Combemelés Tunéziában

ár combemelő tunézia olcsó 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai combfelvarrásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres combemeléshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai combfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül egy combemelés Tunéziában?

Egy tunéziai combemelés átlagos költsége 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 eurótól 2600 euróig terjedhet. Ennek a műtéti eljárásnak a célja a combok megjelenésének és a sziluettnek a javítása. A műtét időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Combemelés2200 €

Ahajdani feszesség és ívek visszanyerése az, ami évente páciensek ezreit vonzza a világ minden tájáról. Tunézia különösen vonzó, és az utóbbi években fellendülőben van.

Mi az a combemelés?

A combemelés, más néven kruroplastika egy olyan kozmetikai sebészeti beavatkozás , amely eltávolítja a felesleges bőrt vagy zsírt a felső és alsó combokról, hogy simább, tónusosabb megjelenést biztosítson. A szervezet természetes öregedési folyamata néha a belső combok bőrének megereszkedését okozza. Ez a megereszkedés gyorsan csúnya és komplexusok forrása lehet.

A műtét zsírleszívással kombinálva még látványosabb eredményt érhet el. Egyes páciensek fenéknagyobbításon is átesnek a harmonikusabb alak elérése érdekében.

A combemelő műtétnek 2 típusa van:

  • Belső combemelés, a leggyakoribb műtét
  • És a külső combemelés

Kiknél végezhető combemelés Tunéziában?

Általánosságban elmondható, hogy bármely 18 éves vagy annál idősebb felnőtt elvégeztetheti a combemelést Tunéziában, feltéve, hogy jó egészségi állapotban van, és az orvos nem mond ellenjavallatot.

Ennek a választásnak 3 fő oka van:

  • Nem vonzó megjelenés és a bőr természetes öregedése miatti megereszkedés;
  • A súlygyarapodás okozta zsírfelesleg;
  • A hirtelen és gyors fogyás következtében visszamaradt bőrfelesleg.

Hogyan történik a műtét?

Mint minden tunéziai sebészeti beavatkozásnál, a pácienseket az eljárás során végig vezetik.

Műtét előtti konzultáció

A műtétet végző plasztikai sebésszel első konzultációra kerül sor.

E megbeszélés során a plasztikai sebész :

  • Megállapítja, hogy a páciens alkalmas-e a műtétre;
  • Meghallgatja és megválaszolja a páciens összes kérdését;
  • Diagnózist és cselekvési tervet állít fel annak alapján, hogy mit lehet és mit nem lehet tenni;
  • Tájékoztatja a beteget az eljárásról, az utasításokról és a műtéttel kapcsolatos kockázatokról.

A kommunikáció alapvető fontosságú ezen a kezdeti beszélgetésen, mivel ez határozza meg, hogy az eljárás további része mennyire zökkenőmentesen zajlik.

A műtét napja

Az időpontot kitűzték, és elérkezett a nagy nap. A páciens meghívást kap a kiválasztott tunéziai kórházba. Az egészségügyi személyzet csapata fogadja őket, és meggyőződik arról, hogy minden zökkenőmentesen megy, mielőtt belépnének a műtőbe.

A műtét időtartama

A műtétet mindig általános érzéstelenítésben végzik, és átlagosan 2 órán át tart. Az időtartam azonban lehet rövidebb vagy hosszabb is, az eltávolítandó zsírfelesleg mennyiségétől függően.

Belső combemelés

Belső combemelés esetén a plasztikai sebész a gát és a comb közötti ráncban bemetszést ejt, mielőtt a combemelést és a zsírleszívást elvégezné. Ez az eljárás csak a felső és belső comb bőrét feszesíti.

Oldalsó combemelés

A külső combemelés ritkább, mint a belső combemelés. A nyeregtáskákat képező bőrfelesleget kezeli, amikor a zsírleszívás önmagában rossz eredményt adna.

Műtét utáni utókezelés

A betegek 1 éjszakát maradnak a kórházban megfigyelés céljából, mielőtt másnap hazamehetnének. A műtétet ritkán végzik ambulánsan.

Némi fájdalom jelentkezhet, de fájdalomcsillapítót írnak fel, hogy a betegek a lehető legkevesebbet szenvedjenek. Ami a hegeket illeti, néhány heg kissé látható, de a sebész gondoskodik arról, hogy azok ne legyenek láthatók, amikor a beteg feláll. A heg hossza ismét a műtét során eltávolított zsírfelesleg mennyiségétől függ.

A végleges eredmény körülbelül 3 hónappal a műtét után látható, miután a műtét utáni ödéma megszűnt. Vegye figyelembe, hogy a hegek a műtét után akár 1 évvel is megváltozhatnak, így nem kell aggódni.

Milyen óvintézkedéseket kell tennem a tunéziai combemelés után?

A weboldal előtt

  • A műtét előtt 10 nappal hagyja abba a gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedését;
  • Hagyja abba a dohányzást 10 nappal a műtét előtt;
  • A testsúlynak stabilnak kell lennie a műtétet megelőző hat hónapban;
  • A testtömegindexnek 30 kg/m2-nél kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie.

A weboldal után

A műtét után néhány iránymutatást kell követni:

  • 1 hónapig ne folytassa a fizikai aktivitást. Gyógyulási problémáknak kitéve;
  • A hegeket naponta szappannal kell megtisztítani, majd tiszta törülközővel gondosan meg kell szárítani;
  • Megelőző véralvadásgátlót írnak elő, valamint támasztó zokni viselését. A vénagyulladás és a tüdőembólia kockázatának csökkentése érdekében megelőző véralvadásgátlót írnak elő, valamint a leszerelést követően két hétig kompressziós zoknit kell viselni;
  • Vegyen ki legalább 2 hét szabadságot a munkából;
  • A műtétet követő egy évig kötelező a hegek napvédelme.

Minden esetben minden utasítást közölnek a pácienssel a sebésszel való első konzultáció során.

A combemelés kockázatai Tunéziában

Természetesen minden szépészeti vagy helyreállító műtét bizonyos kockázatokkal jár. Bár ezek nagyon ritkák, a pácienseket tájékoztatni kell róluk. Combemelés esetén a leggyakoribb szövődmények a vérömleny, a fertőzés és a csúnya hegek.

Mennyibe kerül a combemelés Tunéziában?

A tunéziai combemelés személyre szabott eljárás, amelyet az Ön preferenciái, orvosi igényei és a comb érintett területe alapján terveznek és végeznek el. Ezért a combemelés vagy combfelvarrás árai jelentősen eltérhetnek. A combemelés ára 2000 és 2600 euró között mozog, a műtét átlagos költsége 2200 euró körül mozog.


Gondjai vannak a megfelelő klinika és a legjobb ár kiválasztásával? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️