Szemhéjplasztika Törökországban

szemhéjplasztika Törökország 1
Írta Émilie

Fókuszáljon a szemhéjplasztikára Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres szemhéjplasztikához Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi szemhéjplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szemhéjplasztika Törökországban?

Törökországban a szemhéjplasztika átlagos költsége 1400 euró. A szemhéjműtétet általános érzéstelenítésben végzik, és 1-2 órán át tart ambulánsan, ébredéskor nincs fájdalom. Az isztambuli tartózkodás időtartama 6 nap. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 1 hónapon belül látható.

Szemhéjplasztika 2 szemhéj1200 €
Szemhéjplasztika 4 szemhéj1600 €
Szemfelvarrás1400 €
Temporális felhúzás2200 €

Mi a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika Törökországban, más néven szemhéjfelvarrás, olyan arcfiatalító műtét, amely a felesleges bőr eltávolítását jelenti akár a felső, akár az alsó szemhéjról. Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Kombinálható a zsírpárnák eltávolításával mind a felső, mind az alsó szemhéjról.

A műtétet helyi érzéstelenítésben, ambulánsan végzik. A páciens este hazatér. A műtét nem fájdalmas. Lehetőség van mind a 4 szemhéj egy műtéttel történő megműtésére.

Videó a szemhéjplasztikáról

A szemhéjplasztika férfiak és nők számára egyaránt alkalmas a szem alatti táskák, illetve a lógó vagy nehéz szemhéjak esetén. Alapvetően a blepharoplastica azoknak a pácienseknek szól, akik szeretnének megszabadulni fáradt tekintetüktől.

Pácienseink előtte és utána készült fotói

Szemhéjplasztika

Az öregedés első jelei a szem körüli bőrön láthatóak, és joggal mondhatjuk, hogy ha műtétet fontolgat, akkor azt minél előbb el kell végezni – ahogy öregszünk, bőrünk veszít rugalmasságából, ami miatt megereszkedik és meglazul – különösen az arc vékony bőre esetében.

Bizonyos esetekben ez a megereszkedett bőr a felső és alsó szemhéjak megereszkedését okozhatja, ami rontja a látást, és az érintett személy kényelmetlenül és öntudatlanul érzi magát.

Photo avant et après d'une blépharoplastie
Szemhéjplasztika előtti és utáni fotó

Hogyan működik a szemhéjplasztika Törökországban?

A szemhéjplasztika egy egyszerű eljárás, amely helyi vagy általános érzéstelenítésben végezhető; a sebészek egy kis bemetszést ejtenek a szempillasor felett, hogy eltávolítsák a felesleges bőrt és zsírt.

Ezeket a kis bemetszéseket összevarrják, és így eltüntetik a táskák minden nyomát, amelyek annyi kellemetlenséget és önbizalomhiányt okoztak Önnek. A törökországi szemhéjműtét általában egy és három óra között tart, az öregedés mértékétől függően.

Olvassa el továbbá: A rókaszemek ára Törökországban

Egy ilyen műtétnek minimális a felépülési ideje; általában a beavatkozást követően elhagyhatja a műtőt, és csak a kontrollvizsgálatra térhet vissza, valamint annak biztosítására, hogy ne legyenek komplikációk, és a teljes felépülés általában egy hét-tíz napon belül lehetséges.

Simulation photo avant et après d'une bichectomie
Fotószimuláció a bichektómia előtt és után

A szem körüli öregedés természetes folyamat, és a bőr rugalmasságának folyamatos lazulása miatt a szemhéjplasztika Isztambulban olyan műtét, amelyet az ember élete során többször is el kell végezni, hogy legyőzzük a szemkörnyéki öregedés természetes folyamatát.

Szemhéjeltávolító műtét férfiak és nők számára

A szemhéjplasztika eltávolítja a felső szemhéj puffadt megjelenését okozó felesleges zsírlerakódásokat. A műtét után a páciens jobban fog nézni és látni, mivel a zsírlerakódások ronthatják a látást. A szem alatti táskák a műtéttel helyrehozhatók. Az alsó szemhéjműtét korrigálhatja a lógó szemhéjat.

A szemhéjműtét szakaszai

A műtét elvégzésének ideje függ a plasztikai sebész által alkalmazott technikától, valamint attól, hogy a páciensek felső vagy alsó szemhéjműtétnek, illetve mindkettőnek alávetik-e magukat. A plasztikai sebész apró bemetszéseket ejt a szemhéjak természetes vonalai mentén, a páciens felső szemhéjának ráncai mentén és az alsó szemhéj szempillái alatt.

Ily módon a páciens hegei átmennek a szem természetes ráncain, segítve azok elrejtését. A felesleges zsírt és a meglazult bőrt eltávolítják, és a vágást öltésekkel zárják. Ha csak a zsírt távolítják el, és nincs felesleges bőr, a vágás az alsó szemhéjon belül is elvégezhető, így nem marad látható heg.

A török plasztikai sebész lézert is használhat a meglazult bőr feszesítésére és a ráncok csökkentésére. Ez a módszer nem hagy heget, de a bőr néhány hónapig piros maradhat. Ily módon a megereszkedett szemhéj rögzül.

Un chirurgien analyse la paupière d'une patiente
A sebész elemzi a páciens szemhéját

A szemhéjműtét eredményei

A varratokat általában három-öt nappal a műtét után eltávolítják. Előfordulhat, hogy a betegeknek körülbelül egy hétig továbbra is steril ragasztószalagot kell használniuk szemhéjuk alátámasztására. A betegek a műtét után a szem körül némi duzzanatot tapasztalnak.

Hideg borogatás, például törölközőbe csomagolt jég alkalmazása segíthet a duzzanat csökkentésében. A betegek nem alkalmazhatnak jeget közvetlenül a bőrükre, mivel ez károsíthatja azt. A Törökországban szemhéjplasztikán átesett betegek a műtét után két-három nappal már tévézhetnek és olvashatnak.

A műtétet követő héten vagy tíz napon belül munkába állhatnak. A hegek még láthatóak lehetnek, de sminkkel elfedhetők.

A szemhéjplasztika utáni felépülési folyamat részeként a pácienseknek körülbelül öt napig kerülniük kell a derékban való hajlítást és a megerőltető tevékenységeket (különösen a vérnyomást növelő tevékenységeket, például az emelést és a megerőltető sportokat) tíz nap és két-három hét között. A műtét hegeket hagy maga után, de ezek általában jól elrejthetők, és idővel általában elhalványulnak.

Résultat avant et après d'une blépharoplastie
A szemhéjplasztika előtti és utáni eredmény

A szemhéjplasztika zúzódásokat vagy duzzanatot hagyhat a páciens arcán, és néha a páciens emiatt depressziós lehet. Ezek a műtét néhány mellékhatása, amelyek teljesen normálisak, és a gyógyulás befejeztével néhány héten belül eltűnnek.

A szemhéjműtét korlátai

A felső szemhéjplasztikával kezelhető a lógó felső szemhéj, amely a páciens fáradtnak tűnik, vagy akár a látást is korlátozhatja. Az alsó szemtáska-eltávolító műtét a szem alatti puffadt táskákat korrigálhatja. A szemhéjplasztika megszünteti a szem alatti sötét karikákat.

A szemhéjplasztika HIV-fertőzött betegeknél is elvégezhető. A HIV-pozitív betegek szemhéjplasztikáját tapasztalt orvosok végzik egy speciálisan erre a célra kialakított, steril műtőben. A műtét költségei azonban magasabbak maradnak, mivel a személyzetet túlfelszerelik a műtét során.

Fókuszban a szemhéj

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A szemhéjplasztika során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Száraz és irritált szemek ;
  • Hegek, vérömlenyek és fertőzések;
  • Átmenetileg homályos látás;
  • Látható hegek;
  • Allergiás reakciók;
  • Az érzékenység megváltozása.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Ez a műtét az iszlámban engedélyezett. Ez halal műtét, nem haram, mert orvosi hasznot nyújt, és javítja az ember megjelenését és életminőségét.

A mozgáskorlátozott személyek (PRM) az egész utazás során, a repülőtértől a szálláshelyükig igénybe vehetik a segítségnyújtási szolgáltatásokat.

A szemhéjműtét ellenjavallatai

A kozmetikai műtét Törökországban a következő betegcsoportok esetében ellenjavallt:

  • Ellenőrizetlen magas vérnyomás
  • Ellenőrizetlen glaukóma
  • Szemészeti retinabetegség
  • Száraz szem szindróma
  • Akut szemhéjgyulladás

Szemhéjplasztika útvonala Törökországban

1. nap

Találkozik orvosával, és megbeszéli a szemhéjműtét részleteit. A beleegyező nyilatkozat aláírása után orvosi vizsgálatokon vesz részt. Ha az Ön alkalmasságát megerősítik, aláveti magát a műtétnek.

A műtét általában egy és három óra között tart. A műtét után orvosa elvégzi az első vizsgálatot, és a műtét első éjszakáját a kórházban tölti az egészségügyi személyzet felügyelete mellett.

A legtöbb szemhéjműtéten átesett páciensnek a műtét után hideg szemmaszkra van szüksége az érzékeny szövetek felpuhítása, valamint a duzzanat és a véraláfutás megelőzése érdekében.

Simulation avant et après d'une chirurgie des paupières
Szimuláció a szemhéjműtét előtt és után

2., 3., 4. és 5. nap

Orvosa a második nap reggelén, mielőtt elhagyná a kórházat, elvégzi a második ellenőrzést. Tanácsot ad Önnek a gyógyszeres kezeléssel kapcsolatban, és utasításokat ad az öltözködéssel és a hideg szemmaszk használatával kapcsolatban.

A második, harmadik, negyedik és ötödik napon a törökországi Isztambulban lévő szállodában fog pihenni a tanácsoknak megfelelően. Kerülje a megerőltető tevékenységeket, de sétálhat a szálloda körül, vagy választhatja a városnézés lehetőségét a látnivalók megtekintésére.

6. nap

Meglátogatja a török plasztikai sebész magánklinikáját Isztambulban egy utolsó ellenőrzésre. Orvosa tanácsokat fog adni Önnek a gyógyszeres kezeléssel és a felépülési időszak alatt végezhető tevékenységekkel kapcsolatban. A hatodik nap után hazaindulhat.

Mennyibe kerül a szemhéjplasztika Törökországban?

A szemhéjplasztika vagy szemhéjműtét költsége a megműtött szemhéjak számától függ. Törökországban a 2 szemhéjplasztika átlagos költsége 1 200 euró. A 4 szemhéj esetében a költség 1800 euró. Ez az ár tartalmazza az érzéstelenítést és a gyógyszereket.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika eredménye átlagosan 10-15 évig tart. Természetesen az Ön arca az idő múlásával (az öregedés miatt) tovább változik. Körülbelül tíz év elteltével ezért lehetőség van néhány korrekciós beavatkozásra, ha úgy érzi, hogy erre szüksége van.

A szemhéjplasztikát általában helyi érzéstelenítésben végzik, így a beavatkozás során nem érez fájdalmat. A műtétet követő néhány napban a szemhéjak duzzanata miatt gyakori egy kis kellemetlen érzés. Ezután gyulladáscsökkentő gyógyszert fog szedni.

A lógó szemhéjak olyan probléma, amely általában a 30 év feletti embereket érinti: az isztambuli szemhéjplasztika ezért elsősorban őket célozza meg. A szemhéjplasztika azonban gyermekkorban is elvégezhető, különösen akkor, ha a látást befolyásolja.

Az alsó szemhéjplasztika esetében a bemetszéseket általában a kötőhártya nyálkahártyáján végzik, így nem marad látható heg. Bőrtöbblet esetén azonban a hegek elkerülhetetlenek, bár általában diszkrétek.

A szemhéjplasztikai műtét minimális tartózkodási ideje Törökországban 6 nap: egy éjszaka a kórházban és 5 nap szállodában. Ez lehetővé teszi a sebész számára, hogy komplikációk esetén gyorsan cselekedhessen, és ellenőrizze, hogy a felépülés a lehető legzökkenőmentesebben halad-e.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️