A nemváltoztatás ára Tunéziában

nemváltás ára tunézia 1
Írta Maria

Nemváltoztató műtét klinikák (férfiból nővé) Tunéziában a legjobb áron. Keressen plasztikai és esztétikai sebészetre szakosodott orvosokat, és hasonlítsa össze az árakat, költségeket és véleményeket.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai nemváltoztatásról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A nemváltoztatás ára Tunéziában

Egy tunéziai nemváltoztatás átlagos költsége Tuniszban 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2800 euró és 3200 euró között változhat.

BeavatkozásÁr Tunézia
Szexuális változás3000 €

Mi az a nemváltoztatás?

A Tunéziában nemváltoztatási műtétként vagy nemváltoztatásként is ismert műtét a személy nemi jellemzőinek egyik nemről a másikra történő megváltoztatásához szükséges műtéti beavatkozásokat foglalja magában. Az ilyen személyre a “transznemű” kifejezés is alkalmazható. Az eljárás alkalmazható arra, hogy egy személyt férfiból nővé vagy nőről férfivá változtassanak.

Az M-F eljárás magában foglalja a férfi nemi szervek átformálását, hogy úgy nézzenek ki és úgy működjenek, mint a női nemi szervek (beleértve a vaginoplasztikát), a szőrtelenítő terápiát, a hormonpótlást, az arc feminizáló műtétjét és a mellnagyobbítást.

A hormonális kezelést a műtét előtt egy évvel kezdik el, és utána is folytatják. Az ösztrogének segítenek a testkontúrok átformálásában és serkentik a nagyajkak növekedését. Legalább egy terapeutának fel kell mérnie a páciens pszichológiai állapotát, mielőtt zöld utat adna.

A mellnagyobbításról szóló döntésnek megalapozottnak kell lennie, figyelembe véve a kockázatokat és a lehetséges mellékhatásokat. A csalódások elkerülése érdekében reális elvárásokat kell támasztania a mellimplantátum-műtét eredményével kapcsolatban is. Tudjon meg többet az eljárásról, a gyógyulási időszakról és a lehetséges szövődményekről – kérdezze meg orvosát vagy sebészét, ha kétségei vannak.

Mivel jár a nemváltoztató műtét (férfiból nővé)?

Klinikailag a tunéziai nemváltoztatási műtétet “genitoplasztikai beavatkozásnak” nevezik. Ez a fajta műtét végezhető az egyén nőből férfivá vagy férfiból nővé változtatására.

Nagyon fontos megérteni, hogy a műtét előtt először át kell esnie egy átmenetre. A nemi átmenet hosszú folyamat, amely nagy türelmet és kitartást igényel. Ezenkívül nagy segítség, ha van egy szilárd támogató rendszer, amely átsegíti Önt a nehéz időszakokon. Az is elengedhetetlen, hogy legyen egy terapeutája, aki nemcsak az átmenet előtti és utáni érzelmi jólétben segít, hanem a műtét előtt szüksége lesz egy ajánlólevélre is a terapeutájától.

A férfiból nővé történő átváltozás magában foglalja a penektómiát (a pénisz eltávolítása), az orchiektómiát (a herék eltávolítása), a vaginoplasztikát (hüvely létrehozása) és a feminizáló genitoplasztikát (női nemi szervek létrehozása). A műtét során általános érzéstelenítésben részesül.

A műtét előtt egy évvel el kell kezdenie a hormonkezelést, hogy segítsen átformálni teste kontúrjait és serkentse a nagyajkak növekedését. A hormonkezelés a nemi átalakító műtét után is folytatódik.

Népszerű MTF nemváltoztatási technikák közül választhatsz, ezek közül kettő a következő: bőrátültetéses nemváltoztatási műtét – a legnépszerűbb SRS eljárás, a hüvely mélysége akár 13-15 cm is lehet. A másik a vastagbéltranszplantációval végzett nemi átalakító műtét – a kevesebb herezacskóbőrrel rendelkezők és a síkosított hüvelyt kedvelők számára alkalmas, és a legdrágább eljárásnak számít.

Vannak más eljárások is, amelyeknek alávetheti magát, hogy teljesen átváltozzon férfiból nővé. Ezek közé tartozhatnak a mellimplantátumok, az arc feminizációs műtét (FFS), egy másik eljárás az ádámcsutka megjelenésének minimalizálására stb. A teljes átváltozást elősegítő eljárások az egyén igényei és természetesen a költségvetés függvényében változnak.

A műtét előfeltételei

  1. A pácienseknek legalább 20 évesnek kell lenniük, vagy 18 és 20 év közöttiek esetében a szülők/ törvényes gyám beleegyezésével kell rendelkezniük.
  2. Legalább 12 hónapos sikeres és folyamatos valós női élettapasztalat.
  3. Legalább 12 hónapos folyamatos hormonális kezelés.
  4. Pszichiáterrel kell konzultálnia a származási országában és abban az országban, ahol a műtétet elvégzik (ez a választott tunéziai kórházban megoldható).
  5. Fizikailag alkalmasnak kell lennie a műtétre.

Az MTF nemi átalakító műtét (SRS) népszerű technikái

1. SRS a pénisz bőrének inverziójával

  • Azoknak a betegeknek szól, akik nem akarnak hüvelyt a közösüléshez, különösen népszerű az idősebb transzneműek körében. A mélység körülbelül 2-4 cm (1-2 hüvelyk), és a műtét előtt a pénisz szőrtelenítése szükséges.
  • Műtét: 2,5 óra
  • Kórházi tartózkodás: 4 éjszaka
  • Felépülési idő Tunéziában: 3-4 hét

2. SRS herezacskó bőrátültetéssel

  • A herezacskóból származó bőr felhasználásával a bőr minőségétől és mennyiségétől függően akár 13-15 cm-es hüvelyi mélységet is létrehoznak (további mélység a lágyékból származó bőr felhasználásával lehetséges). Ez a legnépszerűbb MRS-eljárás.
  • Műtét: 4 óra
  • Kórházi tartózkodás: 6 éjszaka
  • Felépülési idő Tunéziában: 3-4 hét

3. SRS a szigmabéllel laparoszkópos technikával

  • A szigmabél segítségével létrehozzák a hüvelyt, ami nagyobb mélységet tesz lehetővé, mint a herezacskó bőrátültetéssel végzett SRS. Ez a technika alkalmasabb azok számára, akiknek kevesebb herezacskóbőrük van, vagy akik a biológiai nőkéhez hasonló, síkosított hüvelyt szeretnének. Messze a legdrágább technika.
  • Műtét: 6 óra
  • Kórházi tartózkodás: 7 éjszaka
  • Felépülési idő Tunéziában: 3-4 hét

Mennyi ideig kell Tunéziában maradnom a nemváltoztató műtét (férfiból nővé) miatt?

Sok páciens inkább külföldön végzi el a műtétet, mivel ez sokkal olcsóbb, és a legtöbb országban, így Tunéziában is, nagyon magas a sikerességi arány a plasztikai sebészet és a nemi átalakító műtétek tekintetében.

A műtét utáni felépülés hosszú és fájdalmas folyamat lesz. Emellett számos utókezelésre és folyamatos ellenőrzésre lesz szükség. Ezért egy kicsit tovább kell majd a kórházban maradnia, amíg készen áll a hazabocsátásra. Általánosságban úgy tervezi, hogy a műtét után legalább 3 hétig Tunéziában marad, ami időt biztosít a varratok eltávolítására és néhány hétig a sebésznél történő utóvizsgálatokra.

Mennyi a felépülési ideje a tunéziai nemváltoztatási műtétnek (férfiból nővé)?

A műtét előtt és után a dohányzás erősen visszariasztandó. Legalább két hétig kerülni kell a dohányzást, hogy csökkentsék a nem gyógyulás kockázatát.

A legtöbb ember 4-6 héttel a nemváltoztató műtét után visszatérhet a munkába. Ezenkívül 2 hónap után visszatérhet a munkához és a megerőltető testmozgáshoz. Nagyon fontos, hogy a gyógyulási időszak alatt szigorúan tartsa be a gyógyszeres kezelésre vonatkozó utasításokat.

Milyen utókezelésre van szükség a tunéziai nemváltoztató műtét (férfiból nővé) után?

A műtét előtt és után nagyon fontos a társadalmi támogatás, különösen a családja és közeli barátai támogatása. A műtét előtt szociálisan és érzelmileg stabilnak kell lennie. Ezért megfelelő tanácsadásra van szüksége, hogy segítsen az érzelmi jólétében. Fel kell készülnie mentálisan az átmenet előtt, alatt és után, mivel ez nagyon megterhelő és stresszes lehet.

Az is fontos, hogy rendszeresen járjon kontrollvizsgálatokra orvosához, hogy nyomon követhesse a felépülése előrehaladását és elkerülhesse a szövődményeket.

Mekkora a sikerességi aránya a nemváltoztatási műtéteknek (férfiból nővé) Tunéziában?

A nemi átalakító műtétek sikerességi aránya manapság nagyon magas, tekintettel a technológia fejlődésére és a sebészek nagyobb tapasztalatára. A férfi-nő nemi átalakító műtétek sikerességi aránya magasabb, mint a nő-férfi nemi átalakító műtéteké, ezért egyre több férfi transzszexuális választja a nemi átalakítást.

Tekintettel azonban az ilyen típusú műtét jellegére és összetettségére, tisztában kell lennie a szövődményekkel is. Például mindig fennáll a fertőzés, a súlyos fájdalom, tekintettel a műtét tolakodó jellegére, valamint a véralvadás és a hegesedés lehetősége.

A lehetséges mellékhatások közé tartozhat még a szexuális érzés és orgazmus csökkenése, a sipoly (a végbél és a hüvely közötti nyílás), a hüvely zsugorodása és a hüvelyben a beültetett szövetből származó szőrnövekedés, valamint az új hüvely létrehozásához használt szövet részleges elhalása.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️