Fenéknagyobbítás Tunéziában

fenéknagyobbítás 1
Írta Maria

Minden, amit a tunéziai fenéknagyobbításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres fenéknagyobbításhoz Tuniszban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai fenéknagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenéknagyobbítás ára Tunéziában

Tunéziában az implantátumokkal végzett fenéknagyobbítás átlagos költsége 2800 euró, implantátumok nélkül pedig 2500 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 óra-4 óra hosszat tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós ruhát. A végeredmény 4 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Fenéknagyobbítás implantátumokkal2800 €
Fenéknagyobbítás implantátumok nélkül2500 €

Afenéknagyobbítás Tunéziában még soha nem volt ilyen sikeres, és a páciensek a világ minden tájáról már nem haboznak eljönni. Ennek okai? Egyrészt a nagyon vonzó költségek , másrészt az egyre tapasztaltabb sebészek és az ultramodern egészségügyi intézmények száma miatt.

Mi az a fenéknagyobbítás?

A fenékplasztika egy olyan eljárás, amely általában a következőkből áll:

  • A fenék térfogatának növelése;
  • A fenék megjelenésének javítása;
  • A kissé megereszkedett és petyhüdt fenék feszesebbé tétele.

Ennek fő okai általában a túl laposnak ítélt fenék, vagy a kissé petyhüdt vagy lógó fenék, különösen a gyors fogyás következtében.

Milyen típusú implantátumokat használnak?

A műtétnek 2 típusa van:

Zsírátültetés (más néven brazil fenékemelés – BLL).

Ez azt jelenti, hogy a test egy másik részéből vesznek zsírt, majd azt átültetik a fenékre. Ennek a módszernek az az előnye, hogy 100%-ban természetes. Valójában a saját zsír újra befecskendezéséből áll, idegen test használata nélkül. Így elkerülhető a kilökődés vagy az allergiás reakció kockázata.

Szilikon fenékimplantátumok beültetésével.

Ezek az implantátumok nagyon rugalmas anyagból készülnek, és az izom mögé kerülnek, így előnyük, hogy a lehető legtermészetesebbnek tűnnek. Azt is meg kell jegyezni, hogy az implantátumokat körülvevő gél rendkívül ellenálló, ami megakadályozza, hogy a szilikon bármilyen formában szivárogjon a test belsejébe.

Kiknél végezhető fenéknagyobbító műtét Tunéziában?

Bárkinek lehet fenékimplantátumot beültetni, amennyiben a páciens jó egészségi állapotban van.

A zsírátültetés esetében azonban a páciensnek elegendő zsírmennyiséggel kell rendelkeznie a zsír kinyeréséhez. Ha ez nem így van, akkor a túl vékony embereknek szilikonimplantátumhoz kell folyamodniuk.

Mindkét esetben fontos, hogy a műtétet végző sebésszel megbeszéljük a helyzetet. A legjobb megoldás a kívánt eredménytől függ.

Hogyan zajlik a műtét, és milyen óvintézkedéseket kell tenni?

A nagy nap előtt fontos, hogy jól felkészüljön, és teljes mértékben tisztában legyen azzal, hogy mi fog történni.

Mielőtt

Mint minden szépészeti beavatkozásnál, itt is megszervezik az első konzultációt a sebésszel. Ez lehetővé teszi, hogy a páciens közölje igényeit a plasztikai sebésszel, és közösen kidolgozzák a cselekvési tervet.

Néhány kérdés után a plasztikai sebész képes lesz jelezni, hogy mik a lehetséges megoldások. Meg tudja majd nyugtatni a pácienst a műtét menetével kapcsolatban is. Ez egy fontos pillanat, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Minden plasztikai műtét bizonyos lehetséges szövődményekkel jár, mint például fertőzés, vérzés, zúzódás, túlzott duzzanat vagy egyszerűen csak nem kielégítő eredmény. Bár ritkán fordul elő, a plasztikai sebész köteles a műtét előtt minden lehetséges kockázatra felhívni a figyelmet.

Megteendő óvintézkedések: a pácienseket általában arra kérik, hogy a műtét előtt egy hónappal hagyják abba a dohányzást, és 10 nappal előtte hagyjanak abba minden gyulladáscsökkentő vagy véralvadásgátló gyógyszert. A műtét előtti konzultáció során azonban minden információt megadnak.

A weboldal alatt

A műtét napján a pácienseket felkérik, hogy menjenek az általuk választott tunéziai egészségügyi központba, ahol a beavatkozásnak alávetik magukat.

A zsírátültetés esetében

A műtétet általában általános érzéstelenítésben végzik, és egy-három órán át tart. A zsírt a csípőből és a nyeregtáskákból távolítják el. Ezt követően centrifugálják, majd egyenletesen elosztják a fenék felső részén.

Ez egy minimálisan invazív eljárás, amely nagyon finom hegeket hagy maga után.

Végül a páciens egy éjszakát a kórházban tölt, de előfordul, hogy a műtétet ambulánsan végzik, azaz a páciens néhány órával később hazaengedik.

Az eredmények: a fenék feszesebb és jobban formált, és az eredmények a műtét után 3-6 hónappal kezdenek megmutatkozni. Becslések szerint a műtét után a fenék körülbelül 30%-kal zsugorodik, mivel a zsír mennyisége természetes módon csökken. Ennek következtében szükség lehet egy második műtétre, hogy a beültetés tartós legyen.

A fenékimplantátumok esetében

A műtétet itt is gyakran általános érzéstelenítésben végzik. A műtőben a sebész a szilikonimplantátumot az izom mögé helyezi be, a fenékráncban lévő nagyon finom bemetszésen keresztül. A protézist ezután a gluteus maximus szövetei közé helyezik. A műtét 1-3 órát vesz igénybe, és egy éjszakai kórházi tartózkodást igényel.

Az eredmények: a fenék 3 hónap múlva, a duzzanat lecsengése után nyeri el végleges formáját. Ami a heget illeti, körülbelül 12 hónapba telik, mire az elnyeri végleges kinézetét, ezért türelemre van szükség. Végül, a fenékimplantátum akár 20 évig is eltarthat, de rendszeres ellenőrzésre van szükség. A szakadások ritkák, de fontos a nyomon követés.

A weboldal után

  • A fájdalom gyakran mérsékelt, de néha kicsit erősebb is lehet, ilyenkor megfelelő gyógyszeres kezelést írnak fel otthonra. Fájdalomcsillapítót a kórházi tartózkodás alatt is kap a beteg;
  • A fenéknagyobbító műtét után 8 napig ajánlatos kerülni az ülést;
  • A betegek csak 6 hét elteltével kezdhetik újra a fizikai aktivitást;
  • Az ápolószemélyzet utasításai szerint kötelező a támasztóharisnya viselése is;
  • A páciens a műtét után 2 és 4 hét között visszatérhet a munkába;
  • A duzzanat fokozatosan csökken, míg néhány hónap múlva eléri végleges formáját .

Mennyibe kerül a fenéknagyobbító műtét Tunéziában?

A fenéknagyobbítás költsége Tunéziában 2500 euró. Ez az alkalmazott módszertől, az egészségügyi intézménytől és a műtétet végző plasztikai sebésztől függően változik. Mindenesetre a szépészeti műtétek költsége a becslések szerint 2-3-szor alacsonyabb, mint Európában.

Tunézia gyorsan az esztétikai turizmus kedvelt célpontjává vált. A tunéziai fenéknagyobbítás az egyik legnépszerűbb eljárás. Különösen azon betegek számára, akik egy európai országban kívánják megműttetni magukat.


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️