Mommy makeover en Tunisie

anyuka átalakítása 1 díj
Írta Manuella

Átalakította a baba az életedet… és a testedet? Hogy visszanyerd az alakodat, úgy sportolsz, mint a sztárok? Ne tévedj, a hírességek különleges szülés utáni plasztikai műtéteket vesznek igénybe. Végeztesse el a mami átalakítást Tunéziában a legjobb eredményekért a legjobb áron!

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai Mommy Makeover-ről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Mommy Makeover ára Tunéziában

Egy tunéziai Mommy Makeover ára Tuniszban átlagosan 3500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 3000 euró és 4500 euró között változhat. Mivel ez a műtéti eljárások kombinációja, az ár nagyon kedvező. All-inclusive csomagot kínálunk, amely tartalmazza a szállást, a repülőtéri transzfert, a gyógyszereket és a kompressziós harisnyákat/fűzőket. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végezzük, és 3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Mommy Makeover Tunéziában3500 €

Minden, amit a tunéziai Mommy Makeover-ről tudni kell

AMommy Makeover a szülés után végzett plasztikai műtét. A műtét célja a fiatal kismama testének helyreállítása, sőt tökéletesítése! A Mommy Makeover Tunéziában több műtéti beavatkozást egyesít magában:

  • Mellfelvarrás (mellprotézissel vagy anélkül),
  • Mellkisebbítés, ha szükséges
  • Zsírleszívás,
  • És hasplasztika.

Megjegyzendő, hogy ezek a műtétek az anya igényeihez és céljaihoz igazíthatók.

Kiknél végezhető el a Mommy Makeover Tunéziában?

Egy terhes nő alakja a terhesség alatt változik. Közvetlenül a szülés után sok nő elveszíti az önbizalmát. Már nem ismerik fel a szülés utáni testüket: petyhüdt pocak, megereszkedett mellek a szoptatás befejezése után, és így tovább.

Míg a legtöbb újdonsült anyuka a fent említett esztétikai okok miatt özönlik a tunéziai mommy makeoverre. Néhányan orvosi okokból folyamodnak ehhez az eljáráshoz:

  • Hasi fájdalmak,
  • Vizeletinkontinencia,
  • Hasi duzzanat,
  • Hátfájás stb,

Ezek oka lehet a hasizmok esetleges diasztázisa. Bármely szülő nő elvégeztetheti a Mommy Makeover-t Tunéziában. Ha a terhessége lelki vagy fizikai szenvedést okoz neki.

Mennyibe kerül a Mommy Makeover Tunéziában?

A Mommy Makeover műtét több esztétikai eljárás kombinációja. Következésképpen a tunéziaiMommy Makeover ára a választott műtétek függvényében kerül kiszámításra. Mindenesetre a teljes költség nem haladja meg a 7000 eurót az all inclusive csomagunkkal!

A pontos árat az Ön esetétől függően tudja meg. Kérjen személyre szabott árajánlatot az Ön által elvégeztetni kívánt műtétekről.

A tunéziai mami átalakítás eljárásai

Hogy kihasználhassa teljes körű ellátásunk előnyeit Tunézia legjobb klinikáján. Hagyja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, és személyre szabott orvosi árajánlatot adhassunk Önnek.

Ezután beszélnie kell koordinátorunkkal az Ön igényeiről, a beavatkozásokról, amelyeken szeretne átesni, és a testének azon területeiről, amelyeket szeretne javítani.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az árajánlat tartalmazza a műtéti utazás összes költségét. Mi tényleg mindenről gondoskodunk. Amit tudnia kell:

  • Menetjegyek foglalása,
  • A szállás megszervezése
  • Időpontok egyeztetése a műtét előtti és utáni konzultációkhoz,
  • Szükség esetén tolmács biztosítása.

Mi történik a tunéziai mami átalakítás során?

A tunéziaiMommy Makeover műtét előtt néhány feltételnek meg kell felelnie:

  • Ön 30 és 40 év közötti (több vagy kevesebb),
  • a szülés óta 6-12 hónap telt el,
  • 6 hónapja abbahagyta a szoptatást,

Nem lehet túlsúlyos (vagy fogyókúrát folytat).

A tunéziai mami átalakítás előtt

A műtét napja előtt műtét előtti kivizsgáláson, mellultrahangon és mammográfián kell részt vennie.

A műtét napján

A Mommy Makeover Tunéziában 2 órás általános érzéstelenítésben történik. Az összes műtétet egy menetben végzik el.

Érdemes tudni:

Hasplasztika

Ahasplasztika a fiatal kismamák legnépszerűbb kezelése. Ez a műtét ellapítja a hasat és karcsúsítja a csípőt. Ennek érdekében a sebész zsírleszívást végez a zsír eltávolítása érdekében. És eltávolítja a felesleges bőrt a hasról.

Mellfelvarrás

Ahas után a mellek azok, amelyek a terhesség alatt, és még inkább a szoptatás alatt megviselik. A mellek mérete megduplázódik vagy akár megháromszorozódik. De miután kiürült belőlük az anyatej, puhává és megereszkedetté válnak.

Ilyenkor a sebész mellfelvarrást végez , hogy feszesítse a melleket.

Mellnagyobbítás vagy mellkisebbítés

Egyelőre választhatja a mellnagyobbítást protézissel vagy anélkül. Vagy fordítva, válasszon mellkisebbítést, ha melleinek új térfogata nincs összhangban az Ön morfológiájával. Vagy ha hátfájást okoz Önnek.

Óvintézkedések a tunéziai Mommy Makeover után

Miután felébredt a tunéziai Mommy Makeover után, az éjszakát a klinikán tölti, majd másnap távozik. Javasoljuk, hogy használja ki a lábadozási időszakot a teljes pihenésre.

Bár minden műtétet ugyanazon a napon végeznek el, a felépülés nem megy egyik napról a másikra. A felépülés a korrigált területektől függően változik. Kövesse az orvos ajánlásait minden elvégzett műtétre vonatkozóan.

És ne térjen vissza azonnal a sportoláshoz. A legjobb, ha néhány hetet vár a fizikai tevékenység folytatásával. Másrészt próbáljon meg egészséges életmódot folytatni, hogy a tunéziaiMommy Makeover-nek köszönhetően elért eredményeket megőrizze.

A tunéziai Mommy Makeover eredményeit már hat hónappal a műtét után értékelni fogja.

Összefoglalva, a tunéziaiMommy Makeover számos plasztikai műtétet foglal magában, amelyek célja a has lapítása hasplasztikával, a csípő karcsúsítása zsírleszívással, a mellek feszesebbé tétele mellfelvarrással stb

A tunéziaiMommy Makeover-nek köszönhetően :

  • Feszesítse meg a hasát!
  • Emelje meg a melleit,
  • És tüntesse el a terhesség alatt szerzett összes zsírt!

Várja, hogy kibéküljön testével és visszanyerje önbizalmát? Hagyja, hogy megszervezzük Önnek a Mommy Makeover-t Tunéziában ! Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot és várni, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot.


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️