség van egy lábadozási időszakra. Ez alatt az időszak alatt műtét utáni megfigyelésben részesül, hogy felmérjük egészségi állapotát, és feljegyezzük az esetleges reakciókat vagy mellékhatásokat. Ez a műtét utáni ellenőrzés azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megállapítsuk, hogy a protézisek jól tapadtak-e.

Augmentation mammaire post opératoire
Műtét utáni mellnagyobbítás

A lábadozási időszak

A lábadozási időszak legalább egy hét. A megfelelő felépüléshez 15 napos időszak ajánlott. A lábadozási időszak alatt a páciensnek támasztó melltartót kell viselnie. Nem végezhet olyan nagyszabású munkát, amely kifáraszthatja.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Támaszmelltartó fűző mellnagyobbítás után

A jobb gyógyulás érdekében a hegekre kenőcs kenhető. A mell körül duzzanat és kisebb csomók jelenhetnek meg. Jégpakolás alkalmazható, de ezt nem szabad szisztematikusan csinálni.

A műtétet követő 2 hónapban nem ajánlott a sporttevékenységek folytatása. A napozás szintén kerülendő néhány hónapig. Az új mellek 6 hónap elteltével nyerik el végleges megjelenésüket.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor a pácienssel

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A mellnagyobbításnak lehetnek ritka kockázatai:

  • Fájdalom a mellekben ;
  • A mellbimbó és a mell érzékenységének megváltozása;
  • A mellimplantátum akaratlan elmozdulása;
  • Az implantátum szivárgása vagy megrepedése;
  • A mellet deformáló hegesedés.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mi több, a mellnagyobbítás az iszlámban megengedett. Ez halal, nem pedig haram műtét, mert orvosi előnyt nyújt, és javítja az ember életminőségét.

Különleges intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy a mozgáskorlátozottak könnyedén hozzáférhessenek létesítményeinkhez.

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás Törökországban?

Törökországban az isztambuli ajakfeltöltésért 3000 és 4000 euró közötti összeggel kell számolni. A mellfelvarrás 2500 és 3000 euró közötti összegbe kerül. A Mentor márkájú új generációs mellimplantátumokkal végzett mellnagyobbítás 2500 és 3500 euró közötti összegbe kerül.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Egy boldog nő a mellnagyobbítás után

Javasoljuk, hogy kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy személyre szabott árat kapjon. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlatért. Örömmel válaszolunk Önnek.


Ha nehezen tud dönteni, segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a mammoplasztika?

Sokáig a vizsgálatok azt állapították meg, hogy a mellplasztika élettartama 10 év. Ma már a technikák és maguk a protézisek fejlődésével 20-25 évig is eltarthatnak anélkül, hogy bármilyen rendellenességet mutatnának.

A megfelelő méretű mellimplantátum kiválasztásához nemcsak az elérni kívánt profilt kell figyelembe vennie, hanem a jelenlegi melleit és testalkatát is. Az implantátumok magasabb vagy alacsonyabb vetülete szintén hatással lesz a végső méretre.

A Törökországban mellnagyobbításhoz leggyakrabban használt márkák közé tartoznak a Mentor és a Natrelle implantátumok. Ez a két márka híres a megbízhatóságáról. Természetesen számos más, tökéletesen biztonságos tulajdonságokkal rendelkező forgalmazó is létezik.

A mellimplantátumokat az emlőmirigyek mögé illesztik be. Az esetek túlnyomó többségében a szoptatás a kozmetikai mellműtét után is lehetséges. A megereszkedett mellek korrekciója esetén azonban megszakadhat.

Igen, a protézis típusától és a páciens profiljától függően. Néha azonban lehetőség van a hegek helyének megválasztására. Lehetnek a mellbimbó körül, a hónalj alatt vagy a mell ránca alatt. Mindezekben az esetekben diszkrétek maradnak.

A mellnagyobbításhoz 7 napos törökországi tartózkodás szükséges. Ez magában foglalja a műtét előtti egynapos konzultációt a sebésszel, egy éjszakás kórházi tartózkodást és egy napos műtét utáni lábadozást. A műtét után 5 nappal, közvetlenül a hazautazás előtt ellenőrzésre kerül sor.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️