Biyo – Alicante

jose salvador biyo quironsalud1 1

Biyo – Alicante a kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2012-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Alicantéban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Biyo, Alicante, Spanyolország

A Biyo Clinic – Alicante 2012-ben nyílt meg, és egy plasztikai sebészeti és esztétikai magánrendelő. A klinikát a Spanyol Plasztikai, Rekonstrukciós és Esztétikai Sebészeti Társaság (SECPRE) akkreditálta.

A plasztikai, helyreállító és esztétikai sebészet legfejlettebb kezeléseire és technikáira specializálódott: mellnagyobbítás és -redukció, rekonstrukció, másodlagos mellműtétek, nőgyógyászati műtétek, orrplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, arcfelvarrás, zsírleszívás, kar- és combemelés, hasplasztika, fenék- és vádlifeltöltés.

Magas szintű szaktudásuk garantálja Önnek a magas színvonalú ellátást a diagnózistól a kezelésig. A kórházban elhivatott szakorvosok elismert csapata dolgozik, akik helyi és külföldi pácienseket egyaránt szívesen fogadnak. Az egész élményt a páciens igényeihez lehet igazítani, beleértve az árképzést és a fizetési rendszert, valamint a konkrét sebészeti és nem sebészeti eljárásokat.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Visszerek kezelése
Bőrfeltöltés
Mellbimbó korrekció
Bimbóredukció
Zsírleszívás
Fülplasztika
Mellnagyobbítás
Vádli implantátumok
Mellimplantátumok eltávolítása
Gynecomastia
Nyakplasztika
Brachioplasztika
Orrplasztika
Combfelvarrás
Brazil felhúzás
Mellfelvarrás
Cervico-arcfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellkisebbítés
Testfelvarrás
Hasplasztika

Szolgáltatások

Családi elhelyezés
Ingyenes Wi-Fi
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Alicante – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2012
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, dán, holland, angol, finn, francia, német, finn, olasz, norvég, orosz, spanyol, svéd, norvég, német


Dr. José Salvador véleménye – Clinica Biyó

Pi CCT
Pi CCT
20:54 09 Apr 19
Maria del PilarProfesszionalizmus és kiváló emberi bánásmód.Dr. Salvador és csapata igazán professzionális, és nagyon emberi módon kezeli a pácienst. Mindig úgy éreztem, hogy a Doktor és a csapata lefed. Amellett, hogy teljes mértékben megértik a páciens kívánságait, a műtét előtt, alatt és után is bármikor rendelkezésre állnak, hogy kielégítsék a páciens igényeit. Dr. Salvadort és csapatát ajánlom bármilyen típusú kezelésre. Amit ígérnek, azt teljesítik.Professzionalizmus és kiváló emberi hozzáállás.Dr. Salvador és csapata igazi szakemberek, akik nagyon humánus módon kezelik pácienseiket. Végig úgy éreztem, hogy a Doktor és csapata melegen törődik velem. A páciens kívánságának teljes megértése mellett a műtét előtt, alatt és után bármikor rendelkezésre állnak a páciens igényeinek kielégítésére. Dr. Salvadort és csapatát ajánlom minden általuk kínált kezeléstípushoz. Ígéreteiket teljesítik.
Rocio S m
Rocio S m
17:23 05 Nov 22
9 éve műtöttek vele, amikor egyetlen sebész sem akart megoperálni, kockáztatott, és az az igazság, hogy minden nagyszerű volt, verhetetlen kezelés és jó ár, megismétlem, ha protéziscserét folytatok, és egy nagyon jó tanácsadó Köszönöm🌹
lara hernández pastor
lara hernández pastor
10:43 17 Jan 21
Nem is lehetek hálásabb és elégedettebb az eredményekkel.Amikor műtétre készülünk, hajlamosak vagyunk elképzelni az eredményt, és a fejünkben idealizáljuk, hogyan nézne ki.Nos, az eredmény pontosan olyan, mint amilyennek elképzeltem, vagy még jobb!Az egyik nagy gondom az volt, hogy ne legyen műmell, és valami szép és nagyon természetes legyen. Ha látnád az eredményt, hallucinálnád, milyen természetes volt!Salvador doktor az első pillanattól kezdve nagy önbizalmat keltett bennem. Kiváló szakember, és rendkívüli csapattal rendelkezik. Kétségtelenül a legjobb sebész! Nagyon boldog vagyok, hogy meghoztam a döntést, és az ő kezükben tettem.
NURIA
NURIA
10:45 24 Mar 23
Nagyon örülök Dr. Jose Salvadornak, 100%-ban ajánlom, remek szakember, nagyon precízen, nagyon pontos diagnózissal, látványos eredménnyel ad tanácsot.
Tania
Tania
08:26 09 Apr 21
Örömömre szolgált, hogy José Salvador orvossal műtéten estem át, és nem is lehetek boldogabb és hálásabb. Az ellátás és a kiszolgálás kiváló. Professzionalizmusa és szoros bánásmódja mindenkor megnyugtatja Önt. Érdemes megjegyezni csapata tagjainak, különösen Marisa állandó figyelmét és aggodalmát. 100%-ban ajánlom a Doktort és az egész csapatát.*** Bizalom, közelség, napi törődés és professzionalizmus természetes eredménnyel a kezdetektől fogva.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️