Szemhéjplasztika Tunéziában

szemhéjplasztika tunézia 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai szemhéjplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres szemhéjplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai szemhéjplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szemhéjplasztika Tunéziában?

Tunéziában a szemhéjplasztika átlagos költsége 1600 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1100 és 1600 euró között változhat. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 1 óra-2 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 6 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 1 hónapon belül látható.

Felső vagy alsó szemhéjplasztika1400 €
4 szemhéjplasztika1800 €
Ázsiai szemhéjplasztika2200 €

A szemhéjplasztika nagyon népszerű arcplasztikai beavatkozás, mivel a világon a 3 leggyakrabban végzett szépészeti beavatkozás egyike. Érdekli a téma? Akkor kövesse az útmutatót: elmondunk mindent, amit a tunéziai szemhéjplasztikáról tudni kell.

Mi az a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amelynek célja a szem öregedési jeleinek korrigálása. Ennek érdekében a felesleges zsír- és bőrfelesleg csökkentésére összpontosít, amelyet általában a szemhéjak lógása és a szem alatti táskák jellemeznek.

Schéma de la chirurgie des paupières
A szemhéjplasztika ábrája

A szemhéjplasztikának két típusa van:

  • Felső szemhéjplasztika: ez a felső szemhéj megereszkedett szöveteit korrigálja. A műtét a felesleges bőr eltávolításából és szükség esetén a könnymirigy megemeléséből áll.
  • Alsó szemhéjplasztika: ez a gyakran hosszabb és összetettebb műtét a szem alatti zsírlerakódásokat távolítja el, miközben csökkenti a felesleges bőrt.

Az Ön igényeitől függően lehetséges csak az alsó szemhéjak, a felső szemhéjak vagy mind a négy szemhéj korrekciója egyszerre.

Mindkét esetben a szemhéjplasztika viszonylag egyszerű műtét, nagyon kevés kockázattal és tartós eredménnyel.

Kiknél végezhető el a szemhéjplasztika?

Az esztétikai szemhéjplasztika népszerű eljárás a szem alatti táskákkal (lipoptózissal) küzdők számára. Gyakran 35 év felettiek, akik szeretnének megszabadulni ettől a felesleges zsírtól, amely elnehezíti a szemet, fáradtnak tűnik, és kiemeli az öregedés jeleit.

A szemhéjplasztika a dermatochalasisban szenvedőknek is ajánlott, amely egy viszonylag gyakori állapot, amelyet a felső szemhéjakon lévő bőrfelesleg jellemez.

Ez a megereszkedett szövet a szemek elnehezítése mellett néha vizuális kellemetlenségeket is okozhat, ezért sokan döntenek úgy, hogy tunéziai kozmetikai műtétet végeznek.

Mint a legtöbb sebészeti műtétnek, a szemhéjplasztikának is vannak bizonyos ellenjavallatai, amelyeket a sebésszel folytatott műtét előtti konzultáció során ismertetnek Önnel.

Ez a műtét nem ajánlott azoknak, akik szenvednek:

  • Cukorbetegség
  • Szív- és érrendszeri vagy pajzsmirigybetegség;
  • Szembetegség (kötőhártya-gyulladás, monophthalmia, szaruhártya-fekély, könnyelégtelenség stb.);
  • Krónikus betegség.
Chirurgie des paupières : Photo avant après
Szemhéjműtét: előtte és utána fotó

Mennyibe kerül a szemhéjplasztika Tunéziában?

Sok klinika viszonylag kedvező árakat kínál, néha akár 50%-kal alacsonyabbakat, mint Európában.

Mind a 4 szemhéj teljes szemhéjplasztikájáért 1400 és 1800 euró közötti összeggel kell számolnia. Ha csak a felső vagy az alsó szemhéj korrekciójára van szükség, az ár alacsonyabb: 1 100 és 1 600 euró között van. Ezek az árak természetesen tartalmazzák az összes költséget: a kórházi kezelést, a sebész díját, az érzéstelenítést és a tunéziai tartózkodást.

Összehasonlításképpen, Európában egy szemhéjplasztika legalább 2000 euróba kerül a felső szemhéj esetében, 3000 euróba az alsó szemhéj esetében, és 5000 és 6000 euró közötti összegbe a két műtét kombinációja esetén.

A műtét előtti konzultáció

A műtétet megelőzően egy első látogatáson vesz részt a sebésznél, ahol a műtét előtti vizsgálatot végzik el. A sebész először felméri az Ön kívánságait és motivációit, majd érdeklődik az esetleges orvosi és műtéti előzményekről.

A sebész ezután részletesen megvizsgálja az Ön szemhéját a diagnózis felállítása és a közelgő műtét előkészítése érdekében.

Teljes szemészeti vizsgálatot is elrendel, hogy ellenőrizze a szemnyomást, a látásélességet és minden olyan adatot, amely hatással lehet a műtét zökkenőmentes lebonyolítására.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Szemhéjplasztika Tunéziában: előtte és utána fotó

A műtét előtt néhány nappal vagy héttel be kell tartania néhány utasítást: példáulkerülnie kell bizonyos gyógyszerek, például az aszpirin és a nem-szteroid gyulladáscsökkentőkszedését.

A műtét előtt egy hónappal tanácsosabbahagyni a dohányzást is, mivel a dohányzás ronthatja a gyógyulási képességet.

A műtét

A szemhéjplasztika viszonylag gyors műtét: általában 1-2 órát vesz igénybe, az alkalmazott technikától és a kezelendő szemhéjak számától függően (felső, alsó vagy mind a négy szemhéj egyszerre).

A műtétet legtöbbször helyi érzéstelenítésben és ambulánsan végzik, így a páciens még aznap este elhagyhatja a klinikát.

Felső szemhéjplasztika esetén a szemhéj felső palpebralis ráncában, a szemhéj rögzített és mozgó részei között található bemetszést ejtik. A sebész ezután eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, majd nem felszívódó varratokkal varrja össze, amelyeket néhány nap múlva el kell távolítani.

Az alsó szemhéjplasztika esetében a metszések transzkonjunktiválisak: a szemhéj belsejében (a kötőhártya nyálkahártyájában) helyezkednek el, ezért nem hagynak heget a bőrön. Ezután eltávolítják a zsírlerakódásokat, valamint a felesleges bőrt.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Szemhéjplasztika Tunéziában: előtte és utána fotó

A szemhéjplasztika kombinálható más arcplasztikai beavatkozásokkal:

  • A szemöldök külső részének megemeléséhez szükséges halántékemelés;
  • Centrofacialis lifting, az arc középső részének (sötét karikák, arccsontok és orr- és szemöldökráncok) megfiatalítására;
  • Homlokemelés a homlok ráncainak eltüntetésére.

Műtét utáni utókezelés

A szemhéjplasztika viszonylag egyszerű műtét, gyors gyógyulással. A legtöbb páciens a műtétet követően nem érez fájdalmat, eltekintve egy kis kellemetlenségtől és a “száraz szem” érzésétől.

Az első néhány napban célszerű jégpakolást tenni a szemre a duzzanat csökkentése érdekében. Zúzódások is jelentkezhetnek, de egy-két hét múlva spontán eltűnnek.

Technique de blépharoplastie par laser
A lézeres szemhéjplasztika technikája

A varratok eltávolítása után (a műtét után 4-5 nappal), majd 2 hét múlva a sporttevékenységet is folytathatja.

A szemhéjplasztika végleges eredménye általában a műtét után körülbelül 6 hónappal látható, és körülbelül tíz évig stabil marad.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a tunéziai műtét sikerének biztosításában. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️