Hasplasztika és Tunisie

hasplasztika tunézia ár 1
Írta Maria

Minden, amit a tunéziai hasplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres hasplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai hasplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasplasztika ára Tunéziában

Tunéziában a hasplasztika átlagos költsége 2350 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 300 € és 3 100 € között változhat. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. A páciens 7 napot és 2 éjszakát tölt kórházban. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós ruhát. A végeredmény 3 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Hasplasztika2350 €

Hasplasztika Tunéziában: műtét a lapos hasért

Lapos hasra vágyik? A legjobb megoldást keresi a fogyás utáni zsírlerakódások eltüntetésére? Válassza ahasplasztikát Tunéziában. Ez a kozmetikai sebészeti műtét megszabadítja a hasat a felesleges laza bőrtől és zsírtól.

A Tunéziában, neves plasztikai sebészeti klinikákon és tapasztalt sebészek által végzett hasplasztika 99%-os sikeraránnyal rendelkezik. Azok a páciensek, akik ezt a célállomást választják, teljes körű ellátásban részesülnek A-tól Z-ig az egész útjuk során.

Mi az a hasplasztika Tunéziában?

A hasplasztika Tunéziában a has plasztikai és helyreállító műtétje. Elsősorban a megereszkedett bőr és a hason maradt zsírlerakódások csökkentéséből áll. Ezután a hasizmok megfeszítése következik a lapos has helyreállítása és az alak feszesebbé tétele érdekében.

Ez a plasztikai és esztétikai műtét lehetővé teszi a hasi rekonstrukciót is. Megfeszíti és megfeszíti a hasfal egyenes izmait, hogy a has bőrét megfeszítse. A végeredmény egy feszes, tónusos has. A páciens lapos hasat kap.

A Tunéziában végzett hasplasztikának két gyakori típusa van:

  • Az első a teljes hasplasztika: ez a leggyakoribb technika, és a legmegfelelőbb a nagy mennyiségű felesleges bőr és zsír eltávolítására. A műtétet a köldöknél végzik, hogy a bőrt felszabadítsák, újra felhúzzák és lefelé húzzák. Ez a legjobb technika a hasizmok teljes hosszában történő feszesítésére.
  • Mini hasplasztika: ez egy hatékony technika a has alsó részén vagy a köldök alatt lévő kis mennyiségű megereszkedett bőr helyreállítására. A műtét során eltávolítják a szeméremtesten lévő zsírt és bőrt. Ezt követheti zsírleszívás az eredmény tökéletesítése érdekében.

A hasplasztika az egyik legnépszerűbb kozmetikai beavatkozás. Tunéziában a művészet szabályai szerint, tapasztalt plasztikai sebészek végzik, és 99%-ban kielégítő eredményt ígér.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

A hasplasztika azoknak szól, akik finomítani szeretnék alakjukat. Kifejezetten a makacs zsírlerakódásokat és az apró tökéletlenségeket célozza meg, amelyeket sem a sport, sem a diéta nem tudott eltüntetni. Az ideális jelölt erre a fajta helyreállító műtétre:

  • Aki jelentős mennyiségű hasi zsírpárnát veszített, és a fogyás következtében meglazult bőrfelesleggel rendelkezik.
  • Olyan ember, aki a híres “csokoládécsíkok” megszerzésére készül.
  • Páciensek, akiknek a hasa több terhesség után megereszkedett, és akik szeretnék visszanyerni a feszes, tónusos középizmokat.

A hasplasztika azonban nem ajánlott túlsúlyos vagy elhízott emberek számára. A pácienseknek azt tanácsoljuk, hogy fogyjanak, mielőtt hasplasztikát fontolgatnának. Ezenkívül a pácienseknek legalább BMI<30-as BMI-vel és stabil testtömeggel kell rendelkezniük.

Hogyan végzik a hasplasztikát Tunéziában?

Ahasplasztika Tunéziában olyan sebészeti eljárás, amely műtéti beavatkozást igényel. Plasztikai sebész és csapata végzi műtőasztalon, általános érzéstelenítésben. Az eljárás három szakaszra oszlik:

Előkészítés

A tunéziai hasplasztika első szakasza abból áll, hogy felveszi a kapcsolatot az utazási irodával, amely előkészíti a tunéziai gyógykezelést. Az iroda feladata lesz, hogy kapcsolatba hozza Önt a sebésszel és a teljes orvosi csapattal, valamint hogy elintézze a tartózkodásához szükséges összes adminisztratív vagy különleges formalitást.

Az első konzultáció

A plasztikai sebésszel való első találkozója több pont azonosításából áll:

  • Az Ön általános egészségi állapota: a sebész kérhet egy szűrést és klinikai vizsgálatot.
  • Az elvégzendő hasplasztika típusa, az Ön morfológiájától és a hasi öv állapotától függően.
  • A hatékony és sikeres műtéthez szükséges előkészületek. Javasolni fogják, hogy hagyjon abba bármilyen gyógykezelést, hallucinogén anyagot vagy nikotint. Diéta is előírható.

Ez a kezdeti konzultáció a külföldi páciensek számára online is elvégezhető.

A második konzultáció

Ez a második konzultáció a helyszínen történik a sebészeti csapattal. Ekkor találkozik az altatóorvossal és a sebésszel, hogy átbeszéljék a műtét végső részleteit. A műtéti eljárásról is tájékoztatják Önt.

A műtét napja

A műtétet megelőző napon az orvosi csapat gondoskodik Önről a teljes körű felkészülés érdekében. A műtét alatt böjtölnie kell, és a műtőbe való belépés előtt fertőtlenítő zuhanyzást kell végeznie. A műtőasztalon megkapja az első adag altatószert, és amikor az anyag kifejti hatását, elaltatják.

Ahasi műtét az esettől függően1-2 óráig tart. A kórházi tartózkodás 2-3 nap. A hasplasztika magában foglalhatja :

  • A hasi zsír zsírleszívása, ha az túl vastag. A sebész a köldök alatt végez egy bemetszést, hogy a heg ne legyen túlságosan látható. A sebész ezután finom kanülök segítségével eltávolítja a felesleges zsírt és zsírszövetet.
  • A felesleges zsír eltávolítása után a sebész áttér a tényleges helyreállító műtétre. A választott technikától függően (teljes hasplasztika vagy mini-hasplasztika) a sebész bemetszést ejt :
  • A köldök alatt, a bikinivonal közelében a mini hasplasztika esetében
  • A köldök felett, annak elmozdításával, a teljes hasplasztika esetében.

A metszés mérete az eltávolítandó zsír mennyiségétől függően változik.

  • A bemetszést követően a bőrt és a zsírt leválasztják a hasizomról. A megnyúlt izmokat megfeszítik. Ha a bőr eltávolítása során a hasfalon bármilyen elváltozás keletkezik, a sebész a műtét folytatása előtt gondoskodik annak korrigálásáról.
  • Ezután a sebész eltávolítja a bőrszövetet. A bőrt lehúzzák, hogy megfeszítsék és újra felhúzzák. Ezzel a technikával eltávolítják a felesleges bőrt.
  • Miután a bőrt megfeszítették, a köldököt visszahelyezik a helyére. Lehetőség van köldökátültetésre, azaz a köldöknek a megfeszített bőrre való helyezésére.
  • A bemetszés lezárására feloldható varratokat használnak. Az esettől függően a plasztikai sebésznek esetleg hasfelvarrást is el kell végeznie.

A műtét után

Aplasztikai műtét után néhány órát pihennie kell, és orvosi felügyelet mellett a klinikán kell éjszakáznia. Fontos, hogy jól felépüljön, hogy elkerülje a szakadások és egyéb szövődmények kockázatát. Amikor az érzéstelenítő hatása kezd elmúlni, fájdalomcsillapítót kell szednie. A sebet fertőzésgátló és sebgyógyító szerekkel is kezelik.

A kötést a műtét után 2-3 naponta megújítják. A varratokat 10 nap után eltávolítják, ha azok nem szívódnak fel maguktól. A gyakorló sebész a műtét utáni folyadékelvezetés és a gyógyulás elősegítése érdekében dréneket helyezhet el.

Óvintézkedések a tunéziai hasplasztika után

Annak érdekében, hogy a tunéziai hasplasztika sikeres legyen, a műtét után néhány óvintézkedést meg kell tennie:

  • Kerülje a túl forró vagy hosszan tartó fürdést körülbelül 3 hétig. Az úszás szintén nem ajánlott ebben az időszakban. A zuhanyzás ne legyen túl hosszú. A műtét után 4-5 nappal már lehet zuhanyozni.
  • A műtét után néhány napig viseljen fűzőt vagy fűzőt. A speciális fűző extra támaszt nyújt, és segít az alak további finomításában. A fűző viselése a műtét után 2-3 hónapig tart. A sebészével történő ellenőrzés során eldől, hogy tovább kell-e viselnie, vagy el kell-e távolítania.
  • Olyan pozíciókban aludjon, amelyek nem terhelik a hasizmokat. Ügyeljen arra, hogy alvás közben ne feszüljenek. Javasoljuk, hogy a hátán, behajlított lábakkal aludjon. Tegyen párnát a térdére.
  • Legalább 1 hónapig kerülje a sportot és az intenzív fizikai aktivitást. A sportolás folytatása a hasplasztika után 3 hónappal ajánlott.
  • Figyelje az étrendjét, hogy elkerülje a súlygyarapodást és az új zsír felhalmozódását a hasán. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend elengedhetetlen. Az egészséges életmód szintén tanácsos (dohányzás abbahagyása, jó minőségű alvás stb.).

Mennyibe kerül a hasplasztika Tunéziában?

A hasplasztika ára Tunéziában 2000 és 2700 euró között van. Ez a költség attól függően változik, hogy milyen típusú hasplasztikát kívánnak elvégezni, hogy a műtét zsírleszívással, arcfelvarrással stb. jár-e együtt. Másrészt ez a költség magában foglalja a teljes felelősséget a tunéziai orvosi útért, beleértve az Ön tartózkodásának megszervezését, a műtétet, a kezelést, a műtét utáni utókezelést, a repülőtéri és szállodai transzfert és a tolmácsot.

A pácienst A-tól Z-ig elkísérik a tartózkodása és a hasplasztikai műtéti projektje során. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk egy személyre szabott, személyre szabott árajánlatért.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a tunéziai műtét sikere érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️