A brachioplasztika ára Tunéziában

ár brachioplasztika tunézia 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai brachioplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres brachioplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai brachioplasztikáról , és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A brachioplasztika ára Tunéziában

Tunéziában egy brachioplasztika átlagos költsége Tuniszban 2600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2400 eurótól 2800 euróig terjedhet.

EljárásokÁr Tunézia
Brachioplasztika (karemelés)2600 €

Miaz a brachioplasztika?

A karemelést vagy brachioplasztikát Tunéziában a karok tónusosabb megjelenésű kontúrjának kialakítása érdekében végzik. Az öregedés vagy a fogyás következtében a bőr veszít rugalmasságából, ami ráncokat és redőket eredményez az alkar mentén. A beavatkozás során a felesleges bőrt levágják, így csökkentve a karok petyhüdt megjelenését.

A karcsontplasztika megfelelő számomra?

A brachioplasztika megfelelő lehet az Ön számára, ha West Palm Beach és Palm Beach Gardens területén élő felnőtt, és öntudatos a karjainak megjelenése miatt. Sok páciens panaszkodik arra, hogy “denevérszárnyai” vagy lógó bőrredőkkel rendelkező karjai vannak. Ez az eljárás jó általános egészségi állapotban lévő nőkön és férfiakon egyaránt elvégezhető. Ha kényelmetlenül érzi magát ujjatlan ingek viselése vagy a felkarok felfedése miatt, akkor jó jelölt lehet a karemelő műtétre.

Mennyi ideig tart a karplasztikai műtét?

A karemelés célja a kar felső részének átformálása, különösen a kar alsó részén, ahol a felesleges bőr és zsír hajlamos lazán lógni. Mivel ez a műtét a test egy meghatározott és viszonylag kis testrészére összpontosít, nem olyan összetett, mint más testfelvarrási műtétek. Általános érzéstelenítésben végzik, és általában két órán át tart.

Először egy bemetszést ejtenek a hónaljban vagy a kar belső oldalán. Ezután a felesleges bőrt levágják, és a felesleges zsírt hagyományos sebészeti technikával vagy zsírleszívással lehet eltávolítani. Végül a megmaradt szöveteket megformázzák, és a bemetszést varratokkal zárják.

Mennyi ideig tart a felépülési idő a karemelés után?

A karemelési műtét után a pácienseknek általában körülbelül tíz napot kell kihagyniuk a munkából, bár ez a felépülési idő jelentősen változhat a munka jellegétől és a kar mozgatásának vagy emelésének mértékétől függően. A gyógyulási folyamat alatt kompressziós ruhát kell viselni, hogy a szöveteket támogassa, miközben azok új kontúrjaikba gyógyulnak.

Ahol csak lehetséges, tartsa a karját felemelve. A gyakori mellékhatások közé tartozik az érzékenység, a fájdalom, a véraláfutás és a duzzanat; sok páciens átmeneti feszülésérzésről is beszámol. A nehéz emelést és más megerőltető tevékenységeket legalább hat hét és két hónap között kerülni kell.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️