Bichectomia Spanyolországban

sebészet játszik spanyolország 1

A bichektómia egy Spanyolországban végzett sebészeti eljárás az arcok karcsúsítására. Harmonikusabb megjelenést kölcsönöz az arcnak. Azok a kerek arcú emberek, akik ovális arcukat szeretnék átformálni, választhatják a bichectomiát. A bichectomia árai Spanyolországban vonzóbbak. Íme, mit foglal magában a bichectomia, és miért érdemes Spanyolországot választania a műtét elvégzéséhez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi bichektómiáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a bichektómia Spanyolországban?

A bichektómia költsége Spanyolországban 1400 euró. Az Ön igényeitől függően az all inclusive orvosi tartózkodás 1300 és 1500 euró között változhat.

Bichektómia – Bichat labda1400 €

A bichektómia árai Spanyolországban vonzóbbak. Íme, hogy mivel jár a bichektómia, és miért érdemes Spanyolországot választania az elvégzéséhez.

A bichektómia meghatározása

A bichektómia a Bichat-golyók csökkentésére irányuló műtét. Ezek az arcon, az arccsont és az állkapocs között elhelyezkedő zsíros struktúrák. Egyéntől függően többé-kevésbé fejlettek, és az arcoknak kerekded megjelenést kölcsönöznek.

Ezeknek a zsírtesteknek az eltávolítása jelentősen finomítja az arcvonalakat. Az arcok mélyebbek, az arccsontok hangsúlyosabbak, az állkapocs szögei pedig jobban kirajzolódnak. Ezáltal az arc közelebb kerül a mai szépségszabványokhoz.

A bichektómia gyors és egyszerű sebészeti beavatkozás. Nem hagy látható heget, mivel a sebész eltávolítja a felesleges zsírt az orcák belsejéből. Ráadásul a műtétet ambulánsan, helyi érzéstelenítésben végzik. Sok minden szól tehát ezért a műtétért. A bichektómiát gyakran végzik a modellvilágban is, ahol a formás arcok nagyra értékeltek.

Kik számára alkalmas a bichektómia?

A bichektómia azok számára javallott, akik sajnálják, hogy túl kerek az arcuk vagy nagyok az orcáik. Az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

A bichektómia tehát olyan emberek számára javallott, akik szeretnék :

  • Csökkenteni az arcuk térfogatát;
  • Javítani az arcuk definícióját;
  • Finomítani az arcukat.

Ezzel szemben az eljárás nem ajánlott a túlságosan sovány arcú emberek számára. Továbbá a nagyon túlsúlyos és fogyni kívánó páciensek számára tanácsos a fogyási fázist lefolytatni , mielőtt a bichektómia mellett döntenének, mivel a fogyás befolyásolhatja a Bichat-golyócskák méretét és ezáltal az arcvonásokat.

A bichektómiát a francia társadalombiztosítási rendszer nem fedezi.

A bichektómia eljárása

A bichektómiát általában arc- és állcsontsebész végzi. Ez a szakember alaposan ismeri az arc anatómiáját, és gyakran képzett a bichektómia technikájában.

A sebész elemzi az Ön arcát, és ellenőrzi, hogy helyesen döntött-e, és hogy a bichectomia megfelel-e az Ön esztétikai kívánalmainak. Le is fényképezi az arcát, és részletesen elmagyarázza a műtétet.

A műtét előtt és utánteljesen fel kellhagynia a dohányzással. Hasonlóképpen tilos a bichat-golyók eltávolítását megelőző héten aszpirint szedni, mivel ez növeli a vérzés és a vérömleny kockázatát.

A bichektómia egy könnyű, 30-45 percig tartó beavatkozás. A beavatkozás ambulánsan történik.

A szájba helyi érzéstelenítést adnak. A műtétet általános érzéstelenítésben is el lehet végezni, ha Ön ezt szeretné.

A sebész egy centiméteres bemetszést ejt az arcon belül, a felső őrlőfogak felett. A hegek így teljesen láthatatlanok lesznek, elrejtve a szájban. A Bichat-golyókat alkotó zsírgolyókat azonosítják, és eltávolítják a feleslegüket, amely az arc kerekdedségét alkotja.

Ez soha nem teljes eltávolítás. A bemetszéseket ezután felszívódó varratokkal varrják össze. A klinikát kötés nélkül hagyja el; ezek a varratok maguktól felszívódnak.

A bichectomia után betartandó óvintézkedések

Mint minden műtétnél, a bichectomiánál is be kell tartania bizonyos szabályokat a műtét után, hogy a gyógyulási folyamat zökkenőmentesen haladjon.

Aműtét után ajánlatos jeget alkalmazni az arcon a duzzanat csökkentése érdekében. A megjelenő duzzanat akár 7 napig is jelentős lehet, és ez a tipp korlátozza a kellemetlenségeket. Célszerű továbbá felemelt fejjel aludni, és kerülni a túl meleg helyiségeket.

A fájdalom nem súlyos, egyszerű fájdalomcsillapítók elegendőek ahhoz, hogy elmúljon. A sebész antibiotikumokat is felír, amelyeket 5-7 napig kell szedni. A gyógyulás mindenesetre gyors, és 2-3 nap múlva újra folytathatja a szokásos tevékenységeit, kivéve, ha a duzzanat kellemetlen.

Abetegeknek 3 napig kevert vagy folyékony ételeket kell fogyasztaniuk. A forró ételeket két napig kerülni kell. Minden étkezés után a fogakat puha sörtéjű kefével kell megmosni. A betegeknek két hétig, a teljes gyógyulásig a szájukat is ki kell öblíteniük. A bichektómia után egy hónapig tilos a dohányzás is.

Aműtét eredménye körülbelül 6 hét múlva látható, miután az ödéma megszűnt. A feszesebb, vastagabb bőrű páciensek három hónap múlva látják a végleges eredményt.

Mennyibe kerül a bichectomia Spanyolországban?

A műtét Spanyolországban kevesebbe kerül, átlagosan 1400 euróba. Az árak attól függően változnak, hogy a műtét előtti konzultáció, valamint az altatás és a műtét utáni ellenőrzés benne van-e az árban. Érdemes megjegyezni, hogy a műtét eredménye egy életen át tart, ellentétben például az injekciókkal.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️