Etnikai orrplasztika Tunéziában

etnikai orrplasztika ára 1
Írta Melissa

Minden, amit az etnikai orrplasztikáról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres etnikai orrplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai etnikai orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az etnikai orrplasztika Tunéziában?

Tunéziában egy etnikai orrplasztika átlagos költsége 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 euró és 2600 euró között változhat. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Etnikai orrplasztika2200 €

Útmutató az etnikai orrplasztikához Tunéziában

Ha van egy fizikai jellemző, amely egy etnikai csoporthoz való tartozást jellemez, akkor az az orr. Az európaiak, ázsiaiak, afrikaiak, amerikaiak, afroamerikaiak, spanyolajkúak és keletiek orra között jelentős különbségek vannak. Etnikai származástól függően az orr lehet túl lapos, túl hegyes, túl széles vagy túl hosszú. Ez ahhoz vezethet, hogy az orr alakjának vagy nyúlványának megváltoztatására helyreállító műtétre van szükség.

Ez az úgynevezett etnikai orrplasztika Tunéziában, az orr átformálását célzó arcplasztikai műtét. Ez az egyik legolcsóbb kozmetikai műtét, amelyet az orvosi turisztikai csomag részeként lehet elvégezni.

Mi az etnikai orrplasztika?

Az etnikai orrplasztika olyan kozmetikai sebészeti beavatkozás, amely bizonyos etnikai csoportokhoz tartozó emberek orrának korrekcióját jelenti. Orruk formájából adódóan egészen speciális orrplasztikai beavatkozásokat igényelnek. Az etnikai orr rekonstrukciós és esztétikai műtétje során egyes páciensek egy kicsit kaukázusiasabb orrot szeretnének, mások az orr szárnyait szeretnék csökkenteni, vagy csak néhány vonást módosítani, miközben megtartják identitásukat.

Azorrműtét például lehetővé teszi, hogy:

  • Az orrnyereg kiálló részének növelése
  • A túl lapos orr megemelése
  • A túl széles orrhegy finomítása
  • Csökkenteni az orrlyukak nyílását vagy az orr hosszát stb.

Mindehhez az esztétikai orvoslás speciális technikáira van szükség, amelyeket a tunéziai etnikai orrplasztikai sebészek tökéletesen elsajátítanak.

Kiknek tervezték az etnikai orrplasztikát Tunéziában?

Ahogy a neve is mutatja, az etnikai orrplasztika bizonyos etnikai csoportoknak szól: afrikai, ázsiai, latin-amerikai, indiai, kínai és arab pácienseknek, akik néhány tökéletlenség miatt szeretnék átformálni az orrukat.

  • Afrikaiak, akiknek kicsi az orrnyeregük, meglehetősen gömbölyded a hegyük, meglehetősen vastag az orrbőrük és meglehetősen szélesek az orrlyukak, és így tovább.
  • Latinok, akiknek nagyon jellegzetes orrpúpjuk van, meglehetősen lógó vagy lógó orrhegyük stb.
  • Ázsiaiak, akiknek lapos orrhídjuk és kissé kiugró, gyakran lekerekített orrcsúcsuk van stb.
  • Arabok, akiknek meglehetősen széles orrprofiljukat nagy púp és lógó orrcsúcs jellemzi stb.

Az orr plasztikai műtétje férfiak és nők számára egyaránt elérhető, de ajánlott, hogy ezt a helyreállító műtétet 18-20 éves kor előtt ne fontolják meg. Az orrpiramis általában ebben a korban fejezi be a növekedését.

Hogyan történik az etnikai orrplasztika?

Az etnikai orrplasztikát Tunéziában olyan szakértő esztétikai sebészek végzik, akik elsajátították az etnikai páciensek orrplasztikájának különböző technikáit. A beavatkozást egy neves, átfogó ellátást nyújtó esztétikai klinikán végzik. A tunéziai orrplasztikai műtétet fontolgató külföldi páciensek átfogó ellátásban részesülnek az orvosi tartózkodásuk alatt. Meg kell jegyezni, hogy az orrátalakító műtét 2-3 napos kórházi tartózkodást igényel.

A műtét előtt

Az orvosi orrplasztikához hasonlóan a kozmetikai orrplasztika első lépése, hogy időpontot kérjen a kozmetikai sebészétől. Ez a kezdeti konzultáció lehetővé teszi számára, hogy megállapítsa az Ön orrának formáját és szerkezetét, valamint az orrplasztikai technikát, amely a legmegfelelőbb az orr korrekciójához. Orvosi vizsgálatokat írnak elő, hogy megállapítsák a korrekciós műtéttel kapcsolatban esetlegesen felmerülő komplikációkat.

Ez a kezdeti konzultáció lehetővé teszi a műtéti eljárások és a műtéthez szükséges előkészületek meghatározását is. Egy virtuális szimuláció segítségével képet és elképzelést kaphat a műtét utáni végeredményről.

A műtét során

A műtét napján egy gondoskodó és érzékeny orvosi csapat gondoskodik Önről. Kiváló plasztikai sebész kezében lesz. A műtét általános érzéstelenítésben történik a műtőben. A szépészeti beavatkozás összetettségétől függően körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.

Az etnikai orrplasztika esetében a sebész különböző műtéti technikákat alkalmazhat a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

  • Porcátültetés az orr nyúlványának növelésére.
  • Orr-implantátum a túl lapos orrhíd kiszélesítésére.
  • Orrplasztika a túlságosan nyitott orrlyukak csökkentésére.
  • Porcvarrás a túl széles vagy lógó orrhíd csökkentésére.
  • Porc- és csontrezekció az orrhíd és az orrhegy csontszerkezetének átformálására.

A kozmetikai műtét után a plasztikai sebész endonazális sínt illeszt, hogy az “új orr” természetes módon rendeződhessen.

A műtét után

Ahelyreállító műtét befejeződött, és Ön egy éjszakán át orvosi felügyelet alatt lesz. Rendszeresen fájdalomcsillapítót szednek, hogy enyhítsék a műtét utóhatásait, valamint az esetleges fájdalmas érzéseket. Légzés közben is érezhet némi kellemetlenséget, de ez nem befolyásolja a légzés minőségét. Mi több, az orrműtét nem befolyásolja a légzési funkcióit.

A páciensek számára 7-10 napos lábadozási időszakot írnak elő, hogy a páciensek jobban felépüljenek a szépészeti műtét után. A műtétet követő 10 napban a kötést ki kell cserélni, a varratokat és a sínt el kell távolítani.

A tunéziai etnikai orrplasztika után betartandó óvintézkedések

Ahhoz, hogy kielégítő eredményt érjünk el ezzel a helyreállító plasztikai műtéttel, de az orr jobb gyógyulása érdekében is fontos betartani néhány óvintézkedést, mint például:

  • Ne vakarja az orrát, ha allergiás.
  • Kerülje a túl erős tüsszentést, vagy ha lehetséges, tartsa vissza a tüsszentést.
  • Mossa ki az orrát speciális spray-vel.
  • Ne érintse meg az orrát, és kerülje, hogy az orrát összenyomják.
  • Aludjon speciális helyzetben: kissé felemelt fejjel. Kerülje a hason alvást.
  • Ne feküdjön hosszú ideig.
  • A gyógyulás ideje alatt és a műtétet követő 3 hónapig ne végezzen semmilyen megerőltető sporttevékenységet.
  • Ne viseljen napszemüveget, és használjon kontaktlencsét a vényköteles szemüveg helyett.
  • Tartson egészséges életmódot: ne dohányozzon és ne fogyasszon alkoholt.

Mennyi az etnikai orrplasztika ára Tunéziában?

Az orrplasztika ára Tunéziában 1800 és 2600 euró között mozog. Ez az ár tartalmazza a teljes orvosi tartózkodást: a műtéti beavatkozást, az orvosi kezelést, a műtét utáni utókezelést, a sebész díját, a szállodai vagy klinikai repülőtéri transzfert, az orvosi és nyelvi segítségnyújtást.


Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot, és hagyja, hogy orvosi turisztikai ügynökségünk vezesse Önt. Mi összehozzuk Önt a legjobb sebészekkel.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️