Egy Cat Eyes ára Tunéziában

cat eyes tunéziai díj 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai macskaszemekről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres macskaszemezéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai Macskaszemekről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A macskaszem ára Tunéziában

A Tunéziában elvégzett Macskaszem műtét átlagos költsége Tuniszban 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 euró és 2200 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Macskaszemek2000 €

Mi a Cat Eyes műtét?

A Cat Eyes, közismert nevén macskaszemműtét vagy kantoplasztika egy finom kozmetikai eljárás, amelynek célja a szemnyílás meghosszabbítása, a külső szemzug megemelése mellett, mandulavágásúbb és csábítóbb megjelenést kölcsönözve.

Kinek van szüksége macskaszemműtétre?

A macskaszem-emelés szinte minden esetben egy elektív kozmetikai beavatkozás, amely segít a pácienseknek a vonzóbb szemforma elérésében. Azok a férfiak és nők, akiknek feltűnően kerek a szemnyílása vagy a külső szem lefelé fordult, profitálhatnak ebből a forradalmi szemhosszabbító műtétből.

Hogyan működik a macskaszem műtét?

A Las Vegas-i canthoplastika során, amely gyakran helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, az orvos rendkívüli precizitással megemeli a szem külső sarkát, ahol a szemhéjak találkoznak, hivatalos nevén a canthust. Általában egy apró bemetszést ejtenek a szem külső sarkán, hogy a sebész hozzáférhessen az alatta lévő struktúrákhoz, beleértve a szemkagyló ínt is. A sebész óvatosan elvágja az inat, megnyújtja és feljebb húzza, majd varratokkal rögzíti, mielőtt a bemetszést lezárja.

Mennyi ideig tart a lábadozási időszak a tunéziai macskaszemek után?

A szemfelvarrás, Cat Eyes vagy kantoplasztika viszonylag minimálisan invazív beavatkozásnak számít, és nem jár hosszú lábadozási idővel. Némi kellemetlenség, duzzanat és minimális véraláfutás normális és várható a műtétet követő 1-2 hétben, de a legtöbb páciens elég magabiztosnak érzi magát ahhoz, hogy körülbelül egy hét után visszatérjen a munkába és más társadalmi tevékenységekhez.

A megfelelő gyógyulás és az ideális eredmény érdekében elengedhetetlen, hogy a páciensek gondosan kövessék a sebészük műtét utáni utasításait. Ezek az utasítások magukban foglalhatják a háton alvást, a szem megerőltetésének elkerülését és a szemüveg viselését kontaktlencse helyett.

Vannak-e hegek a macskaszem-felvarrás után?

Mint minden olyan beavatkozásnál, amelyhez bemetszés szükséges, a macskaszem-felvarrás is bizonyos mértékű hegképződéssel jár. Ráadásul a kantoplasztika során használt bemetszések rendkívül kicsik, és a keletkező hegek gyakran észrevehetetlenek, még maguk a páciensek számára is.

Mi a különbség a szemhéjplasztika és a macskaszem-emelés között?

Mind a blepharoplastica (szemhéjplasztika), mind a Cat Eyes (canthoplastica) egyedi előnyökkel jár, és segíthet a páciens általános megjelenésének megfiatalításában. Fontos azonban megérteni az egyes eljárások közötti különbségeket, hogy eldönthesse, melyik segíthet Önnek személyes céljai elérésében.

A szemhéjplasztikát gyakran tekintik öregedésgátló eljárásnak, és a felső és/vagy alsó szemhéjak javítására használható, különböző technikák alkalmazásával. Leggyakrabban a szemhéjplasztika során a felső szemhéjról levágják a felesleges bőrt és/vagy eltávolítják a szem alatti puffadt zsírt, hogy fiatalosabb és élénkebb megjelenést eredményezzen.

A tunéziai kantoplasztikát viszont általában fiatalabb pácienseken végzik, hogy megváltoztassák a szemek nyílását, ami mandula- vagy rókaszem-szerű megjelenést eredményez. Azonban minden korú páciens számára előnyös lehet a macskaszem-felvarrás, a szemhéjplasztika vagy mindkettő. Sőt, sok páciens úgy dönt, hogy ugyanazon műtét során több kozmetikai beavatkozást is elvégeztet az arcon és a szemen, hogy csökkentse a költségeket és még drámaibb átalakulást érjen el.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️