Mommy Makeover en Espagne

hasplasztika spanyolország 2
Írta Maria

Minden, amit a spanyolországi Mommy Makeoverről tudni kell! Mennyi az átlagár Madridban vagy Barcelonában? Tippjeink a sikeres Mommy Makeoverhez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi Mommy Makeoverről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Mommy Makeover ára Spanyolországban

A Mommy Makeover ára Spanyolországban 9500 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 9000 és 11500 euró között változhat. A beavatkozás általános érzéstelenítésben történik, egy éjszakás kórházi tartózkodással, ami 7 éjszakás szállodai elhelyezést igényel Barcelonában vagy Madridban. Az ár a sebész tapasztalatától és a klinika hírnevétől függően változik.

Mami átalakítás9500 €
Zsírleszívás3800 €
Hasplasztika3900 €
Combemelés4200 €

A terhességi csíkok, a csípőn lévő zsírpárnák és a megereszkedett mellek miatt néha lehetetlennek tűnik visszanyerni a baba előtti testet! Ezért fordul egyre több nő a kozmetikai sebészet, és különösen a mami makeover felé.

Szeretne többet megtudni? Akkor kövesse az útmutatót: elmondunk mindent, amit tudnia kell e műtét spanyolországi elvégzéséről.

Mami plasztikai műtét: mi az?

A “testkontúrozás” néven is ismert mommy makeover egy terhesség utáni műtét, amelyet széles körben alkalmaznak az Egyesült Államokban, és amely azóta az egész világon elterjedt.

Chirurgien traçant des lignes de correction sur l'estomac d'une femme
A sebész korrekciós vonalakat rajzol egy nő hasára

A műtét elve a terhesség testi utóhatásainak helyreállítása különböző sebészeti eljárások kombinációjával.

A plasztikai sebészek általában beavatkozásonként 2-3 műtétre szorítkoznak: ez csökkenti a kockázatokat és lerövidíti a felépülési időt.

A három leggyakrabban végzett mami plasztikai műtét a következő:

  • Hasplasztika: ez a műtét a hasplasztikához hasonló. Megfeszíti a has bőrét, amely a terhesség után hajlamos megereszkedni.
  • Mellfelvarrás: néha mellnagyobbítással vagy mellkisebbítéssel együtt ez a műtét a szoptatással megereszkedő mellek megemelésére szolgál.
  • Zsírleszívás: ez a zsírleszívásként is ismert eljárás helyileg távolítja el a felesleges zsírt, gyakran a csípőből és a fenékből.

Kinek válhat előnyére a mami átalakítás?

Bár a Mommy Makeover minden anya számára hasznos lehet, legyen az fiatal vagy idős, elsősorban azokat a nőket célozza meg , akik már nem szeretnének gyermeket vállalni.

Ajánlatoslegalább 6 hónapot várni a terhesség vége után, mielőtt fontolóra venné ezt az eljárást. Ez időt ad a szervezetének, hogy természetes módon regenerálódjon a szülés után, és lehet, hogy úgy találja, hogy bizonyos műtétek végül is nem szükségesek.

Un médecin dessine des lignes au marqueur sur le ventre d'une patiente à la clinique
Az orvos filccel vonalakat rajzol a páciens hasára a klinikán

Végül, van néhány ellenjavallata a Mommy Makeover-nek. Különösen nem ajánlott olyan nőknek, akik :

  • túlsúlyos nők, mivel az elhízás növeli a hasplasztika során a visszérgyulladás és a fertőzések kockázatát;
  • dohányosok: a dohányzást legalább egy hónappal a műtét előtt abba kell hagyni;
  • akiknek a műtéttel összeegyeztethetetlenegészségügyi problémájuk van (cukorbetegség, szívelégtelenség, légzési problémák stb.);
  • diszmorfóbiában szenved nek (rögeszmés gondolatok a fizikai megjelenésükben mutatkozó apró hibákról).

Mami plasztikai műtét: mik a kockázatok?

A hasplasztika például magában hordozza a vénagyulladás kockázatát: ez egy olyan betegség, amelyet vérrögképződés okoz. A műtét előtti vizsgálat ezért különösen fontos, mivel az orvos ekkor állapítja meg, hogy a műtét alkalmas-e az Ön számára.

Általános szabályként az is tanácsos, hogy a műtét időtartama ne haladja meg az 5-6 órát: ez korlátozza a lehetséges szövődményeket és elősegíti a jobb műtét utáni felépülést.

Ventre d'une femme marqué de ligne pour un mommy makeover
Egy nő pocakja a mami plasztikai átalakításhoz kijelölve

A mami plasztikai műtét részletesen

A műtét előtt

Úgy döntött, hogy Spanyolországba utazik a mami plasztikai műtét miatt? Az első lépés az, hogy időpontot kér egy plasztikai sebésszel, hogy meghatározzák a műtét nagy vonalakban.

Ezután az Ön egészségi állapotától és a tervezett műtéttől függően 6-12 hónapot kell várnia (a szülés időpontjától számítva) a mami plasztikai átalakításra. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy fizikailag és érzelmileg is felépüljön a terhességből, majd fokozatosan folytassa a sporttevékenységet a fogyás elősegítése érdekében.

A műtét során

Mivel ez egy viszonylag hosszú és összetett műtét, a mami átalakítást mindig általános érzéstelenítésben végezzük.

A pácienssel egyeztetve kiválasztott műtéteket ezután egymás után végzik el, egy általában 2 órától 4 és fél óráig tartó műtét során.

Bár minden nő egyedi, és ezért minden műtét 100%-ban személyre szabott, a legtöbb páciens 1-2 napot marad a klinikán: ez alkalom arra, hogy ellenőrizzük, minden rendben van-e, és megadjuk a főbb műtét utáni ajánlásokat.

Chirurgien plasticien appliquant des marques sur le corps d'une femme
A plasztikai sebész jeleket helyez fel egy nő testére

A műtét után

Az elvégzett műtéttől függően a műtét utáni lábadozási időszak 2-3 hétig tarthat: Önnek teljes pihenésre van szüksége, hogy a szervezete a lehető legjobb körülmények között tudjon felépülni.

Általában a Spanyolországba utazó páciensek a műtét után egy hétig maradnak, hogy a sebész figyelemmel kísérhesse az első néhány napot. Ezután hazatérhet, hogy lassan felépüljön a műtétből.

A legtöbb esetben ez körülbelül :

  • 24 óra, amíg lassan újra járni kezd ;
  • 1 hét, amíg képes lesz napi szinten járni;
  • 2 hét, mire újra képes lesz vezetni;
  • 4-6 hét, mire újra képes lesz nehéz terheket cipelni;
  • 2 hónap, mire újra sportolni lehet.

Ezután tartósan élvezheti a különböző műtétek előnyeit, feltéve, hogy utána nem esik újra teherbe.

Mennyibe kerül a Mommy Makeover Spanyolországban?

Spanyolországban 9000 és 11 500 euró közötti összeget kell költenie, az elvégzett műtétek számától és a beavatkozás teljes időtartamától függően. Bár az ársáv nagyjából azonos, Önt tökéletesen képzett szakemberek kezelik majd a modern, korszerű berendezésekkel rendelkező klinikákon.

Az Ibériai-félsziget enyhe éghajlata azt is jelenti, hogy a nyaralást összekötheti a jó egészséggel: elég ahhoz, hogy feltöltődjön, és visszanyerje önbizalmát, hogy teljes felelősséget vállalhasson a terhességéért.


Ha nehezen dönt, mi segítünk, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️