A nemváltoztatás költsége Spanyolországban

ár szex változás spanyolország 1
Írta Laurence

Ez a Spanyolországban végzett sebészeti eljárás, amelynek célja a meglévő nemi jellegzetességek fizikai megjelenésének és funkciójának megváltoztatása az egyik nemről a másikra.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi nemváltoztatásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A nemváltoztatás ára Spanyolországban

A spanyolországi nemváltoztatás átlagos költsége Madridban 15 000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 12 000 € és 18 000 € között változhat.

EljárásÁr Spanyolország
Szexuális változás15 000 €

Mi az a nemváltoztatás?

A nemváltoztató műtét Spanyolországban olyan sebészeti beavatkozás, amelynek célja, hogy egy személy fizikai megjelenését és meglévő nemi jellemzőinek funkcióját az egyik nemről a másikra változtassa. Ezt a fajta műtétet szexuális rekonstrukciós műtétnek is nevezik. A nemi átalakító műtéten átesett embereket általában transzszexuálisoknak nevezik.

A nemi átalakító műtét okai Spanyolországban

  • Születési rendellenességek: Az interszexuális deformitással született újszülötteket életük kezdetétől fogva az egyik vagy a másik nemhez kell rendelni. Ezek a deformitások a női nemi szerveket és a férfi nemi szervvé alakulást jelentik, amelyet a férfi hormonok stimulálása okoz. A kétértelmű szervekkel rendelkező újszülötteket szinte mindig a női nemhez rendelik, kivéve, ha a pénisz legalább egy hüvelyk hosszú.
  • Választható: Néha a férfiak és nők úgy gondolják, hogy fizikailag más neműek, mint amilyenek szellemileg és érzelmileg. Ez a meggyőződés olyan mélyen gyökerezik, hogy hajlandóak alávetni magukat egy műtétnek, hogy hasonlítsanak arra a nemre, amellyel azonosulnak.

Férfi-nő nemi átalakító műtét

  • Ennek során a férfi nemi szerveket úgy alakítják át, hogy azok a női nemi szervek megjelenését és funkcióját kapják. A madridi pácienseknek először hormonpótló kezelésen és szőrtelenítésen kell átesniük. A szőrtelenítés attól függ, hogy a hormonpótló terápia milyen életkorban kezdődik. A páciensek más sebészeti beavatkozásokon is áteshetnek, mint például az arc feminizálása és a mellnagyobbítás.
  • A műtét során eltávolítják a heréket, majd megfordítják a pénisz bőrét és a fitymát, hogy teljesen érzékeny hüvelyt alakítsanak ki. Ezt az eljárást vaginoplasztikának nevezik, és a vér- és idegellátás megőrzése érdekében végzik. A makk egy részéből klitorisz alakítható ki. Ritka esetekben, amikor a bőr hiányzik, a hüvelybélés a combról, a csípőről vagy a vastagbél egy részéből származó bőrátültetéssel hozható létre. A műtét után a női ösztrogén hormon átformálja a test kontúrjait, és serkenti a kielégítő nagyajkak növekedését.

Nőből férfivá történő nemi átalakító műtét

  • Ennek során a női nemi szerveket úgy alakítják át, hogy azok a férfi nemi szervek megjelenését és funkcióját kapják.
  • A Spanyolországban is elvégezhető műtéti eljárások közé tartozik a kétoldali masztektómia (a mellek eltávolítása), a méheltávolítás (a belső nemi szervek eltávolítása) és a mellátalakítás (tipikusabb férfi mellforma elérése).
  • A műtét előtt a páciens általában tesztoszteronon, egy férfi hormonon alapuló hormonkezelésen esik át.

Szexuális elégedettség

Az orgazmusra való képesség közvetlenül összefügg a szexuális elégedettséggel. A nemi átalakító műtét után szexuális aktivitás során, beleértve az önkielégítést is, szexuális izgalmat tapasztal.

Kockázatok

A spanyolországi nemi átalakító műtétnél is fennállnak a minden sebészeti beavatkozással járó kockázatok. Ezek közé tartozik a műtét utáni fájdalom, a fertőzés és a várt eredményekkel való elégedetlenség. Az új hüvely szűkülése a leggyakoribb szövődménye a férfi-nő nemi átalakító műtétnek. Ez tágítással vagy a vastagbél egy részének hüvelyként való felhasználásával korrigálható. A pénisz működési zavara gyakori szövődménye a nő-férfi nemi átalakító műtétnek. A páciens a nemi átalakító műtét után még évekig pszichiátriai gondozásra szorulhat.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️