Szemhéjplasztika Spanyolországban

szemhéjplasztika spanyolország 1
Írta William

Minden, amit a spanyolországi szemhéjplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Madridban vagy Barcelonában? Tanácsaink a sikeres szemhéjplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi szemhéjplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szemhéjplasztika ára Spanyolországban

A szemhéjplasztika ára Spanyolországban 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 2500 és 3600 euró között változhat. Ez egy ambuláns, helyi érzéstelenítés nélküli beavatkozás, amelyhez 3 éjszakai szállodai elhelyezés szükséges Barcelonában vagy Madridban. Ez az ár a sebész tapasztalatától és a klinika hírnevétől függően változik.

Felső szemhéjplasztika2500 €
Alsó szemhéjplasztika2500 €
4 szemhéjplasztika3500 €
Lézeres szemhéjplasztika3600 €

A szemhéjplasztika az utóbbi idők egyik legnépszerűbb kozmetikai beavatkozása. Az öregedés következtében aszemhéjak megereszkednek. Ez végül rontja a látást. Ez a cikk néhány olyan kulcsfontosságú szempontot tekint át, amelyeket szem előtt kell tartani, ha ezt a műtétet fontolgatjuk.

Mi az a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika olyan sebészeti eljárás, amely a szemhéjak megjelenésének korrekcióját jelenti. Segít harmonikusabbá tenni az arcot. A szépség háromszöge a száj és a szemek között van.

Idővel azonban megjelennek a kor jelei: lógó szemhéjak, zsíros táskák, ráncok és sötét karikák. A szemek nehezebbé és fáradtabbá válnak. Logikus tehát, hogy szemhéjplasztikával szeretne fiatalabbnak látszani.

A szemhéjplasztika által érintett területek

A szemhéjplasztika világszerte az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozás. Ez egy olyan műtét, amely átdolgozza a szem körüli bizonyos területeket. A teljes arcfiatalításra való törekvés során kiegészíthető botox vagy botulinum toxin injekciókkal.

Ezek a műtéti eljárások az alsó vagy a felső szemhéjakat kezelik. A szem alatti sötét karikák és táskák eltüntetésére is alkalmazzák őket. A cél a szemek tekintetének javítása és ragyogóbbá tétele.

Miért érdemes szemhéjplasztikát végezni Spanyolországban?

Egyre több páciens érkezik Spanyolországba, mert az ottani plasztikai sebészek a legmodernebb technológiát alkalmazzák ezen a területen. Ráadásul a műtétek ára ott sokkal alacsonyabb.

Egy spanyolországi utazás alkalmával a plasztikai műtétet összekötheti a nyaralással. Ez az úti cél rendkívüli nyaralást ígér, amely még inkább elősegíti a gyógyulást.

A szemhéjplasztika előnyei

A szemhéjplasztika egy minimálisan invazív arcplasztikai beavatkozás. Fájdalommentes, és nem igényel kórházi kezelést vagy műtét utáni utókezelést. A hegek is nagyon diszkrétek, sőt láthatatlanok.

Sok csúnya folt jelenik meg a korral. Ezek közé tartoznak a zsíros sérvek, ráncok és táskák a felső és alsó szemhéjakon. A bőr 35 és 40 éves kor között kezd veszíteni rugalmasságából. A szemhéjplasztika azonban nem tudja kezelni a szarkalábak ráncait. Botulinum toxin vagy botox injekciókra van szükség.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

Minden páciensnek saját terve lehet a műtétre, sajátos jellemzőitől és igényeitől függően.

De akár férfi, akár nő, a szemhéjplasztikára jó jelölteknek kell lenniük :

  • Fiatal vagy felnőtt, általában 35 év feletti,
  • Nemdohányzók,
  • Nincs olyan kórtörténetük, amely befolyásolhatná a gyógyulást,
  • Türelmesek, reálisak és optimisták az eljárás során,
  • Nincs a műtéttel összeegyeztethetetlen szemészeti kórkép.

Ennél a lehetőségnél ezeknél a betegeknél az alábbi problémák közül legalább egy probléma fennáll:

  • Lógó alsó szemhéjak,
  • A felső szemhéjak elnehezülése a felesleges zsír miatt, ami miatt a szempillákat súroló bőr érzése van,
  • A bőrfelesleg, a korral járó izomlazulás miatt,
  • A finom ráncok megjelenése az alsó szemhéjon,
  • A szem alatti táskák megjelenése,
  • Veleszületett dermatochalasis vagy palpebralis malformációk.

Hogyan működik a műtét?

Ne habozzon, foglaljon azonnal időpontot egy spanyolországi szemhéjplasztikai plasztikai sebészhez az első, műtét előtti konzultációra. Ez lehetővé teszi a teljes diagnózis felállítását, és azt, hogy megtudja, melyik kezelés felel meg leginkább az Ön igényeinek és elvárásainak.

Az ilyen jellegű kozmetikai műtétet helyi érzéstelenítésben, ambulánsan lehet elvégezni. Vegye figyelembe, hogy egyes bőrműtéteknél nincs szükség külső bemetszésre, így nem marad heg.

A műtétet követő óvintézkedések

A műtét utáni kockázatok nagyon alacsonyak. A műtét utáni ellenőrzés azonban szükséges. Néha a betegek bizonyos műtét utáni hatásoktól szenvednek, mint például a szemtől az arccsontokig terjedő duzzanat vagyvéraláfutások megjelenése.

Ennek ellenére a szemhéjplasztika utáni felépülési idő nagyon rövid.

A következő 10 napban azonban kerülje a következőket

  • A dohányzást,
  • Az intenzív fizikai aktivitást,
  • Úszás
  • A szem dörzsölését,
  • Kontaktlencse viselését.

Mennyibe kerül a szemhéjplasztika Spanyolországban?

Ha Spanyolországban, Madridban vagy Barcelonában szeretné elvégeztetni a szemhéjplasztikát, akkor egy vagy két felső szemhéj esetében 2000 és 4200 euró közötti összeget, az alsó szemhéj esetében 2000 és 4200 euró közötti összeget, a teljes kezelésre pedig 3500 és 5000 euró közötti összeget kell számolnia.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️