A homlokcsökkentés ára Tunéziában

árcsökkentés front tunisie 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai homlokredukcióról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres homlokredukcióhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a homlokredukcióról Tunéziában, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A homlokredukció ára Tunéziában

Tunézia városában egy homlokredukció átlagos költsége 2 300 € Tuniszban. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 600 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Homlokredukció2400 €

Mi az a homlokredukció?

Ezt az eljárást sokféleképpen nevezik, például homlokredukciónak, hajvonalcsökkentésnek, hajvonalnövelésnek vagy fejbőrnövelésnek. Sok páciens magas homloka miatt keresi a kezelést. Ez leggyakrabban genetikai adottság, ritkábban pedig hajhullás miatt alakul ki.

Egy szép arcnak kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak kell lennie. Ha az arc felső harmada, azaz a homlok túl hosszú, túl magas vagy túl széles, ez a harmónia megbomolhat. Ezért a magas homlokkal rendelkező páciensek számára előnyös lehet a homlokrövidítés, és homlokredukciós eljárást ajánlunk nekik.

Homlokredukciós műtét

A homlokredukció során Tunéziában eltávolítják a homlokon lévő felesleges bőrt, és a hajvonal előrébb kerül. Ez az eljárás szükség esetén szemöldökfelvarrással is kombinálható.

A bemetszést a hajvonalban rejtik el, és gyógyulás után szinte láthatatlanná válik. A bemetszést speciálisan úgy alakítják ki, hogy a műtét után a haj a bemetszésen keresztül nőhessen, és így még jobban elrejtse azt.

Az előrehaladás mértékét a homlok, a hajvonal, a hajhullás (ha van) és sok más tényező gondos elemzése után határozzák meg. A bemetszés helye és kialakítása, az előrehaladás mértéke és az új hajvonal alakja azok a tényezők, amelyek megkülönböztetik az átlagos eredményt a kivételes eredménytől.

A homlokredukció gyógyulása és eredményei

A homlokredukciós műtét utáni felépülési idő a legtöbb páciens számára viszonylag könnyű. A szem körül némi duzzanat és véraláfutás jelentkezik, amely a gyógyulás során elmúlik.

Körülbelül egy hónapos gyógyulás után nem szabad, hogy a műtétnek látható jelei legyenek a terület körül. A tunéziai homlokredukció eredményének hihetetlenül természetesnek kell tűnnie. Rendkívüli gondossággal és precizitással biztosítják, hogy a hajvonal megőrizze természetes megjelenését.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️