Dr Mehdi Chennoufi

Dr Mehdi Chennoufi Tunis klinika 1

Dr Mehdi Chennoufi kozmetikai sebészetre szakosodott. A 2008-ban alapított, minősített klinika Tuniszban, Tunéziában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dr Mehdi Chennoufi, Tunisz, Tunézia

Akár az elvárásainak megfelelő plasztikai sebészetet, akár esztétikai gyógyászati kezelést keres Tunéziában, Dr Mehdi Chennoufi célja a világ minden tájáról érkező ügyfeleink elégedettsége. Ma már magas az elégedettségi arányunk, amely folyamatosan növekszik.

Ha ma bizonyítani tudjuk csalhatatlan kompetenciánkat, az a know-how-nak és a különböző szakembereink gondos kiválasztásának köszönhető. Tunézia legjobb sebészeivel és esztétikai szakembereivel dolgozunk együtt, akiket a tudományos közösség is elismer, magánklinikáink pedig modernek és megfelelnek a legszigorúbb higiéniai feltételeknek.
Az olasz piac továbbra is bizalmat szavaz nekünk, és ma Tunéziát biztonságos és ideális célpontnak tartja a plasztikai és helyreállító sebészet számára.

Annak érdekében, hogy a legjobb tudásunk szerint kielégítsük őket, kidolgoztunk egy Minőségi Chartát, amelyben olyan feltétlen elveket és értékeket fogalmazunk meg magunknak, mint a feddhetetlenség, a professzionalizmus és az átláthatóság.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
A homlokvonal csökkentése
Kettős szemhéj kialakítása
Brazil arcfelvarrás
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Lézeres zsírleszívás
Másodlagos orrplasztika
Masztopexia
Az arc zsírfeltöltése
Nyakplasztika
Gyomorszalag
Gyomor-botox
By-pass
Hüvely
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Orrplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika

Szolgáltatások

Reptéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Tunisz – Ország: Tunézia – Alapítva: 2008
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, arab


Avis de Cabinet Dr Mehdi Chennoufi

Sarah Rinaldi
Sarah Rinaldi
07:25 04 Apr 22
Dr. Chenoufi mellemelésre műtött meg protézis beszereléssel. Az eredmény természetes, ahogy kértem. Párizsban élek, minden kérdésemre nagyon válaszolt a műtét előtt és után. Minden posztoperatív aggályomra válaszolt, amint megkérdeztem. A klinika személyzete nagyon profi... Dr. Chenouffit egy tunéziai barátom ajánlotta nekem. Asszisztense, Rime is nagyon jelen van és megnyugtató. A támogatás az elejétől a végéig valóban professzionális. Köszönöm mégegyszer!
Juliana Fontão
Juliana Fontão
10:29 25 Jan 22
Mi mást mondhatnék, mint ELÉGEDETT!Chennoufi doktor zseniális, figyelmes, nyitott, nagyon gyorsan megnyugtat! Azonnal szeretnénk megbízni benne. Az eredmény varázslatos. Egy valóra vált álom számomra. (mellnagyobbítás) nincsenek nagy fájdalmak. Bízom benne a kötetet, és nagyon örülök! Köszönöm mégegyszer. Mindenkinek ajánlom ezt a sebészt, akinek szüksége van rá. Köszönet mindenért !!!
Valerie PM
Valerie PM
10:53 31 May 23
2017-ben mellprotézissel operáltam, csak ajánlom Dr. Chennoufit kiváló munkája és az ellátás komolysága miatt. Ha újra meg kellene tennem, habozás nélkül újra megtenném, köszönöm Doktor úr!
Marine _brcky
Marine _brcky
16:28 27 Jul 23
Dr. Chennoufi júniusban több terület zsírleszívásával műtött (dupla áll, gyomor/hát, karok, combok) és több mint elégedett vagyok!! A munka tökéletes, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Újra élek, de tényleg, végre komplexus nélkül élvezhetem! Nagyon hálás vagyok De Chennoufinak, aki meghallgatott, aki tartózkodásom végéig minden nap eljött hozzám, és gondoskodott arról, hogy a legjobb tanácsokat adja a jövőre nézve. Köszönetet mondok a nővéreknek is, akik imádnivalóak voltak, és a WhatsApp-on keresztül mindig elérhetőek bármilyen kérdés esetén.Mindig megterhelő távolról sebészt találni (Franciaországból jövök) és főleg külföldről. Megkönnyebbültem, hogy jó kezekben lehettem. Még egyszer nagyon köszönöm Dr. Chennoufi professzionalizmusát és kedvességét. Nem hagyom abba az ajánlást.Marina B.
Gregoire Frias
Gregoire Frias
00:28 22 Apr 23
Dr. Medhi Chennoufi orrplasztikája volt 7 évvel ezelőtt. A műtét után az orr észrevehetően görbe maradt. A heg nagyon jól látható és mély. Micsoda amatőrizmus! Amikor levette a kötést, és miközben felhívtam a figyelmét, hogy görbe az orra, tagadta, és... elment! Soha többé nem láttam! Botrányos hozzáállás egy orvostól, aki "hallgat"! Mivel nem láttam Mrs. Manelt sem, a koordinátort, akivel kapcsolatban voltam, Franciaországtól a napi ellátásig. Elutazásom napján állítólag kirándult... Ha már zsebre vágták a pénzt, már nem marad senki, és elhanyagolják. Elfutni!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️