Comb zsírleszívás Tunéziában

zsírleszívás combok 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai combliposszióról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres combzsírleszíváshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai combzsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A comb zsírleszívás ára Tunéziában

Tunéziában a combzsírleszívás átlagos költsége 1800 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 1-2 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
A combok zsírleszívása1800 €

Tudta? A zsírleszívás a leggyakrabban végzettszépészeti műtét a világon, közvetlenül a mellnagyobbítás előtt. És ez nem véletlen: férfiak és nők számára egyaránt gyakran okoz komplexusokat a test bizonyos területein felhalmozódott zsír.

Önnél is ez a helyzet? Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit a tunéziai combzsírleszívásról tudni kell.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
A combok öregedésének jelei: narancsbőr

Mi az a comb zsírleszívás?

A zsírleszívás vagy a combok zsírleszívása viszonylag gyakori szépészeti műtét Tunéziában. Mint a neve is mutatja, célja a combok zsírfelhalmozódásának eltávolítása.

A páciens igényeitől és kívánságaitól függően a műtétet különböző szinteken lehet elvégezni:

  • A belső combokon: nagyon gyakori, hogy a bőr ezen a szinten “hullámokat” képez. A felesleges zsír eltávolítása után arcfelvarrás végezhető a bőr feszesítésére.
  • A combok külső részén, más néven a nyeregtáskákon: ez nagyon gyakori kérés a nők részéről, és hatékony módja az alak karcsúsításának.
  • A combok hátsó és elülső részén: ezeket a területeket kíméletesen kezelik, mivel a bőr törékeny és nem túl rugalmas.

Ha ezeket a területeket egy műtéttel kezelik, akkor beszélünk a combok körkörös zsírleszívásáról. Ezt általános érzéstelenítésben végzik, míg egy-egy terület kezeléséhez általában elegendő a helyi érzéstelenítés.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
A combok esztétikai megjelenésének javítása

A harmonikus alak fenntartása érdekében sebésze a csípő, a fenék vagy a térd területén is végezhet zsírleszívást. Erről a műtét előtti vizit során tájékoztatja Önt.

A combok zsírleszívása: kinek és miért?

A hormonális ingadozások és a zsírsejtek fenék- és csípőszöveti eloszlása miatt a nők nagyobb valószínűséggel vetik alá magukat a combok zsírleszívásának.

Azonban egyre több férfi fordul ehhez a műtéthez, hogy visszanyerje harmonikusabb alakját.

Ráadásul az eljárás gyakran könnyebb a fiatalabb pácienseknél, mivel a szövetek feszesebbek, az eredmények pedig kiszámíthatóbbak. Az idősebb páciensek mindazonáltal kiváló eredményeket érhetnek el, és sokan sajnálják, hogy nem döntöttek korábban.

Két fő oka lehet annak, hogy miért szeretné átesni a combok zsírleszívásán: a combok súrlódása kellemetlenséget okoz és irritációhoz vezet, vagy egyszerűen csak szeretné finomítani alsótestét. Az utóbbi esetben fontos szem előtt tartani, hogy a zsírleszívás nem az elhízás megoldása, hanem egyszerűen az alak átformálásának eszköze.

Végül meg kell jegyezni, hogy a combok zsírleszívása a következő esetekben ellenjavallt:

  • terhes nők: a műtétet célszerű elhalasztani a terhesség utánra, és szükség esetén a szoptatás utánra;
  • bizonyos betegségekben, például leukémiában vagy cukorbetegségben szenvedő betegek esetében;
  • olyan személyek, akiknek a kórtörténetében már előfordult visszérgyulladás vagy tüdőembólia.

Egyéb kockázati tényezők is léteznek, mint például a dohányzás, a fogamzásgátlók szedése vagy a túlsúly: mindezeket a sebész a műtét előtti vizit során figyelembe veszi.

A műtét különböző szakaszai

Bár sok páciens Tunéziába utazik, hogy kihasználja a kedvezményes árakat, a combok zsírleszívásának eljárása pontosan ugyanaz, mint Európában.

A műtét előtti konzultáció

Mint minden műtéti beavatkozás esetében, Ön is részt vesz egy első konzultáción a sebészével, ahol megbeszéljük elvárásait és általános egészségi állapotát.

Ezután orvosa részletes vizsgálatot végez az Ön morfológiájáról, különösen a bőr rugalmasságát és azeltávolítandó zsírtömeg nagyságát vizsgálja.

A műtét előtt egy hónappal és 48 órával találkozik az altatóorvossal is, hogy meghatározzák az Ön helyzetének legmegfelelőbb altatási módot.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
Combzsírleszívás előtti és utáni szimuláció

Ha a zsírleszívást egyszerre több területen is el kell végezni, az általános érzéstelenítés módszeresen javasolt lesz, meggyőződve arról, hogy Önnek nincs-e ellenjavallata az ilyen típusú beavatkozásra.

A műtét menete

A combok zsírleszívása viszonylag rövid műtét, amely a kezelendő területek kiterjedésétől függően 1-2 órát vesz igénybe.

Általában ambulánsan végzik: a műtétet délelőttre időzítik, és késő délután hazatérhet. Az eltávolított zsír mennyiségétől függően azonban szükség lehet arra, hogy egy éjszakát a klinikán töltsön az esetleges szövődmények megfigyelése céljából.

A műtét napján a sebész először egy speciális filctollal kijelöli a leszívandó területeket. Ezután Önt altatásba helyezik, és apró, 3-4 milliméteres bemetszéseket ejtenek: ezeket általában a bőr természetes ráncaiba helyezik, hogy a lehető legkevésbé feltűnőek maradjanak.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Combzsírleszívás Törökországban: előtte és utána képek

Az eljárásnak ebben a szakaszában sóoldatot szivárogtatnak a bőr alá, hogy korlátozzák a vérzést és megkönnyítsék a zsírleszívást.

A zsírsejteket ezután habkanülökkel szívják ki: néhány milliméter átmérőjű mikrocsövek, amelyeket kifejezetten a bőr és a szövetek védelmére terveztek. A műtét elején ejtett bemetszéseken keresztül behelyezett csövek fokozatosan szívják fel a zsírt a felszínről és a test mélyéről, hogy egyenletes, egyenetlenségek nélküli, homogén eredményt érjenek el.

A műtét befejezése után a bőr rugalmassága lehetővé teszi a természetes feszülést. Bizonyos esetekben azonban a combok feszesítéséhez és feszesítéséhez arcfelvarrásra is szükség lehet.

Végül a sebész kompressziós bugyit (kompressziós ruhadarabot) ad Önnek. A zsírleszívást követően az eltávolított zsírt természetesen testvíz váltja fel, ami duzzanathoz vezet. A harisnya segít korlátozni ezt a jelenséget, miközben védi a műtött területet.

Támaszos bugyi

A műtét után

A műtétet követően mérsékelt fájdalmat fog érezni, amely az orvos által felírt fájdalomcsillapítókkal könnyen csillapítható. Másnap lezuhanyozhat, miközben leveheti a támasztónadrágot. Általában 4-6 hétig kell viselni a bugyit, míg az ödéma 5-15 nap után természetes módon megszűnik.

A műtét utáni első hetekben gyakran tanácsos a combotmasszírozni. Ennek a mechanikus műveletnek több előnye is van. Különösen segít a :

  • elősegíti a méreganyagok kiürülését ;
  • javítja a bőrszövet oxigénellátását;
  • javítja a nyirokkeringést
  • csökkenti a duzzanatot;
  • csökkenti a fájdalmat.

Kívánságaitól és költségvetésétől függően a masszázst napi rendszerességgel elvégezheti saját maga, vagy felbérelhet egy gyógytornászt vagy masszőrt.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
A zsírleszívás szimulációja Törökországban

Bár a zsírleszívás első eredményei már a műtét befejezése után láthatóak, általában több hónapba telik, amíg a szervezet teljesen felépül a műtétből. Ha gondosan követi a sebész által adott tanácsokat, a végleges eredményeket körülbelül 3-4 hónap múlva láthatja.

Mennyibe kerül a combok zsírleszívása Tunéziában?

Ha egyszerűen csak spórolni szeretne, akkor jól teszi, ha Tunéziába utazik erre a beavatkozásra. A klinikától függően a combzsírleszívás ára 1800 és 2500 euró között mozog, azonos minőségű ellátásért.

Ráadásul helyszíni csapataink a repülőtérre érkezésétől kezdve és egész tartózkodása alatt Önnel lesznek. Egy tolmács is rendelkezésre áll majd, hogy az Ön nyelvén is magas színvonalú kezelést kapjon. Így Önnek csak annyi a dolga, hogy teljes lelki nyugalommal élvezze az ittlétet!


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy tunéziai operációja sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️